Scudo Sports

25 Şubat ESBİG Eskişehir Ankara yolundan Seyitgazi turu

tebrikler. eskişehir in bu soğuğunda harika bir iş çıkarmışsınız.

Scudo
@Murat Sarp

Teşekkürler güzel cümleleriniz için....

pedallarınıza sağlık beyler =) başarılarınızın devamını diliyorum...
bir dağbaşı kenti olan kırıkkalede ki yalnız bisikletçiden herkese selam olsun =) çalışmalarınızı burdan destekliyorum!

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
@ömer korkmaz

Ömer hocam o köpkelerden çok çektin anlaşılan gelirken =)

@abdullah uluşerbet

Sen gel Eskişehire bu yaz çok yol yapılacak :)

Bir değil 2 değil 3 değil 5 değil. 10 tane den sonra saymayı buraktım. Arkadaşlara sonradan katıldığım için 70. km den sonra 3 kez yolumu kestiler. :D:D
@abdullah uluşerbet

@ferhat köse

inşallah bu yaz iş bulamazsam eskişehirde geçirmeyi düşünüyorum =) seve seve katılıcam ferhat abi =)

• Beğen
Ekibi tebrik ederim. Eğlenceli bir tur olmuş. Yol bisikletimi elden geçirip, turlarınıza katılacağım.
Saygılar.

• Beğen
Şimdi Eskişehirde olmak vardı. İki yıl kaldığım şehirde bir turda sarıcakaya' ya yapsaydık sizlerle. Sakarya ırmağı boyunca turlardık. Tur görselleride şükela olmuş. Formülünü bir verin derim.

• Beğen
@mehmetsunu

Açtığım konu başlıklarına bakarsanız Sakarya ırmağı kenarlarına da gitmişliğimiz var hasretinizi giderebilirsiniz fotoğraflardan özellikle Dikey Limit 2 turu tam sizin söylediğiniz gibi.

@Arda Zaim
Teşekkürler Arda .Performans turları hariç istediğin bisiklet ile gelebilirsin.Gezi turlarında çok hız olmuyor lay lay geçiyor .Performans turlarında ise sadece yol bisikleti sahibi olmak yetmiyor biraz antreman şart :) seninle daha hiç turlamadığımız için kesin birşey diyemem belki sen bizi peşinden koşturursun, kimden ne çıkacağı belli olmuyor.Meşhur bir Abdullah Uluşerbetimiz var ilk Bozüyük turunda 38 ortalama çıkarttı ki zor tuttuk kendisini :)

Geri