Scudo Sports

25 Temmuz Şile Turu İsteyen ?

@ATOM

bostancı adalar iskele önü saat tam 07.00 de hareket edeceğiz sıcağa kalmadan yarı yolu almamız lazım

Scudo
@Kudret Kurtcebe

adres anlaşıldı pazar sabahı görüşürüz

Saygıdeğer Arkadaşlar bende size katılmak istiyorum ama yarın kesin bilgi vermek istiyorum. Yol bisikleti ile katılırsam yedek lastik almam lazım. Bu arada bir arkadaşın resimli verdiği rota çok güzel. Daha ayrıntılı bilgi almak lazım.

Avrupa Yakasindan Bostanciya Nasil Gelebİlİrİm.? Vapur Seferlerİ Erken Saat Te Yok..

• Beğen
Tepkiler: Y.Toygar
@ATOM

Sevgili Atom.. Vapur olmasada Kabataş'tan veya Beşiktaş'tan Üsküdara geçebilirsin.. Üsküdar'dan Ümraniye'ye gelir gibi geliceksin.. Capitöl ü geçtikten sonra Metrobüs durağının olduğu altından E-5 in geçtiği biyere geleceksin.. Tabelalarda zati Şile yazmakta.. Otobandan basıp gelebilirsin.. Otobana çıkınca beni ararsın ben sana iyice seni alacağımız yeri tarif ederim..

Buluşma yeri 6:45 Bostancıdır.. 7de en geç hareket edilecektir.. Çekmeköy'de oturduğumdan dolayı ordan gelen grubu Dudullu mevkiindeki Çekmeköy Sapağından karşılayıp Madenler Mevkiinden Şile Yoluna giriş yapıcaz.. Bostancı'ya ters olan yetişemem diyen var ise onlarda Üsküdar Altunizade'den Şile Yoluna bağlanarak gruba katılabilirler.. En geç 8 de Çekmeköy Madenler mevkiinde olmak kaydı ile.. Aklınıza takılan birşey varsa yardımcı olurum..İsteyene telefon numaramı verebilirim..

bostancıdan şile 80 km olsa tahmini dönüşte 80
160 km ye patlar bana
eyü eyü
kilometreler elimdem öperler
ha unuttum bir sürü rampa var bir rampa en az 20 km ye bedel vay anasını
mymap e giriyorum bir türlü harita açılmıyor hesap yapacaktım

:D :D :D :D :D

1:Y.Toygar
2:Kudret Kurtcebe
3:Semir Karabulut
4:Atom
5: Eralp Soysal
6: ??????

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/1_int.jpg
viel sonnenschein

Hohe Temperatur
32°C

RealFeel®
35°C

Winde
NE 23

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/38_int.jpg
zunehmend bewölkt

Niedrige Temperatur
24°C

RealFeel®
22°C

Winde
NNE 26

deli gibi rüzgar var akşama hızı arttırıyor
ısı 35 derece hissedilecek
bir bakıma rüzgar iyi bir bakıma kötü
giderken püfür püfür esecek dönerken uçuracak
bostancı tayfası 06.45 de bostancı adalar iskele önünde dikilecek 07.00 de hareketle çekmeköy kavşağında 08.00 de hazır olacak
efem ...........

tempoyu yüksek tutarsak 10.30 gibi şilede olabiliriz
öğlen sıcaklarına kalmadan tempoyu yüksek tutmakta fayda var
daha önceki şile turunda yolu uzatmıştık tuzladan gitmiştik tempo yüksek idi ve 4 saat 10 dakikada şilenin dışındaki benzinciye ulaştım dönüşte öğlen sıcağında dönemeyiz ne yapsak dönüşte sıcağı yiyeceğiz şileden hareket saati en geç 16.00 olacakki bu da sıcağı yemek demek ne yapalım başa gelen çekilir
bu arada ben denize gireceğim ama bisiklet pantolunuyla
efem........

http://img834.imageshack.us/img834/345/81174074hv9.jpg

bostancı istikametinden şile bayağı yakın geçen sefer tuzladan giderek yolu boş yere uzatmışım bostancıdan 45 dakikada çekmeköyde olduğuma göre çekmeköy kavşağı daha evvel yarım saatte orda oluruz semirle
07.30 da çekmeköy kavşağında oluruz

bostancı şile bostancı hattı en ideal hat

Son antremanı Çekmeköy Ormanındaki yangın yolları rampalarında gerçekleştirdikten sonra sabahı iple çekmeye başladım.. Yüzümüz kara çıkmaz bununda altından kalkarız inş..

Hatırlatmaca..!!

Bostancı : 7:00
Çekmeköy / Madenler : 8:10 Hareket..

@Y.Toygar

çıkarız babo
toygar ben saat 22.00 de yataş
bu gün sahilde semirle karşılaştım geliyoruz saat 07.30 da çekmeköy sapağında oluruz saat 06.45 de seni arayacağız dostum

Saygıdeğer Arkadaşlar yarın ben de aranıza katılmak istiyorum. Malzemelerimi hazırladım. Sabah görüşmek üzere.

• Beğen
@Y.Toygar

bir arka sayfada atom sana mesaj yazmış cebini istiyor özel mesajdan gönder 5 dakika sonra yataş

@Kaşif

Abi 6:45'te Bostancı İskelesi'nde buluşuyuruz Kudu Abi'yle. Sen de oradan katılırsın sanırım bize.

@Y.Toygar

ö.m şimdi baktım telofonunuzu aradım ama ulaşılamıyor sabah 7:30 çekmeköy sapağında buluşmak üzere iyi geceler

• Beğen
Geri