SLMM.. anadolu yakası bu pazar güzel bir organizasyon yapsada katılsak ne iyi olurdu..tuzla gezisi bir harikaydı tadı damağımda kaldıbu pazar da organize olsak nasıl olur
bu pazar bedallamak isteyen arkidişler kimse el sallasın
boll boll pedallamak lasımm
walla bende kalabalık bi tura katılmak isterim daha hiç siftah yapmadık fakat ben avrupa yakasında oturuyorum fatihde... tur organizasyonları hep karşı tarafda oluyo bana uzak kalıyo bende katılamıyorum dogal olarak.. hee bide kaskım yok yaw bisikleti yeni aldım kaskıda alcam yakında
avrupa yakasında oturman turlara katılamamana engel olmamalı ..tuzla org.karşıdan gelen arkadaşlar olmuştu..sadece bisikletini vapura indir bindir zorluğu olacaktrbu arada bisikletin hayırlı olsun kaska gelince bende kask kullanmıyorum eldivenle yetiniyorum..karşıdan gelen arkadaşlar olursa organizasyon saatini sizlerin geleceğini düşünerek sabahın erken saatlerine değilde sabah saat:10 -11 gibi ayalayabiliriz..bakalım katılım ne olajakdeğişik önerileri olan arkadaşla fikirlerinizi bekliyorum)
Bende bir Avrupa lı olarak turunuza katılmak isterim.Saatleri ve buluşma noktasını bildiriseniz sevinirim.Ayrıca çooookk uzun bi gezi olmazsa daha ii olur.Malum Avrupa dan gelmek baya bi yorucu:::
ben avrupa yakasından gelen arkadaşları düşünerek saati sizlere bırakıyorum ama sizede vapur açısından yakın olmasından dolayı bostancı idonun önü buluşma noktası olsun diyorum ne dersiniz
hiç sorun değil bende acemi sayılırım zaten)hım ayrıca bostancı bana çok yakınsın ..katılım artacak gibi ..bisiklet seven tüm dostları tabiyikide seve seve kabul ederiz
Ya bişi sorcam.
Şİmdi atıyorum bostancı sahilde millet bisikletle gezerken bisikletle gidenlerin gözünün içine bakıyo.Ki ben de bakıyorum ama niye bilmiyorum. Bir selam mı bekleniyor bu kültürde yoksa benim gibi paranoyak şekilde acaba forumdakilerden biri midir diye bakınıyorlar.Gerçi dün denizle de konuşmuştuk ama çözemedik bi türlü.
Şimdi selam vercem önüme gelen herkese ne bu demesinler
gerçekten de böyle bi durum sözkonusu ben de oluyor . bisikletçilerin merakında yatan birşey galiba . doğayla insanla ve çevreyle duyarılıkla alakalı galiba
@smhcnr
bu çook kötü bir haber ozaman bizde akşam üzeri bişeyler yaparız insan yeterki pedallamak istesin çare çokkk)) bu arada hatırlatman için teşekkürler göz önünde bulundurmak lasımm
uyarılarınızı dikkate alarak ufak bir araştırma yapıldı evet bu hafta sonu oldukça tehlikeli bir sıcak olacağından bu tur başka bir haftaya sarkacak..
saygılar
Ben kendime su çantasına buzlu poşetler doldurcam ve gün boyu gezcem. tedbirli olaraktan 20 dk'da bir su ve powerade molası ile günü tamamlayacağım. Akdenizden gelen biri olarak 40derece ve üstü sıcaklıklara alışık olmanın avantajını kullanacağım.Siz de kondüsyon aleti sürün evinizde gelmeyin
volki sanki bir kaya teğet geçti başımın üzerinden))e bende akdenizden geldim ama bilirsin oralarda akşam 18,00 dan önce dışarı çıkılmaz ..bak zaten hiç uzun tura çıkmamışsın neme lazım bişi mişi olur riske atmayalım die iptel edelim dedik organizasyonu ama akşam üzeri bişeyler yapılabilir yok ben illada sabahın 10 dan çıkıp gezcem diyorsan ee ne diyeyim olurda bukadar bisiklet aşkı olur anjak))yanına güneş kremi almayı unutma kapkara bir volki görmeyelim sonra))