Scudo Sports

25 mart’ ta büyük ada’ da pedalşörler ve kevserseri birlikte …

çok mersi:) hoş buldum...
bisikletimi getirebilirsem katılacağım ama olmadı sizi izlerim buradan napalım:(
resimlerinize bakar bakar avunurum....:p

• Beğen
Tepkiler: Banu B.
Scudo
olur o da olur buraya katılmakla ilk adımı attın devamıda gelir umarım:) rahile

@rahile

vay vay vay,hoş geldin,ya neden katılmıyorsun üzüldük valla,bu gezi pedalşörlerin düzenleyacaği bir gezi olcak ve farkımızı görmende fayda vardır,inanın süpper bir gezi olcak bisikletim yok diye üzülceksen biz ayarlarız,beklıcez sizide aramızda görmek isteriz,pedalşörler takımından GRİKARTAL.:):)

memnun oldum:) evet yok ne yazık malesef:( annemlerde - zonguldakta. Sadece bunlada bitmiyor kaskım vs de yok burda. napalım başka geziye inşallah. :):)

@heng

slm,mrb,kevseri engüzel şekilde bu şehirde ağırlıcağımızdan emın olabılırsınız,hepinizide bekleriz.pedalşörler takımından (yanı kevse gezi düzenleyen takım) grikartal

@rahile

ya inanmıyorum,bütün olumsuzluklar hepsi bumu yanı bisiklet kask,ee başka,forma,eldiven sayalımmı....bunlar ı ne düşünüyon yaahu,sen yeterkı gelmek iste olmazsa adayı sana getırelım değerli yenı arkadaşımız,düşün gelmek istersen tüm pedalşörler takımı nı valla ayağa kaldırırız bizde sorun yok çözüm var,farkımız burda,dostluk,kardeşlik,sevgi,barış ve güzelliğe dair ne varsa paylaşırız.hoşçakal.grikartal

pedalşörler bakırköy den kabataş a bir noktada buluşup mu gidecekşın yoksa tek mi gidelim.

ohh ohh muhabbete bakk,keyifler gıcır işte bizlerede yakışan budurrrr beyawwww.

harun abiii... :) evet sonunda yakaladım sanıırm bi gezide... :)
abi büyük bi çanta al ...yanına nedenini biliyorsun .. ben bugune kadar bu geziye katılmayacaktım ama ..bu hafta sonu çalışma iptal oldu...hem studyo hemde..özel eğitim ...nasıl bi anda önüm açıldı anlamadım bile.. yarın .. görüşmek üzere inşlh abi aksilik olmazda görüşürüz...özledim hepinizi ya.. :) kevserseri de bonus olacak :) ... oh deymeyin keyfime..

hımm,
demek çalışma iptal oldu...
:)

harunla fatih şarkı söylerken sende eşlik edersin.
yokluğumu hissettirmeyin.
iyi eğlenceler...
;)

of ya of ya of ya :(
hiç istanbul dışındakileri düşünmüyormusunuz siz :(
ben ne acılar çekiyorum burdan biliyormusunuz KISKANIYORUM işte yaa bunu mu söliyim :(
Neyse madem yazıyosunuz bişi diyemicem ama resimleri koymayın sakın ha :D

@trinitrotoluen

nazar etme ne olur çalışın sizinde olur.gerçekten kıskanılacak bi durum sizi anlayabiliyoruz:D

@rahile

aramıza hoşgeldin:):):)
birtakım eksiklerin olduğu için çayma noktasında gördüm seni... eksiklerin varsa temin edilir merak etme... ama bu gezide olmazsa sa bir gezimize mutluka katılın. hiçbirşey olmazsa bile gülüyorsunuz.. bu en byük mutluluk değil mi:):):)

GRİ KARTAL....
valla takımın adını bir abimiz saysinde koyduk... isim babamıza teşekkürler...:)inanın nickini bulmak için epey uğraşmalıyım.. bulamadım:( ama sonsuz teşekkürler...

bu arada böyle bir takım ruhu olmaz:):):) niko için olanlar, takımca desteğimiz görülmeye değer:):)):

alooo aloo pedalşörlerin en cocoshu konuşuyor...
takım listesi yapacaktım katılımın durumu için, ama inanın kalabalıktan ne yapacağımı şaşırdım. :)akşama bir liste yapayım bari size....kevserin gelişini kutlayan mehter takımı kaç kişi görelim:):):)

sevgiler...

Hımmmmmmmmmm bugüne bakılırsa hava düzeliyor gibi yarın daha da güzel olabilir. Şimdiden heyecanlanmaya başladım.:p

Sevgiler

MFG(+)

@Turhan Evci
turhan abicigim demek dızzzttt :) pazar günü gorusmek uzre

@Fatih - MFG(+)
fazla heyecan bu yas icin iyi degil :)

@precipice

vayyy ramcooo
sonunda neden yakalayacaksın yakısıklı kardesım:)
güzel bir gezi olacagını sezınlemekteyım yoksa yanılmaktamıyım,?lütfü sanırım yoksun ben haberdar ederım senı her durdugumuzda,yani doya doya kıskanmana yardımcı olacagım dostum :)
ramco gelecegıne sevındım cidden.
yarın gorusmek uzre diyorum,simdilik saglıcakla kalın.
kevserseri hos geldin dunyanın ortasından denız gecen tek şehrine.

bu arada ben bişey sormak istiyorum kabataş-kadıköy-ve bostancıdan kalkan vapurların ada ya varış saati aynımı eğer değilse grup nasıl buluşucak :)

@hdeveci

İyide Harun'cum yaş 37 ama ben 20 yıldır kendimi hala 17 gibi hissediyorum. Bu durumda bir şey değişir mi heheheheheheh:D

Sevgiler

Buluşma saatleri;
Bostancı Buluşma saati: 09:15 (Bostancı-Büyük Ada:09:30-09:55)
Kadıköy Buluşma Saati: 09:00 (Kadıköy- Büyük Ada: 09:20-10:35)
Kabataş Buluşma saati: 08:30 (Kabataş- Büyük Ada: 09:00-10:35 )

İlk adaya ulaşılacak grup Bostancı olarak görülüyor. dilerlerse pedallayarak, dilerlerse çay molası eşliğinde bekleyebilirler bizi:)
Ardından bisiklet kiralama işi bittikten sonra yol alacağız...

görüşmek üzere...

Geri