26 inç dağ bisikleri daha üretilmeyecek mi? Çoğu firmalar gerek jant satanlar gerekse bisiklet üreticilerinde yeni model 26 inç ile alakalı modellere rastlayamıyorum. Kaldırılıyor mu acaba?
Xp öldümü'ki 26 jant bisikletler'de ölsün bak vista,win7,win 8 çıkdı hala xp son gaz devam)) bence çok büyük kayıp yaşarlar bu bence zorlamakdır.niye gidip 27-28-yada 29 alayım sebeb ne? mecbur değilimki.
29er denedim at biniyomuşum gibi hissettim. 27,5 uda deneyeceğim bana uygun olabilir belki ikisinin ortası olduğundan. Yani herkesin tarzı farklı 26 inç hastaları var kalkmasının imkanı yok.
2013 eurobike fuarinda scott görvlisiyle konustum neden 27,5" cikiyor diye ve cevabi su oldu... "26" ler kesinlikle ölmeyecek ve ölmez de, 29"ler pek tutulmadigindan artik 27,5" bisikletler üretilecek" dedi cünkü bu 26" ile 29" bisikletlerin oratsi oluyor ama nekadar tutulur bunu bilemem dedi.
@Mehmet Harman
Yedek parcalari neden olmasinki, 26" bisiklete ne oluyorsa 27,5" bisiklete de oluyor, olmayan parcalar sadece masa ve jantlar, belki de oluyordur ama hic 27,5" bisikletim olmadigindan ve ilgilenmedigimden tam bilmiyorum.