@pirated
Evet şimdi hatırladım. Ancak şunu söyliyim, 99,4 değil 75 yap yine yeter. Yaşında çok genç eğer diyorum o hızı yaptıysan, km'ni bir araba ile dene bakalım doğru mu?
Eğer 99,4 yaptı isen ve hala bisiklet üzerinde isen sana tavsiyem yarışlara katılman ki, bu çok büyük başarıdır. O gün esen rüzgar öyle böyle bir rüzgar değildi, sadece arkadan esmiyordu, bazen sağ ve soldan dengeyi bozacak şekilde de esiyordu.
Demek istediğim şu, yeğenim var 16 yaşlarında en hızlımız odur. Grubumuz yavaş bir grupda değil, 120 km yol yaptık, çok uzun yokuşlar vardı 73-78 gibi hızlara ulaşabildik, rüzgar yüzümüze, sağımıza ve solumuza esiyor bizi savuruyordu. Bu hızımız SLR 200'e ve Ultimate 1,15 lastikli bisiklete ait.
Rüzgar arkamızdan esse bile, sağa sola savurduğu için denge sağlayamadık. Deryarden faydalansak bile yeterli olmadı, rüzgar arkamızdan neredeyse hiç esmedi, gelirkende giderkende rüzgar bize karşı esiyordu.
Eğer sen diyorsanki siz İstanbulun Merkezinden uzaklaşmışsınız, rüzgar burada ve orada aynı değildi, ardımdan esiyordu ve savurmuyordu, rüzgarın etkisi ile pedal boşa dönmeye başladı 27. vitese geldim, artık pedal gücünü bile aştım, rüzgar ile birlikte 99,4 yaptım inanmıyorum demem, inanamıyorum derim.