Scudo Sports

2500-3500TL Arası Yol Bisikleti (yardım Lütfen)

Konuya gene el atayım :) Bende 8 sene antalyada yaşadım Antalyanın geneli düzdür kemere giderken ben pek rampa hatırlamıyorum ama unutmuşda olabilirim.Size dediğim gibi eğer düz ve uzun yol yapacaksanız giant defy 1-2-3 serilerinden birini almalısınız uzun yolda gayet akıcı ve konforludur bel ağrısı çekmezsiniz.Ama rampa fazla dediğinize göre ben size specialized allez öneririm yada alabiliyorsanız daha üst modelini.Specializedi genelde rampacılar kullanır en iyi çıkış kadroları arasındadır.Bkz:Alberto contador,andy schleck vs... zaten düz yolda da profesyonel olmadığınız için defy ile arasındaki akıcılık farkını anlamazsınız bile.Bunların yanı sıra trek modellerini de düşünmenizi öneririm madone serisinden beğenebilirsiniz hem rampada hemde düz yolda gayet iyi bisikletler üretiyor :)

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden ve amd
Scudo
@Mehmet_Gürsoylu

:D Antalya'da rampa olmadığı doğru ancak Kepezden sonrası düz yoldan birazcık fazlası,Korkuteli yolu bi hayli rampalı,hatırladığım kadarıyla Fethiye yolundada dik olmasada tırmanış vardı,o yüzden diyorum rampa çıkarken zorlayacak birşey olmasın diye.Öyle aşırı bir yokuş yok ama,en dik olanı galiba Kepez rampası onun dısında eğimli yollar var.Giant aklıma yattı açıkçası büyük ihtimalle o olur diye düşünüyorum ama Trek'ede bakmak lazım illaki.Tiagra setli olanı işimi görür mü yoksa 105 set mi almalıyım,arasında fiyat farkı var elbette ancak o farkı anlar mıyım,kısa vadede değişim düşünmüyorum cünkü,Tiagra set beni uzun süre idare eder mi?

Merhaba, İlgilenirseniz bende de çok az kullanılmış Trek Madone 5.9 SL var. 2006 model 54 kadro, Full Dura-Ace setli. Jant, boyun, gidon sele,..vs karbonfiber Bontrager X (ya da XXX) Lite serisi. Pedalsız ağırlık 6800-6900 gr civarı.

Merhabalar şuanki dağ bisikletimi satıp yol bisikletine geçmek istiyorum.Bir sonraki bisiklet sezonunda alacağım inşallah yaklaşık 5-8 ay sonra. Benim de bütçe aralığım 2800-3500tl arası.Rampalar için ruble diş sayısı biraz fazla olsa iyi olur. ultegra veya 105-ultegra karışımı modelleri önerebilir misiniz ?

@emre özbay

Maalesef öneremeyiz.

@emre özbay

Sezon açılınca 3500 liraya değil Ultegra, Ultegra-105 karışımı bile bulamazsın...

2. elde şansın yaver giderse öyle bir şeyler bulabilirsin, sıfır için iyi bir markada 105 set bile şansını zorlar maalesef. onun yerine tiagralı bir bisiklet alıp jant ve lastikleri daha iyi bir hale getirirsen belki daha iyi bile sonuç alabilirsin. açıkçası ultegra setli karbon bisikletlere bile alt seviye jantlar koyuyor bazı markalar, bence saçma :) jant>>grupset

• Beğen
Tepkiler: Berke
Ben biraz fazla sallamışım galiba fiyatları bilmeden o paraya ne olabilir önerilerniz neler ?

Fiyatı şuan nedir bilemiyorum ama kullanma şansım olduğu için tavsiyem GIANT TCR Alüminyum Rival Set, aero açıdan hafiflik bakımından gerçekten iyi bir model. Race geometriye sahiptir.

Geri