Scudo Sports

26x1.50 maxxis silik lastik

Size söylediğim gibi hızımı aynı yerde denedim bu sefer 68 oldu ama arttıra bilirdimde cadde doluydu ama ooo adrenalin bile bana yetti bisiklet motor ve attan sonra gelen en iyi benlik adrenalin tutkusu:D

Scudo
Maxxis in yağmur lastiği budur: Overdrive Maxxprotect 1.75

http://www.cellbikes.com.au/thumb_cache/images_product_518_photo_mw280_mh600.jpg

• Beğen
Tepkiler: pirated
Detonator ben de kullanıyorum. Bir kaç kez kırık cam parçalarının üzerinden bile geçtim, lastiğe saplananları cımbızla çıkarttım, hala patlamadı. Çok sağlam bir lastik evde de trainer da kullanıyorum. Çok güzel bir lastik.

• Beğen
Tepkiler: lindemann
@pirated

Evet işte bı hız normaldir. 75'e kadar rahat çıkabilirsiniz, ancak sonrası için iyi bir akciğer, veya arkadan düz esen sert bir rüzgar lazım

• Beğen
Tepkiler: pirated
@pirated

schwalbe marathon al derim, pişman olmazsın asla, ve reflekörlü lastikler, pahalı ama değer, geceleri dolaşan hayalet bisiklet görünümü veriyo.

Kocamustafapaşa-samatya-aksaray-çapa güzergahındaki arkadaşlar toplanıp beşiktaşa vakit varsa boğaz köprüsüne kadar gidip dönülecektir.Pazar günü iftar vaktine kadar geze biliriz tempo çok hızlı olmamak kaydı ile kask şart koşularak gelicek herkesi beklerim biz iki kişiyiz geçen pazar gittik bu pazarda gitmeyi düşünüyoruz:D

Her manzarada fotoğraf çekicez:D

@Önder Tarım
Bu lastik bu yaz kullandım eser miktarda cam kırığına raslasa bile patlıyor.Hayatımda bu kadar yama yapmadım bu kadar iç lastik almadım.Yeni almayı düşünen arkadaşların haberi olsun.Her turum bir eziyet oldu.Okadar dikkat etmeme hassas davranmama rağmen bunlar başıma geldi.Bisikletçilerin önerisi değil kullanan ların tecrübeleri bence daha önemlidir.Bende bisikletçi tavsiyesiyle aldım.İsteyene satabilirim

Ozan abi ben araziye de girdim,camlardan da geçtim hiçbirşey olmadı ve çok memnun kaldım lastikten.Bi kaç kere ufak taş saplanmış yine patlamadı.Bir baktım taş yer etmiş lastiğin içinde çıkardım yerinden yine patlamadı.Arazide bile beklediğimden çok iyi sonuç verdi.

@Önder Tarım
Bilmiyorum önder cim beni mahvetti bu lastik her binişimde patladı neredeyse.Ufacık Cam kırıklarında yani gözle görülemeyecek kırıklarda patladı.Hemde o kadar dikkat etmeme rağmen belki dişli lastikten sonra ilkkez böyle bir lastik kullandım belki bu patlaklar olağan birşey bilemiyorum ama alacak olanlar dikkat etsin.

@ozantuna

uygun olmayan basınç, kötü bir jant olabilirmi ? nedenini baya merak ettim

@ozantuna

Lastik Basıncıyla Alakalı bir şeymi acaba :rolleyes:

Geri