Scudo Sports

25 Temmuz Şile Turu İsteyen ?

Y.Toygar

Daimi Üye
Tepki
166
Malum Kudret Abi'nin iptal ettiği bir Kartepe turu vardı.. 21 km rampalı güneşle kardeş olup azraille dalga geçmecenin bol olduğu bir tur beklentisindeydik.. Olmadı..

Havalar biraz daha iyi gibi.. Şile'ye gitmek isteyen varmı acep?? :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: selcuk yucel
Scudo
@Y.Toygar

kaptan ben gitmek istiyorum yer varmıdır

:in: :in: :in:

Dönüş yoğun olabilir.. Arabalar bizi ilgilendirmio.. İlgileriniz için teşekkürler..

@Kudret Kurtcebe

Tabiki Kudret baba =)) Bekleniyorsun..

toygar semirle bostancıda saat 07.00 de buluşup gelirsek birlikte oluruz bende cep yok semire cebini ver haberleşelim
artı en kestirme yol tam şile otobanına yakın dudullu kavşağı ışıkların orası kavşakta buluşuruz çekmeköye giden yol var o yolun ayrıldığı yerde ışıklar var ben hep ordan şileye giderim sen çekmeköyden gelirsin tam kavşakta buluşuruz alemdağ tarafından alemdağa girmeden şile otobanına çıkarız

24 aralık 2006 hey gidi günler polineze giderken bu tabelanın orda buluşalım toygar

@Engin YILDIZ

semir cumartesi çalışıyor engin dostum şimdi topiği toygar açtı mecburen boynumuz kıldan incedür efem

:D :D :D :D :D

toygar babo bu tabela önünde saat 08.00 de buluşmaca babo

Hayırlısı artık abi ne yapalım, hafta sonuna daha çok var, bir değişiklik olursa benim durumumda kesin gelirim. :)

Tamam Kudret Abi..

Pazar Sabahı.. Saat 8'de .. Dudulludaki Çekmeköy Sapağında buluşuruz..

Winde
NNE 26 km

akşam
nne 21 km

beyler rüzgar giderken kuzey doğudan 26 km hızla esecek bu ne demek kontrol kaybettirir özellikle yokuş aşağı inerken rüzgar sağdan vurup bizi arabaların önüne itecek
artı dönüşte soldan vurup yoldan çıkarabilir rüzgar oldukça kuvvetli artı sıcaklık 33 derece rampalarda yanmaca su kaybı su idareli olmalı

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

bostancı kafilesi saat 07.00 de adalar iskele önünde toplanarak harekete geçiyor semirle burdan harekete geçeceğiz atom dostumuzu bekleriz toygar ile saat 08.00 de çekmeköy kavşağında buluşacağız

@Kudret Kurtcebe

kudret abi nerede bu adalar iskelesi?kabataşta mı, kadıköyde mi?

iyi geziler diyiyorum geçen hafta gitdim şileye sıcakta dönüşteki rampalar hiç çekilmiyor

Geri