Scudo Sports

25 mart’ ta büyük ada’ da pedalşörler ve kevserseri birlikte …

sadece saatler kaldı buluşmamıza , görünen o ki gayet ciddi boyutta bir katılım var yarın için ...güzel bir bisiklet buluşması olacak hepimiz için... COBIKE şu anda biraz bitkin hissediyor ve ben ona destek olup , yarın sabah zinde olması için çabalıyorum ...sabah 07:30 gibi kalkıp hazırlıklardan sonra yollara düşeceğiz.. 08:45 de kabataşdayız ...heyecan dorukda ....

Scudo
@mutu88

umarım bu gün havadan çarpılmamışımdır ve gezi heyecanıdır bu kemik ağrılarım... böyle olması için duacıyım...

@Ginger Fergus

OO ABİ SENİ BURADA GÖRMEK NE GÜZEL BANU HN PEP FIRSAT KALMIYO DİMİ GİRMEYE:)
UMARIM BANU HN. ÖNEMLİ BİŞEYİ YOKTUR.

• Beğen
Tepkiler: Banu B.
@bluebike

valla benle alakası yok... o kendi note book unda... fazla yazmıyor o kadar....herşeyi de bana atıyorsunuz erkek değil misiniz:):):)

@cobike

YA NE BİLİM ONU HİÇ GÖRMEYİNCE BU GELDİ BİR AN AKLIMA NEYSE ÖZÜR DİLERİM ÖN YARGILI DAVRANDIĞIM İÇİN :) İİ GECELER SABAH GÖR ÜZERE EŞİNİZE SELAMLAR...

sarıyer tarafından gelen varmı ?.. ben yeniköyden katılıyorum... birlikte gidebiliriz kabataşa kadar..?

• Beğen
Tepkiler: hdeveci
@cobike

Geçmiş olsun Cobike. Sen organize ettin, ama rahatsızlığından dolayı birlikte binmek nasip olamadı. Sarıyer gezilerimizde görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: Banu B.
@Turhan Evci

çok teşekkür ederim. düşünmeniz yeter:)
inşallah sarıyer gezileri yakın olsun, bir an evvel pedal basalım birlikte:)

geçmiş olsun dileklerinin hepsine teşekkür ederim... allah hep sağlık versin ki pedallayalım:)

Geri