Scudo Sports

26.09.2007 Çarşamba Akşamı

hah!gelmiş net resimlerimiz çekenin eline makinesine saglık=))

Scudo
Hasan bey benim AVATARLIK ay manzaralı resmim nerede acaba?!?

@Hasan Derya

Hasan;video,montaj ve hepsinden öte Metallica muhteşem.Her hafta daha iyisi oluyor gibi.Sadece biraz karanlık,bunu nasıl çözeriz bilmiyorum(aslında biliyorum):D ...

• Beğen
Tepkiler: Hasan Derya
@Hüseyin Suda

Çözmesine çözerizde iş iyiden iyiye büyümeye başlayacak ondan korkuyorum Hüseyin abim.
Bide bunun montajı müzik seçimi filan derken bayağı işi uzun.Biliyorsun bizim üyeler sabırsız forumu başımıza yıkarlar valla....

Bu hafta en sona ben kaldım.Kusuruma bakmayın,haftaya daha erken davranıp telafi ederiz.Küçük ve sans eseri hasarsız atlatılan iki ferdi kaza dışında herşey çok güzeldi.Kaskın ne derecede önemli olduğunu,herkesin;kendinin ve bisikletinin vede bisikletiyle birlikte sınırlarını bilmesi,bunu zorlamaması gerektiğini bir kez daha gördük.Neyse lafı uzatmadan bendeki resimleri paylaşalım...

Caddebostan 26 Eylül 2007 Saat 20:00
Fotoğrafın Türkçe izahatı:Gökyüzünde görülen dolunay,altındaki yazı Güle Güle Kırmızı zemine yazılmış,biraz daha solda ve altta gidona asılmış logolu bir kask(markası lazım değil),yan yatırılmış bir bisiklet,kategorisi(FR),en solda altta bir ayakkabı tabanı ve zemin çimen...Ağaçlar vede titreyen ışıklar...

Tuğrul,hepimiz onu tanıyoruz.Bisikletle ilgili söylediklerini yapın,yaptıklarını da yapın zararını görmezsiniz...:D

The Rockers,onları anlatmak zor yaşamak gerek,konuya son derecede hakimler,bisiklet üzerinde rock ve metal sohbeti arzuluyorsanız mutlaka bu tura katılın derim...
http://img107.imageshack.us/img107/8366/26eyll2007015fg1.jpg

The Champion,Uğur Taşdemir,kendisi Kron Takım kaptanı,yani gerçek bir yarışçı.Bu akşamki antreman pakuru bizim rotamızla kesişti.Konuk pedal olarak aramıza katıldı...

Antares,Zafer'in forumdaki nicki bu.Anlamının bir takım yıldızı ile ilişkisini bana anlatırken bastım deklanşöre;sonuç:yıldızı parladı bir anda...:p

Tasarım Dünyası,kafa kafaya yine yeni tasarımlar paylaşılıyor dar alanda...:cool:

İfadeler,En soldan En sağa,yorumsuz olarak...:D

Fatih Classic,bende denedim ama olmuyor,Fatih gibi oturamıyorum,stili çok farklı..:D Evde yanlızken denemeyin!!!:D

TRHNEVCi,gurupta sigarayı bırakan son isim Turhan Ağabey,darısı tüm içenlerin başına,yanlız bıraktıktan sonra insanın güveç'e yaklaşım açısı değişiyor benden söylemesi...:D

Mehmet Ağabey,Turhan ağabey'in güveç'e yaklaşım açısına Mehmet ağabey'in yaklaşımı...:D

Alime Hanım,gerçek bir bisikletçi ve bir İstanbul Hanımefendisi...

Sigaraya Hayır,gözünüzdeki pırıltı kaybolmadan(Alican'ın gözünün içine bakın lütfen) onu bırakın(bırakalım yani)...:rolleyes:

Veeee Final,fakat final pozumuza hızla dalan bir tanımlanamayan cisim(UFO)görülüyor...:eek: (en önde mavi renkli;bunlar yeşil olmuyormuydu??)

UFO'suz Final,UFO'suz finalde bir başka oluyor yaaani...;)

Pardon,birde haftanın "O gemide ah bende olsaydım,
Açık denizlere yol alsaydım," gemisi vardı tabikide...

Herkese sevgi ve saygılarımla,haftaya görüşmek üzere...

@Hüseyin Suda

bu cümleye forumun eski yönteminde olduğunu +100 rep veriyorum abicim

@Hasan Derya

bu jantlar nsl parlıyor boyle:) :eek: janta neon dosedım demeyın sımdı:D
daha dogrusu lastık nsl parlıyor:D

@tuninger_haa

Merhaba..
O resimde jantlar değil,tahmin ettiğiniz gibi lastikler parlıyor...
Çünkü parlayan bisikletlerde Dünya'nın en sağlam tur lastiklerinden biri olan Schwalbe Marathon xr var...
-----------------------------

Hüseyin abi güzel yorum ve fotoların için teşekkürler.:D ..

Gerçekten güzel bir geceydi...Ufak tatsızlıklar olmadı değil...Buda işin tuzu biberi:rolleyes:

Haftaya görüşmek üzere;)

İyi günler...

Hüseyin bey,
Her zamanki gibi enstantanelere yaptığınız espirili yorumlar çok güzel,şahsıma söylediklerinize de teşekkürler ederim:) ,bil mukabele...
elinize emeğinize sağlık.

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Suda
Hakketende güzel bir akşam olmuştu da kafama takılan resimdeki o ufovari nesne nedir yaw bi türlü çözemedim. Çözen varsa bir kelam etsin bakim. :) Bununla beraber hasan beni nasıl hayalet olarak çektin tebrikler doğrusu. :D hayaletler, ufolar gizemli bir gece olmuş da farkında değilmişiz heheheheh:D

Sevgiler

MFG(+)

@Fatih - MFG(+)
o ufa ya benziyen şey mavi li bir adam bizim fotograf çekildiğimizi görünce estantenenin içinde yer almak istemediğinden hızlıca geçip gitmek istedi,
tam geçerkende objektiflerimize takıldı kaçamadı yani

• Beğen
Tepkiler: Fatih - MFG(+)
Geri