Scudo Sports

250 300 civari bmx ariyorum

UlmO

Üye
Tepki
0
beyler cok temiz akrobatik Haraketler icin tasarlanmis bmx ariyorum 0 ve magaza olmasi tercihimdir.

Scudo
o civarda bmx alırsan pek işine yaramaz sornlarla uraşırsn elmde bitane gt war oldschool performer 400 liraya satıorm istiyorsan haberleşelm..

genel araştirmaya gore senin verdigin fiyat biraz yuksek hocam sende cok iyi bilirsin ben zaten cok profesyonel bisi aramiyor yeni baslayanlar icin bulabilecegim bi yer biliyormusun yada elinde varmi?

yeni başlayan için uyduruk bisiklet daha cok masraf acar başina ben eski bisikletimi hergün söküp yeniden topluodum tawsiyem adam gbi bişile başlaki sonra cokküfür etme:D

yaw hocam sen bana bu bmx i istanbulda teymin edebilecegim bi magza soyle

elimdekinden bahsediosan aynısından yopk bndekinn aynını bull bnde alicam en azindan istanbul içinde forum arasında grmedim platform kasa tum parcalari orjinal gt 48lik jant belki 1 ay satılmşi olmassa spinner jant takilcak fiat artıck dier bmximi zaten satmiiorm oda tekk aynısını bulamassn turkiyede zaten bu işlerde orjinal olmak lazim;)

oke sen bana msn nini ver bi konusalim senle msn den ekle msj at ulmo17@gmail.com ekleme talebi gelmio direk kabul edio bişiler yaz eklersen

İstanbulda Metin Bisikleti Önere Bilirim UlmO Bakırköy de Uygununa Gelirse Yerini Falan Yazarım sana Yeni Başlicaksan Cok uygun Bisikletler Var

salcano da bitane bmx var sizce o nasil?

http://img243.imageshack.us/img243/4473/evilbva1.jpg

EVIL B

20” Freestyle BMX
Hi-Ten Kadro ve Maşa
Rotorlu
V Freni

Fiyatı: 310 .00 YTL

(KDV dahil)

260 YTL MetinBisiklet de Aynısı

arkadaşım bu bisikleti almayı bn ce düşünme çünkü başına hergün dert acar ,fazla maddi durumun yoqsa 2.el bi bmx almanı tercih ederim;)

nie başima hergun dert acarki? saglam degilmi acaba yani yeni baslicam saglam 0 bi bisiklet ile baslamak istiyorum

bncede kısaca salcona alma hergün bi yerleri dalıyor gzl bi 2,el al daha ii olur;)

hmm oke tamam zaten dodo arkadasla anlastik zati ;) tanıdıkta cıktı iyi oldu ^.^

bnde o bmx var satmak ıstıyorum eyer düşünürsenn satabılırım fıyat olarak
220 cıvarıı dusunuom sorunusuzzz fren sıstemı yenı değişti msn adresim IIoytunII@hotmail.com vede daha 1.5 yıl garantisi var yane daha yeni anlican değiştirme sebebimde mtb kadro almayıı düşünüom da ondan :d

komda markalı bmx çok güzel ve sağlam bir bisiklettir.
Frenleri sapasağlam çalışıyo arka frene 1 yıl garanti weriyorum.
48 adet jant teli mevcuttur.
Prism markalı arka göbek taktım.American malıdır.14mm akslı,Rulmanlı,Aluminyum,
çok sağlamdır,arka göbeğede 1 yıl garantı weriyorum.
Lastikleri yeni değişti gıcır gıcır.
Peglerini çıkarttım ve boyadım simsiyah ve onlarda gıcır gıcır.(fiyata pegler dahildir)
Pazarlık payı war,Fiyatta bir şeyler yapabiliriz.
Fiyatı:249 YTL'dir

0535 661 11 72
can.titiz@hotmail.com
Üsküdar/İSTANBUL

http://imaj.at/20332 (link)

bu bısklet cok agır hmen hemn 14 15kg var onun yerıne bıanchı exıt al hem hafıf

Geri