Scudo Sports

" 25 Ocak 09 " Pazar..A.Kavağı Yoros Kalesi Rampa Ekşııın (:

Scudo
Abi Senin yapman lazım be :D

Kullanıcı adın ile giriş yapma yetkin sende var:(

en son yazdıklarımı oku yapacaksın ;)

@kudu

Notebook un varsa gel bana sen kahveni içerken yapayım.
Kapitolün arkasındayım sana yakınım yani.:)

@kudu

serhat baba şimdi şüle bir durum oliiiii
forum mesajı diye bir sayfa açılıtyor unable yani beceremedik oluyor volkiii nin benim için ufalttığı resmi sağ tuşluyorum farklı kaydetten sonra bir sayfa açılıyor masa üstüne kopyalıyorum daha sonra haberleştiğimiz sayfanın en üsteki kontrol panelinize giriyorum avatar düzenleye giriyorum orada sağda ikinci seçeneğe giriyorum yalnıız orada galba hatayapıyorum http//www---------den sonra ne yazılacak orayı çözemedim altta göz attan fotonu buluyorum sonra değiştir e tık sonra sayfa açılıyor unable şimdi kıracağım monitörü bizde leptop yoktirki babo apaçi robocop

pardon notebook dediğin nedir çok çahil kalmışız be yahu

bieşey yazma

Option 2 - Upload Image From Your Computer
seçeneğinin yanındaki
"GÖZAT" düğmesine tıkla.

açılan pencerede resmi bul ve seçç

Boş kutucukta senin resmin adresi görünecek.
Alttaki
"Değişiklikleri Kaydet" düğmesine tıkla. Finish.:)
Nurtopu gibi bir avatarın oldu. :)

@kudu

@volkii

Kendi avatarımıda kaldırdım şimdi eklenmiyor bir sorun var galiba ,

Yoksa robocop dogru yapıyor abiii

vallah kardaşlar- unable to move/copyfile yazıyüüür be yahu

yiettttttttttttttttttttttttttt başardım be yahu sağol volki vede serhad usta apaçi robocop

@kudu
hadi geçmiş olsun
robocop babaaaa:D

uyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy enis kardaş acaip bir şey bu bilgisayar yahu fazla takılmamak lazım bu şeytana yoksa bisikleti unuturuk yahu apaçi robocop

@kudu

aman abi dikkat
kızdırırsın sonra kızılderillileri:D

arkadaşlar ben de bu tura katılmayı düşünüyorum ama biliyorsunuz yağmur ve soğuk benim sinüzleri azdırıyor o yüzden havaya bağlı diyorum...

bu arada tura katılma tereddütü olanlar için sööliim benim de ilk katıldıımda performansım düşüktü.İlk belgrad ormanı turuna katıldımda hacıosman rampasında arkada kaldım ve mert kaptan benimle beraber en yavaş tempoda bana eşlik etti zamanla da turlara katıldıkça açıldım o yüzden içiniz rahat olsun.çok güsel arkadaşlıklar edinirsiniz ve bütün kimyanız değişir aklınızda olsun...

• Beğen
Tepkiler: sports-man
@sarikanarya567

OK Mertcancım ekliiiiom;)

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Geri