Scudo Sports

26-27 aralık 09 BO-CE Gece yarışı geri döndü!

Hakan Yazman

Forum Bağımlısı
Tepki
5.312
http://foto.mtbtr.com/gece08/images/DSCN9240.jpg

Geçen senenin en sıradışı ve güzel bisiklet yarışlarından biri olan BO-CE (Bora Tirki-Cemal Dilben) gece yarışı MTBTR nin haberine göre 26-27 aralık 2009 tarihlerinde yine İstanbul Maçka Parkında gerçekleştirilecek...
Özellikle gece yarışı ve arazide olması, ayrıca şehir merkezinde yapılıyor olması bu yarışın en önemli özelliği ve güzelliğidir, geçen sene çok eğlendiğim ve zevk aldığım bu yarışı dört gözle bekliyorum, sanırım Bora da yakında ayrıntıları girer.

http://foto.mtbtr.com/gece08/images/DSCN9334.jpg
Kaynak: (link)

Scudo
kısmetse bu yarışada gelmey planlıyorum 2 hafta üst üste istanbuldayız:D

@pedaltutkunu

yayınlanırsa harika olur. geçen sene olan yarış bir ilkti ben seyirci olarak katılmıştım. istanbulun göbeğin de böyle bir yarış olacağını düşünmüyordum. umarım giderek ilgisi artan bir organizasyon olur.

• Beğen
Tepkiler: EmirhanKILIÇ
"Çok güzel hareketler bunlar."

Emeği geçen herkese teşekkürler.
Katılacak herkese başarılar.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
gelmeyi çok isterim,bakalım sınavlar geçsin :) bora abi ve cem abiyi tebrik ediyorum,iyi pedallar .

@mustea7

Musti müze kartını getirmeyi unutma :D Ben de yarışlar vesilesiyle memleketteyim bir kaç hafta, hatta isterseniz biraz daha kalın yılbaşına da İstanbulda girelim ya da Alanya'da mı girelim :D

abi istanbula istediğin zaman gelebilirim müze kartım her zaman cebimde ama yarıştan sonra çanakkaleye kaçıcam

Ah Istabul ah İstanbul geceleri. katılımcılara şimdiden başarılar. Hakan özellikle sana başarılar diliyorum kardeş. Ve bu yarışı organizeeden sevgili dostlarıda takdir ediyorum kolay gelsin. Ankara'dan kalkıp gelmek isterim ama 2 hafta üst üste olmaz sanırım.

istanbulda oturup bu muhteşem yarısa katılmamak ayıp olur heralde :D

Bu yarış Lisanssız katılımcılara açık mı?

lisans isteniyomuş sanırım birde kaçkar yarışından gece yarışına kadar bisikleti saklayabileceğimiz yani koyabileceğimiz bir yer varmı gsgmnin bisiklet odası vs vs yada başka müsait bir yer

geçen sene yarışa katılanlara bir sorum var, parkur için beyaz power led mi yoksa sarı olanlarından mı seçsem daha başarılı bir aydınlatma sağlarım?

@temu90

Beyaz seç parkın ışıkları kapatılacak sanıyorum bu sefer.herkeste fener olmak zorunda feneri olmayan start alamayacak.şimdiden söylim.

@Hakan Yazman

Lisansımı aldıktan kısa bir süre sonra kaybettim. Tekrar çıkartmak için yeniden sağlık raporu isterler mi yoksa yenisini herhangibir belge istemeden çıkartırlar mı? :bilmiom:

Geri