H huseyinsak Aktif Üye Kayıt 5 Aralık 2005 Mesaj 177 Tepki 54 Şehir Zeytinburnu, İstanbul 27 Şubat 2006 #1 Ben ve Mehmet ile daha önce planladığımız Büyük Ada turunu iptal edip Avrupa yakasında sahilde bisiklete binmeye karar verdik. İşte fotoğraflar; Yağmur yağıyor ve biz köprü altına sığınıyoruz, Hava açmaya başladı, İşte yeni aldığım sevimlimi sevimli kornam... :ha: :winkenlux Tepkiler: Serkan Taşdelen ve Önder Özdoğan
Ben ve Mehmet ile daha önce planladığımız Büyük Ada turunu iptal edip Avrupa yakasında sahilde bisiklete binmeye karar verdik. İşte fotoğraflar; Yağmur yağıyor ve biz köprü altına sığınıyoruz, Hava açmaya başladı, İşte yeni aldığım sevimlimi sevimli kornam... :ha: :winkenlux
Ö Önder Özdoğan Forum Bağımlısı Kayıt 25 Mayıs 2005 Mesaj 2.276 Tepki 1.145 27 Şubat 2006 #2 Tebrıkler huseyın gelemedım ama... guzel gecmışş ayagınıza saglık. teşekkurler...
S Serkan Taşdelen Forum Bağımlısı Kayıt 27 Şubat 2006 Mesaj 2.659 Tepki 4.757 Şehir Türkiye 20 Mart 2006 #3 Yağmura Yalanmak Kötü Olsa Gerek. Yağmura Yakalanmadan Güneşli Günlerde Bol Bol Gezmek Dilegiyle. Sevgiler...
Yağmura Yalanmak Kötü Olsa Gerek. Yağmura Yakalanmadan Güneşli Günlerde Bol Bol Gezmek Dilegiyle. Sevgiler...