Scudo Sports

259km de 12bin metre topladım

Özcan güler

Daimi Üye
Tepki
2.767
İsim
özcan güler
Bisiklet
Diğer
Herkese Merhaba;

Kartalkayada böyle bir deneme gerçekleştirdim. Bunu da sizlerle paylaşmak istedim.

Double Evresting Challenge Fail! 259km de 12bin metre toplayabildiğim bir tırmanış oldu. %10 eğime sahip 1 km lik yokuşa ancak bu kadar dayanabildim.
Hedef double everesting; fakat bu eğim bana fazla geldi. Yokuşlar için çokta hafif birisi değilim; fakat yine de yokuşları çok seviyorum.
Elimden geldiği kadar mücadele ettim.
Sonunda dizlerim benden bu kadar dedi. Gece orman sürüşü çok yıprattı. Oldukça gergin bir sürüştü. Sağım solum full orman ve çok soğuktu.
Her şeye rağmen yaşadıklarım ve verilen mücadele harikaydı. Tubi'nin benim yanımda olması ve bana destek olması harikaydı.
Onunla bunları paylaşabilmek büyük bir zenginlik.
Yokuşlar sizinle olsun.

Ride more bro! Sürüş verileri: ✩✩✩ (link)

✩✩✩ INSTAGRAM: (link)

Ride More! 10K Everesting Onay: (link)

Scudo
Tebrikler hocam. Tırmanışlar için çeşitli spdleri deneme imkanınız oldu mu? Belirgin farklar seziliyor mu?

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@Özcan güler videoları izlemek gerçekten çok zevkli .Emeğinize sağlık.Farklı rotalarda farklı videolara devam.Arada farklı videolarda çekebilirseniz mesela ürün ,bisiklet tanıtımı ve bisikletlere dair bilgiler bakım ,temizlik gibi🚴‍♂️👍

Helal olsun Bro. Dün izledim videonu. Belime vuruyor ağrı dedikten sonra 10k tırmanış nedir. 😬Aman Dikkat! 😔
Cefakar , Vefakar Tubi hanım daha ne yapsın :) Tebrikler ikinize de
Adam yoldaki tezeği kaldırtıyor, yolu süpürttürüyor bulmuş kendi gibi deliyi takılıyorlar 🤣🤣🤣🤣
Şaka tabiki sevdiğimden öyle diyorum Selamlar saygılar yenge hanıma da. 👍

Ben bisikleti bırakıyorum abi :) Tebrikler.
Daha neler :D Elimizden geldiği kadar sürdük valla :D 17bin çıkmadı
Helal olsun Bro. Dün izledim videonu. Belime vuruyor ağrı dedikten sonra 10k tırmanış nedir. 😬Aman Dikkat! 😔

Adam yoldaki tezeği kaldırtıyor, yolu süpürttürüyor bulmuş kendi gibi deliyi takılıyorlar 🤣🤣🤣🤣
Şaka tabiki sevdiğimden öyle diyorum Selamlar saygılar yenge hanıma da. 👍
Abi yardımlaşma bunu gerektirir :D Half everest ben yardım ettim ona :D
Emeğine sağlık,zor şartların üstesinden gelmişsin yine:harika:
Pek gelemedim valla çıkmadı 17bin
@Özcan güler videoları izlemek gerçekten çok zevkli .Emeğinize sağlık.Farklı rotalarda farklı videolara devam.Arada farklı videolarda çekebilirseniz mesela ürün ,bisiklet tanıtımı ve bisikletlere dair bilgiler bakım ,temizlik gibi🚴‍♂️👍
Çok teşekkür ederim sürmeye devam

Yeni videonuzu izledim. Bu kadar sis üzer insanı.😄
Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Valla helal olsun sürüşlerin hep bir azim ve mücadele örneği. Tubi hanım da tam bir Anadolu kadını vefakar, cefakar, yoldaş, bir dediğini iki etmiyor :)

• Muhteşem
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Geri