Scudo Sports

25 Temmuz Çarşamba Caddebostan Gelenelsel gece Turu

@usul

Sanırım biz usul'la beraber toplam 5 kişi olucaz. 2 kız 3 erkek. Görüşmek üzere ;)

Scudo
@parkcaka

Siz yenisiniz galiba :p
( TV Reklamından alıntıdır.)

Aramıza hoş geliyorsunuz. :)

Çarşamba gecelerindeki gece sürüşlerinin amacı;
Kısa mesafeyi mümkün olduğunca uzun zamanda katederek tanışmak ve sohbet etmek, ve aynı haftanın sonundaki hafta sonu gezimizi hangi istikamete yapacağımızın planını oluşturmaktır.

Birlikte pedallamak dileğimle,
Sewgiler

Hava Durumu:
Yarın itibariyle bisiklet turumuzun yapılacağı gecede hava durumumuz aşağıdaki gibi özetlenmiştir.
Sıcaklık:92F
Görüş Mesafesi:6 mil
Rüzgar
Gündüz Kuzeyden 6 mil
Gece Kuzey Kuzeydoğudan 10 ila 15 mil

Hava açık görüş berrak yollar kalabalık olacakmış.Sürücülerin Kask Ön ve arka ışık çekme halatı ve bol su bulundurmaları gerekmektedir.

(link)

ohoo....bi de diyolar ki istanbul da bi türlü organize olunamıyo (nazarımız oldunuz)... :)

ee bende geleyim bari elvi ve zafer abim gelirde ben gelmezmiyim...özlemişim çarşamba turlarını tatil matil derken gelemedik ee hadi görüşürüz akşama şirinler..

@janus_sea

ben gelemiyorum :( şeytanın bacağını kıramadım gene :( neyse artık tatil dönüşü!
yarın resimlere iç geçirerek bakıcam gene :(

Turu tamamlamış bulunuyoruz
Yeni bisikletçilerle tanışmak güzeldi
İyi geceler....

İlk turumuzda bize eşlik eden yol gösteren herkeze teşekkürler :)

Hani resimler:)

Tanışma kaynaşma açısından güzel bir turdu. Bundan sonra işim olmayan her çarşamba sizlerleyim.

tüh kaçırmışız :) bir dahaki ne zaman ? ona geleyim bari

@justuur

Bir sonraki turumuz 01/Ağustos/2007 Çarşamba saat 20:30 da.Caddebostan Migros'un arkasındaki parkta buluşuyoruz;bir değişiklik olursa buradan takip edebilirsin..

Geri