Scudo Sports

250-400 arası satılık bmx arıyorum

oljay

Üye
Tepki
0
arkadaşlar esk'de oturuyorum çewre illerden veya esk'den satan varsa temasa geçelim.tel;0538 471 16 66 email;freeboy_oo1@hotmail.com
fiyatı 250-300-350 en fazla 400e çıkıcam.

Scudo
elımde mongoose pro sınırlı uretım rampa ve freesstyle bmx var herseyı tıkır yurt dısından geldı amerıkadan bana 732$+200 ytl ye patladı ben bmx ı 700 den satısa sunuyom senın aradıgınn cok ustunde olduunu bılıom ama sana 650 ytl ye bırakırım bu arada ben fıve star PARK bmx arıyorum yardımcı olabılırmısın400 ıla 450 arası

beyler ilan günceldir...!acil satılık bmx yok mu yahu?

yahu yok mu bi bmx satan ne kıymetli bmx'leriniz varmış:) 400m param şu anda biriniz uygun birşey satsın artık.:D

arkadaşım bnde salcano evil-b var dusunursen satarım bn yenı bır mb toplıcamda kadro alcam ıstersen 220 dusunuyorum 1.5 sene de garantısı var

bn satıyom ama HOFFMAN BİKES 800 olur sana 400 ytl ye 2 el alacagına bagdat caddesınden X for tuneden 550 ytl ye sıfır GT al

olcay kardeş elımde evıl b var demıstımm halada duruoo dusnursenn bısıler yparım ıstersen eklee konusalım IIoytunII@hotmail.com fren takımlarıı falan her seyy calısıo su an epey ii durumda mtb bısıklete parca alıcam ondan satıyom:D

komda markalı bmx çok güzel ve sağlam bir bisiklettir.
Frenleri sapasağlam çalışıyo arka frene 1 yıl garanti weriyorum.
48 adet jant teli mevcuttur.
Prism markalı arka göbek taktım.American malıdır.14mm akslı,Rulmanlı,Aluminyum,
çok sağlamdır,arka göbeğede 1 yıl garantı weriyorum.
Lastikleri yeni değişti gıcır gıcır.
Peglerini çıkarttım ve boyadım simsiyah ve onlarda gıcır gıcır.(fiyata pegler dahildir)
Pazarlık payı war,Fiyatta bir şeyler yapabiliriz.
Fiyatı:249 YTL'dir

0535 661 11 72
can.titiz@hotmail.com
Üsküdar/İSTANBUL

(link)

beone bmx 400 550 aldm skıstım stıorm istersn ara 05383492126

bnde 250ytl bmx war hkk abinin garantisi aldında 2 haftalık ekle konusalım real-bysparow.tr@hot

arkadaslar gt zone nin fiyatını bilen varmı 2. ell ama ne olur bileen söylesin

Geri