Merhaba; ümit marka alüminyum kadrolu bir bisikletim var , istanbulda 20-40 kmlik gezilere cikiyorum geceleri , kullandigim guzergah asfalt . kullandigim jantlar akord tutmuyor 3 senedir ugrasmaktan sıkıldım artık ☺okulumun son senesi o nedenle 1 sene sorunsuz kullanabileceğim jant ariyorum . sadece arka yada ön arka takım olabilir . rengi falan hiç fark etmez , çift katlı olsun göbekleri sorunsuz olsun,v fren uyumlu olsun yeterli , görünüşe değil performansa önem veriyorum henüz . kasetli bir ruble gerekiyorsa rubleyle beraber satilmasini tercih ederim, vidali rublem var , vidali uyumluysa ruble olsada olur olmasada. Arka attiricim 7'li , .tekerler için bütçem 150 lira , inanilmaz bi teklif sunmayi planliyosaniz 200 lirada bulurum ☺ umarım eksik bir bilgi bırakmamışımdır , herkese iyi alışverişler.
Birde düz yada kelebek gidon lazım fakat bunlar ikinci planda pahalı olmayan biseyler varsa alabilirim . istanbul ici elden teslim aliyorum ☺
Birde düz yada kelebek gidon lazım fakat bunlar ikinci planda pahalı olmayan biseyler varsa alabilirim . istanbul ici elden teslim aliyorum ☺