Scudo Sports

25 Temmuz Çarşamba Caddebostan Gelenelsel gece Turu

Hüseyin Suda

Forum Demirbaşı
Tepki
311
25 Temmuz 2007 Çarşamba saat 20:30'da Caddebostan Migros arkasındaki park alanından hareketle Dragos istikametine pedal basıyoruz.Düşük tempoda ve gezi modunda bir tur olacaktır.Katılmak isteyenlerin parmak kaldırmak suretiyle müracaatları gerekmektedir :D .Önemle duyurulur...

Scudo
Hüseyin Abi dragos tarafına dediğine göre mola yerini değiştirdiniz mi?
Artık Avşar da durmuyor musunuz?
Bu arada çarşamba akşamı gelmeye çalışacağım...

@Antares

Sevgili Zafer parmağını haftanın parmağı ilan ediyorum ayrıca sizin sandıkta boya bolmuş galiba :p sen bu parmakla bir dahaki seçimlerde bile oy kullanamazsın yaa...:D

@mutu88

Mola yerinde değişiklik yok,Avşar Cafe zaten Dragosa birkaç yüz metre uzaklıkta,bunu kastetmiştim.Görüşürüz...

Bilgilendirme için teşekkürler....:D
Görüşürüz

Gelmek isterim sizin için uygunsa. MTB kabul müdür?

bisikletlerin yüsde 90 dan gazlası mtb zaten:)tabiiki de kabul ederlerr:)

@fletcher

Tamamdır o zaman. Peki ritim nasıl? Normal kondisyonlu bir kız için uygun mudur? Gelmek isteyen arkadaşım olabilir çünkü.

• Beğen
Tepkiler: usul
@parkcaka

Sınıf ayırımı yoktur, her türden bisikletle katılabilirsiniz,Çoğunluğumuz MTB kullanıyoruz zaten.Görüşmek üzere...

@parkcaka uygundur uyugundur...önden kopup giden bi kaç kişi olur belki ama genellikle gezi temposunda,grup şeklinde...yawaş yawaş gidilr:)

@elvan_efe salı günü samsun yolculugu inşallaah:) bayaadır kısmet olmadı gelebilmek:)ne olglucugunu görmeyee:)ne de bisiklet sürmeyeee:)

sizlere iyi eglenceler artık resimleri seyredip imrenecegiz :)

Sizlere iyi geziler
kazasız belasız bir gezi olması dileği ile
Sevgili Hüsein fotolarını ve güzel yorumlarını sabırsızlıkla bekliyoruz :D
görüşmek üzere

@fletcher

sen merak etme birgün görürsün bizim turda oğluşumuda :)
ama 7 yıl geçmesi gerek :)
henüz bizim tempoya ayak uyduramaz :)

"parkcaka" benim arkadas oluyor. Foruma yeni katıldık; yarın da ilk organizasyona katılıyoruz.

Yarın akşam, görüşmek ve tanışmak üzere... Herkese selamlar.

Geri