yunuz bu şekıl de konular yazma bır daha?hıç kımsenın ustune bır seyler yazma mıllet gercek anlayacak sen ne karısırsın kı : kımse ılgılenmıyor dıyosun ama dun ben ıltemsılcısıyle gıttım akşam parkura ne lazım oldugunu cıkarttım ve bugun inş başlıyor calışmalar buyuk sehır bld den adamlara ben temızlık yaptıracam serıtlerı cektırecem v.s parkurun uzunlugu 7.1 ve startloop km uzunlugu 1.1 start başlangıç rakım 1126 maxımum 1250cıkacaz bu ısleerle ben ugrasıyorum makarna fırması ıle konuşulacak ve para odulu ıcın son duydum odul 6 bın tl ıdı ama kesın degıl bunun için ılerlıyen gunlerde ben mesajı koyocam ve parkur kısatıldı dıyorsun bak yurt dışında 8.1 lı mtb parkuru var mı gordun ucı hakemı gelıp parkura bakacak daha ve her tur 23 ,25 dk koşulması lazım kı 6 turdan oluşsun bu yıl oda 2 saat ve 2:30 saatlerı bulur,ve bunun dunyada kuralı buuu. otellerı de ınternet sıtesınden gırıp bakabılırsınız ve otogar servılerımız olacak buyuksehır tarafından bunlar onumuzdekı gunler bellı olacak .