Scudo Sports

25 Nİsan Büyükada Turu

Onur Kahraman

Forum Bağımlısı
Tepki
844
arkadaşlar,büyükada turumuz vardır.25 nisan pazar gününe denk gelmektedir.
saat sabah 9:45 bostancı iskelesi buluşma yeri.
dönüş saatimiz 17:45 vapuruyla olucaktır.
7'den 70e herkezi bekliyoruz.bisikleti olmayan arkadaşlar,adadan kiralayabilir.kask zorunluluğumuz yoktur.çok katılımcı bekliyoruz.katılmak isteyen arkadaşların konuya mesaj atması yeterlidir.eğer istek olursa dönüş saatini uzatabiliriz,günler uzadı.erken gitmek isteyenler istediği saatte gidebilir.kalmak isteyenler tura devam eder :) kısıtlamamız yoktur.büyükadanın en eğlenceli kısmı ayayorgi yolundan iniş yapmaktır.denemesi sizden :) bekle bizi büyükada!

Scudo
Bende geliyorum. :) yanımda 2 arkadaşımı daha getireceğim güzel bir tur olur inşallah. Orada görüşmek üzere

size eylenceler kardeşim.büyük adaya gide gide sıkıldım valla.o tarihte başka turda olacağım.turlar ayrı olsana kalpler 1.destekliorm kardeşim seni allah'a emanet.

• Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
Kardeşim gençler olarak gurup sorumlulugu almaniz ben çok sevindirdi . BEN BOYLE SORUMLULUK ALAN GENÇLER İSTİYORUM

büyük bir ihtimalle 25 nisanda bende gelirim buyukadaya...
ygs sınavından sonra iyi gider:)
17.45 bence erken ben her gittigimde 9da donuyorum (tabi bisikleti ordan kiraladıgımda:)

Tur düzenlemek için herkesin bu iş için ilgili olmasi gerkir . GENÇLERDE BU İŞLE İLGİLENMESİ GERKİR. Biz bugün variz yarin belki olmama imkani var.Onun için genç kuşaklar bisiklet gezisi ,ile ilgilenmesi gerekir. cem Sevin

• Beğen
Karsi taraftan gelecek olanlar nasil katilabilirler??

ben istanbuldan olmadığım için bilgim yok.en kısa zamanda istanbulda yaşayan arkadaşlarımdan bilgi alıcam. :)

kadıkoydende buyukada vapuru geciyor.
kabatastan kalkıp kadıkoye ordan adalara gidiyor.
yada bostancıdan 3tl karsılıgında kucuk vapurlarlada gelebiliyorsunuz. ama bostancıdakinin yerini tam bilmiyorum...

• Beğen
25 nisana velostiğin turu denk geliyor.ballıkayalar bize çok yakın.8 km gibi mesafe var.olurda iptal olursa,buradan bildiririz.gebze pedal grubu ile ortak karar alınıp mesajımı yazarım buraya.adaya çok sık gittiğimiz için katılımcıların ilgisini çekmedi.haklılar ama.ballıkayalara gidilmeye değer.yarın durumu buradan bildiririm.

• Beğen
Tepkiler: berkaybulut1
Geri