Scudo Sports

Bulundu 26 " arka jant yada jant takimi , düz yada kelebek gidon

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
306
Merhaba; ümit marka alüminyum kadrolu bir bisikletim var , istanbulda 20-40 kmlik gezilere cikiyorum geceleri , kullandigim guzergah asfalt . kullandigim jantlar akord tutmuyor 3 senedir ugrasmaktan sıkıldım artık ☺okulumun son senesi o nedenle 1 sene sorunsuz kullanabileceğim jant ariyorum . sadece arka yada ön arka takım olabilir . rengi falan hiç fark etmez , çift katlı olsun göbekleri sorunsuz olsun,v fren uyumlu olsun yeterli , görünüşe değil performansa önem veriyorum henüz . kasetli bir ruble gerekiyorsa rubleyle beraber satilmasini tercih ederim, vidali rublem var , vidali uyumluysa ruble olsada olur olmasada. Arka attiricim 7'li , .tekerler için bütçem 150 lira , inanilmaz bi teklif sunmayi planliyosaniz 200 lirada bulurum ☺ umarım eksik bir bilgi bırakmamışımdır , herkese iyi alışverişler.

Birde düz yada kelebek gidon lazım fakat bunlar ikinci planda pahalı olmayan biseyler varsa alabilirim . istanbul ici elden teslim aliyorum ☺

Scudo
Bende tam istediğin gibi jant var. ön ve arka jant göbeği shimano m525 Deore. 8x4 özel örüm jant ve çift kat çember var. Birtek disk uyumlu. Jantı ve ön arka Hidrolik ( shimano m395) fren sistemini rotor ve ruble ile 350 tl ye bırakırım. http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/09/df27d3ab79303813db594e7ac5551d06.jpg

Selamlar, elimde hem V hemde disk uyumlu jantlar mevcut. Çemberler Decathlon'un çift kat yüksüklü çemberleri olup göbekleri Shimano HB-RM65'tir ve bakımları tamdır.

26" Çift Jant Beraber 275 TL
BTWIN SPORT jantlar çift katlı, 32 delikli,
BTWIN SPORT göbek,
2mm çapında inoks jant teli. Darbelere karşı dayanıklıdır.
İç-Dış Lastikler Yoktur Sadece Jantlar Satılıktır. Ezik Vuruk Kırık Kaynak Yamukluk Vs. Yoktur.
533 316 17 69 Ankara

(link)
Neden burada daha yuksek bir fiyat verdiginizi sorabilir miyim ? @master06

Teklifler icin ömden dondugum bir kisi oldu , istanbul ici elden satislari degerlendiriyorum .ayrica disk fren uyumu istemiyorum

@furkan.zaman

ilanın açıklamasına girseniz rotolar sökülürse 200 tl olur şeklindeki açıklamayı görebilirdiniz.

Türkler olarak okumayı sevmiyoruz :)

@master06 Peki o zmn , neden rotorlu fiyat verdiniz anlamadim , v fren uyumlu istedigimi belirtmistim oysaki , ayrica max 200 tl oldugunuda belirtmistim , dediginiz gibi turkler okumayi pek sevmiyor diyelim ☺ jantlariniz uygun gorunuyor , bir kac secenegi degerlendirip karar verecegim, jantlarinizi almak istersem cepten ulasirim size. Tesekkurler iyi aksamlar ☺

selam furkancım : Elimde carraro force 612 den çıkma terrrrtemizzzzz ( bu lafa hastayım çok iddalı :D ) jant takımı var ön disk uyumlu , arka v fren uyumlu ama çokta takılma buna ,söker atarsın rotoru olur biter, çift kat aluminyum ,ayrıca üstünde 7 li rubleside duruyor.. :) 100 tl ye bırakırım . kargoda 20 tl tutsa 120 tl ye gelir eline tertemiz vaziyette :) ilgilenirsen vatsaptan foto atarım ,ulaşman yeterli :)
0 546 226 46 85

@mariokaldato abi sadece mobil secenegim oldugu icin bu ilani kaldiramamisim , aradim taradim bulamamistim telefonda sonra unuttum kaldi buda boyle. Bu ilanin ustune biri jant cemberi bagislamisti , yine baska biride on arka eski gobek takimini vermisti , bnde elimdeki jantlari dagitip ormustum jantlarimi . simdilerde arka gobek sorun cikarmaya basladi , elimde boşta duran bir arka göbek var istanbula kar yagdiginda arka janti dagitip bu elimdeki gobekle tekrar orecegim .o zamana kadar 7 li yada 8 li kaset ruble bulmam lazim , şu an jantta takılı olan gobek vidalı turden bir gobek . elinde ruble varsa satin alabilirim . teklifin icin tesekkur ederim :)

tamamdır furkancım . elimdeki ruble vidalımıdır ne ayaktır bi bilgim yok sökme işine dalarsam elimde patlar büyük ihtimal eheheh :D hç anlamam çunku tamir bakım montaj işlerinden :D

Geri