Scudo Sports

26 inch dış lastik önerisi

Dağda kullanmayacaksanız, şehirde/yolda kullanacaksanır şunlara bi bakın. Çok daha verim alırsınız.
(link)
(link)
(link)

Scudo
Sadece dağ kullanımı için alıyorum

kojak için etrto jant değeri uyumu kontrol edilmeli diye düşümüyorum

• Beğen
Tepkiler: Aseuz
Merhaba. Bende Bianchi speed 2000 model bisiklet var. Üzerindeki lastik ölçüsü 26x1,95 hafif dişli bi lastik. Artık beni değiştir diye bağırıyor. Genelde asfaltta sürüyorum ama toprak yola girdiğim de oluyor sık sık. Zırh korumalı 100-120 lirayı geçmeyecek bir lastik öneriniz var mıdır?

Çok az geçiyor. Schwalbe Marathon Green Guard 26x1,75 veya 26x1,50 ölçülerinde. 180-170TL fiyatta. Arazi diyorsanız 1,75 daha iyi olacaktır, kendim 1,75 kullanıyorum ancak 1,50 daha mı iyi olur du demiyor değil değilim.

(link)

(link)

Önceki bisikletimde arka teker yarılınca decathlondan almıştım 85tlyi 26x1.95 olması lazım ve çok güzeldi. Ondan önce hepsiburadadan 50tllik bi tane aldım ve aldığım gibi iade etmiştim.

Buna bir bakın isterseniz çok uygun geldi bana, bayramdan sonra büyük ihtimal satın alacağım.

schwalbe-rapid-rob-26x210-dis-lastik-2020-yeni-model-zirhli-P348238895

235893 dosyayı görüntüle

(arama yapınca çıkıyor yeni üye olduğum için bağlantı paylaşamıyorum)
Bundan almayı düşünüyordum aslında ma aldığım bisikletçide kalmamış. Ben de patlaklardan bıktığım ve işe bisikletle gidip geldiğim için ince bir teker tercih ettim. Arazide kullanacaksanız ürünü iyi araştırın. Yol tutuşu hayati önem taşıyor :)

• Beğen
Tepkiler: Aseuz
Geri