Scudo Sports

26 inch dış lastik önerisi

Scudo
ben kendime rubena cobra 1,90 aldım yarın ulaşır sanırım özceylanalarda 18tl civarında

Merhaba arkadaşlar, Bianchi marka bir MTB bisikletim var. Üzerinde şuan CST marka 26x2.10 bol dişli bir mtb lastik var. Eskiden lastiğin önemini bilmiyordum ama Pariste kullandığım ince tekerlekli belediye bisikletinden sonra çok büyük hammalık yaptığımı farkettim.
Özellikle hafif eğimli asfaltta beni mahvediyor çoğu zaman bisikletten inip elimle çıkarıyorum. Kadıköy-Pendik arası sahil yolunda 70 km yaptım ama 1 km eğim çıkamıyorum ve bu beni sahil yoluyla sınırlı kalmaya zorluyor.
Bütçem çiftine 160-180tl ama illa bunun dışında alma diyeceğiniz bir model varsa max 250e kadar zorlayabilirim. Maxxis Override Maxxprotech 26x175 çok tercih ediliyor sanırım ama bir arkadaşım daha da dişsiz modeller araştırabilirsin dedi. Sizin tavsiyeleriniz nedir?

Not: Boy 183. Kilo 100. Her lastik 100kg'ı desteklemiyor sanırım.
Not2: toz, toprak, orman vs kullanmayı pek düşünmüyorum ama istanbulun çukurlu asfaltına da dayanıklı olmalı.

• Beğen
Tepkiler: Serdal Apardım
@underrated
cst lastiğinize 60-65 psi hava basın, lastiğinizi değiştirmeye gerek kalmayacaktır diye düşünüyorum. continental raceking 2.2 lastiklerim var ve kilometrelerce yormadan gidebiliyorum.

@underrated hocam sendeki cst lastiklerden bende de vardi degistirdim. çok kötü bir lastik asfaltta yol tutuşu berbat. bir daha da kullanmam o lastikten.

@Anıl Küçükgöksel
Daha slick birşey arıyorum :)

@çağlar aslan

Gerçekten çok kötü:)

Bir satıcı CST 26X1,75 SENSAMO MASTER önermiş bunu bileniniz var mı? Deseni güzel gözüküyor. Ama mevcut lastiklerim yüzünden CST'e güvenim yok.

• Beğen
Tepkiler: Serdal Apardım
Screenshot_20200720-132745_Hepsiburada.jpg

Screenshot_20200720-132729_Hepsiburada.jpg

Mtb için asfaltta düz yolda hangi lastiği önerirsiniz ?

@eypcn.ytmz Carella Rubena Flash daha fazla güven verir gibi duruyor. Teker üzerinde ki kanallar yol tutuşunu arttırır.

@hamlet2006 iyide bu bir dağ bisikleti ve 26" teker. Ne kadar basılıp bu hız devam ettirilebilir ki?😄

• İnanılmaz
Tepkiler: Cemal Ç.
Merhaba. Bende Bianchi speed 2000 model bisiklet var. Üzerindeki lastik ölçüsü 26x1,95 hafif dişli bi lastik. Artık beni değiştir diye bağırıyor. Genelde asfaltta sürüyorum ama toprak yola girdiğim de oluyor sık sık. Zırh korumalı 100-120 lirayı geçmeyecek bir lastik öneriniz var mıdır?

Merhaba. Bende Bianchi speed 2000 model bisiklet var. Üzerindeki lastik ölçüsü 26x1,95 hafif dişli bi lastik. Artık beni değiştir diye bağırıyor. Genelde asfaltta sürüyorum ama toprak yola girdiğim de oluyor sık sık. Zırh korumalı 100-120 lirayı geçmeyecek bir lastik öneriniz var mıdır?
Merhaba, CST camber eps bu lastiği almayı planlıyorum, fiyatı uygun 127 TL ancak forumda bu lastik ile ilgili bir paylaşım bulamadım.

Son düzenleme:
Merhaba, CST camber eps bu lastiği almayı planlıyorum, fiyatı uygun 127 TL ancak forumda bu lastik ile ilgili bir paylaşım bulamadım.
Cts Platinum Protector aldım 115 liraya. 26x1.75. Gayet güzet tutuşu çok iyi değil ıslak zeminde denemedim. Diken ve camların üzerinden geçtim bir şey olmadı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Aseuz

Buna bir bakın isterseniz çok uygun geldi bana, bayramdan sonra büyük ihtimal satın alacağım.

schwalbe-rapid-rob-26x210-dis-lastik-2020-yeni-model-zirhli-P348238895

Schwalbe Rapid Rob 26X2.10 DIŞ Lastik 2020.png

(arama yapınca çıkıyor yeni üye olduğum için bağlantı paylaşamıyorum)

Geri