ee malum eve erken gelince fotoğraflarda hemen yükleniyor
bu arada fakettim de biz yanmışız ya..
yüzüm sırtım falan...
hava kapalı diye hiç bişi sürünmedim..
sahilde sizler için hazırladığım özel wallpaper ı sunup fotoğrflara bakmanızı öneriyorum..
Tebrikler. Allah bir yastıkta kocatsın.
Bu arada ilkyardım setiyle ilgili düşünceli tavrın için çok teşekkürler. Cumartesi evde degildim, o nedenle görmedim ve yanıt yazamadım.
Aşağıda ki forum kuralı uygulanarak, üzülerek geziniz kilitlenmiş, kısa bir süre sonra da kaldırılacaktır. Resimlerinizi burada paylaşarak, sonra diğer resimleriniz için link verebilirsiniz.
Yeni açacağınız konu da bu forum kuralına lütfen uyunuz.
İyi forumlar ve geziler.
Forum Kuralı:0 Forumda, sitenizin ziyaret edilmesini istemeniz, sitenizde satılan veya aracı olunulan bir "ürünün" reklamını yapmanız ve bunlar dışındaki tüm ticari kaygı güden mesajlar ve crack, warez, hack ve benzeri sitelerin tanıtımı, site tanıtım bölümü dışında yasaktır. Eğer mutlaka link vermek isteniyorsa; site tamamen amatör ruhla hazırlanmış gezi paylaşım sitesi olmalı, ilgili linke direk yönlendirici ifadeler kullanmadan foto ve yazılar öncelikle bizzat bisikletforumda makul oranda paylaşılmalı. (Makul orana kriter olarak yalnız bisikletforumda paylaşılmış diğer üyelere ait ortalama bir gezinin kalitesi göz önünde tutulacaktır.)