hızlı
Trek olayı süper,doğa bir harika,resimler ve paylaşımlarınız için teşekkürler
Güzel insan katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.
'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''
sevinur
Sevgili Can,
Doğa bir harika ama bence o güzellikleri görebilenler daha bir harika! Çok güzel bakış açıları. Bence fotoğraf sanatı üzerine de yoğunlaşmalısın! periler ülkesini öyle güzel vermişsinki gerçekten resimlerinde, düşlerimizdeki, masallardaki şatoları ve kahramanları görüyor insan. bir de o dinginliğin içinde olmak sanirim çok ulvi bir duygu olmali ki ben kendi adıma resimlerini gördüğümde onu yaşıyorum. Sana ve Serkana teşekkürler...
PS: a.u. okunu kullanmaya devam..
Sevgili Sevinur meraba sen güzel insana.teşekkür ediyorum temenni ve katkılarına.Tek kelime ile harika betimlemişsin.Bu güzel doga,bundan daha güzel bir şekilde ifade edilemezdi heralde.
Dediğine kulak vermeye çalışıyorum.Ok'un sihirli gücü şüphesiz ki eşsiz güce sahip,her ikimizde bu gücün farkındayız.Bunun içinde hepimize büyük görevler düşüyor.
Belkide hepimize çocukluğumuzda ki çizgi film kahramanları gibi dehası büyüklüğe sahip bir Albatros gerekiyor,O güzel ve dehasa yapıya sahip kanatların arasına sıkıştırdığımız Sevgi'yi yağmur misali insanlığa serpmek için.
Tekrar teşekkürler.
derya.k
ya bende gidip görmüştüm o tarafları.fotograflarda görünce duygulandım:rolleyes: .nefes almaya doyamadıgım ender yerlerden biriydi orası.çok güzel gezi.çok teşekkürler size...
Sevgili Derya anlaşılan o ki sen bu konuda,yani bu çoğrafyayı gören anlamında..Şanslı olanlarsdansın.Umarım gezdiğin gördüğün bu nadide yerleri içine sindirenlerdensindir.
Duygularında yansıttığın kadar kayda değer güzellikte bir diyar burası.Soluk aldığı için şanslı sayıyor insan kendini bu nadir yerde.Doğrusu ya bütün güzellikler avuçlarımız arasında saklı değil mi zaten.Onu kaybetmekte avuçlarının arasında bir çocuğun çukolatasını sardığı gibi saklayıp düş'ünde büyütmekte bizim elimizde.
KevSerSeri
Hoooooyyyyyyy ki ne hooooy. Bu güzel paylaşım için çok teşekkürler Candede. Ne kadar çok foto eklemişsin öyle üşenmeden. Ellerine sağlık. O gün huzuru bulduğunuz kesin. En yakın zamanda ben de yeniden doğa gruplarıyla treking gezilerine başlamayı düşünüyorum. Bisiklete ağırlık verdiğimden bu yana yürüyüş yapamaz oldum. Hepsinin tadı bir ayrı ne de olsa...
Sevgili Kevser seninin nezdin de sunumuma yazan tüm arkadaşlardan özür diliyorum.Normalde cevaplarımda prensip olarakta bu kadar gecikmem.Malum yarış takvimi belli oldu.Hazırlıklarda olduğumdan delilercesine pedal çeviriyorum.Öğlen arası,Akşam mesai bitimi derken vucut yorgun düşüyor.neyse...
'O gün huzuru bulduğnuz kesin.'sözlerine kesinlikle katılıyorum.Huzuru bulduğum saatlerdi o anlar.İnsanın bazan dogada kendini bulduğu saatler vardır,kendini dinlediği,düşlere daldığı anlar.Ayrı kaldığın bu anlarda uzak kalmamanı isterim.Bırak yüreğin ırmaktaki sandal misali yolunu bulsun.bir bakmışsın uzun bir aradan sonra kyak ve bisikletin ardından treking desin.
Tekrar teşekkür ediyorum.fotoğrafları tasa etme sen.Güzel olanı paylaşmanın verdiği huzuru sizlerde benim kadar bilirsiniz.
'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedalçevireceği gün de gelecek.'''
Complexİvy
Gerçekten cok güzel bir yürüyüş olmuş. Fotoğraflara bakarken bende orda olmak isterdim diyebildim sadece

İnsan nedense böle yerlerde kendini buluyor diye düşünüyorum. Kısmetse başka sefere çok hoş bir paylaşım oldu bizleride imrendirdiniz teşekkürler
Güzel insan teşekkür ediyorum ince ve hassas yüreğine.Ne mutlu bana ki,sen güzel insanın yüreğinde kıpırdanmalara vesile olmuşum.
Eğer vesile olmuş sayıyorsan senden birşey istemeye de hakkım olmuş demektir.Biliyorum ki,biryerde kıpırdanma varsa orda duyarlılık,orda emek ve güzellik vardır.O vakit bende senden 'Hadi sende insanlarde vesileye sebeb ol.'diyeyim.Unutmadan bir şeyi çok istersen mutlaka olur derler.Eğer burda olmayı çok istersen bu gerçekleşir.Gerçekleşmemesi için hiçbir sebeb yok.
Güzel temennilerin ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.
H.Can DEMİREL
Sevgili kardeşim Can DEDE merhaba.
Sayende dünyanın nadide doğal güzelliklerinden birisi olan peri bacalarını senin tabirinle sindire sindire sizlerle beraber gezdim.Kardeşim bu güzel paylaşımın ve emeğin için sana sonsuz teşekkürler.Umarım ilerleyen yıllarda bu güzel tarih kokan doğa cennetini birlikte gezme fırsatı bulabiliriz.Kendine ve kapadokya'ya iyi bak.
Değerli büyüğüm,arkadaşım.
Can hocam meraba,içtenliğin ve samimiyetin için sen güzel insana bir kez daha teekkür ediyorum.Bu güzel ülkenin her bir noktasının ne kadar değerli bir hazine olduğunu senin ağzından duymanın mutluluğunu yaşayanlardanım.Ne mutlu ki 'Sevda'm sayesin de sen ve güzel ailenle tanışma şansı yakaladım.
Seninkadar samimi bir şekilde söylüyorum.Seni,Bisiklet Ailemi bu güzel diyarda ağırlamak bizleri ne mutlu eder bir bilsen.Hayatı paylaşarak,yormadan mutlu kılacağız.
'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceğigün de gelecek.'''
gürsel
Teşekkürler.. Nefis bir çalışma.. Kapadokya ülkemizin en ilginç yerlerinin başında bence..Dünya değil de başka bir gezegen gibi..
Ellerinize -ayaklarınıza sağlık
Gürsel hocam,değerli büyüğüm.Siz güzel insanın sunumumda yorumlarını görmek inanın çok güzel bir duygu.Tespitlerinize katılmamak mümkün mü?
Tek dileğim tüm insanlarda keşfetme ve kesişme ruhunun doruklarda olması.Bunun hayadan uzakusulca ve sindirerek yaşamasıdur.