Scudo Sports

25 mart’ ta büyük ada’ da pedalşörler ve kevserseri birlikte …

büyük bir aksilik olmazsa sizlerleyim arkadaşlar sevgiler

Scudo
@hızlı

Yok yok, bunlar nisan yağmurları, yağmurdan bu kadar korkmayın, sadece ıslatıyor.

İki sene önceki sonbahar gecelerinden birinde müthiş bir şimşek çaktı ve bir yerlere yıldırım düştü. Aynı anda tüm adaların ve Bostancı'dan Kartal'a kadar her tarafın elektrikleri kesilmişti. :eek:
İşte aynı gece biz beş arkadaşda sırılsıklam vaziyette Suadiye sahilinde yıldırımdan nasibimizi alarak süper bir şekilde çarpıldık. :( (DIIIZZZTTT) :boese157:
O gündür bu gündür, bu günlerde yağmakta olan tür yağmurlardan korkmuyor ve zevkle bisiklete biniyorum. :D
Amaç bir arada olmaksa, yılmayın bu tip yağmurlardan.

• Beğen
Tepkiler: hdeveci
orda olmak ıcın sabırsızlanıorum bnm ılk deneyımım olacak..
yanlıs bi sorum war bir tanıdık bna bu tur organızasyonlara
ya da odullu organızasyonlara katılmak ıcın lisansımın olması gerektigini soyledi..
bu ne kdr dogru bır bılgı acıklayıcı bi pm atarsanız cok sewınırım...

saygılar...

• Beğen
Tepkiler: Banu B.
saatler mevzunu hesaba kattınız mı? pazar günü (cumartesi gecesi) saatler ileri alınıyor galiba. ekibin yarısı yolda kalmasın sonra!!!!

• Beğen
Tepkiler: Banu B.
@kvnckrl

Değerli Arkadaşım;

O tip lisanslar profesyönel anlamda düzenlenen yarışlarda gerekiyor. Bizim düzenlediklerimiz ise birlikte hoşça vakit geçirmek, tanışmak, doğa ve sporun zevkine varmak amacıyla düzenlediğimiz geziler. Burada lisansa falan gerek yok. Hiç kafaya takma yani. :p

Sevgiler

MFG(+)

@kvnckrl

selamlar,

bu sadece forum üyeleri arasında düzenlediğimiz_dışarıdan da katılım olabilir bu arada_ amatör diyebileceğimiz bir organizasyon. sadece ankaradan gelen dostumuzu ağırlamak, bu maksatla en sevdiğimiz aktivite olan bisiklete binmek için yapılmış bir gezi sadece. önemli notlar kısmından da görebileceğiiz gibi kişinin genel sorumluluğu kendisine ait:) herhangi bir lisans vb evrak değil, heves gerektiriyor sadece:)

aramızda görmeyi çok isteriz... şimdiden sevgiler....

@bulentery
hatırlatma için çok teşekkürler bulenttery:):)

DEĞERLİ ARKADAŞLAR,

TÜM VAPUR İSKELERİ İLE GÖRÜŞME YAPTIM. SAATLERİN DEĞİŞİMİ İLE BİR DEĞİŞİM YAŞANMAYACAKTIR. PROGRAMDA YAZAN SAATLER BAKİDİR.

SEVGİLER...

:) Ya Nİko Abİ Umarim Sende Gelİrsİn Ya Bu Arada GeÇmİŞ Olsun Çok Zaman Ayirip Okuyamadim Msj Ama :(

ahhh ahhh gelmek itememmi sanıyorsunn hiç kaçırırmıyım ama önce sağlık ne yapalım kısmet inşallah beraber oluruz diyecem ama durumum hiç iyi değil açıkçası..:(

Selamunaleyküüüüm İstanbul...
Bu sabah hanımefendi geldik diye muavinin kolumdan sarsıp uyandırmasıyla açtım gözlerimi Sultanlar Şehri İstanbul'a.

Kuraklık geçirdiğimiz şu dönemde sabahın ilk ışıklarıyla yağmuru getirdim sizlere. Antalya'da da böyle olmuştu ehhe. Pazar günü güzel bir gezi gerçekleştireceğimize inanıyorum.

Niko sakat da olsan hasta da olsan yine gel. Olmadı yürürüz yahu. Benim diz için de durumlar pek parlak değil çünkü. Maksat ekibi bir araya getirip bir şeyler paylaşmak...

Hepiniz sağlıcakla kalın... Son 2 gün aman Allah'ım... :eek:

istanbula diğer şehirlerden gelen forum dostlarına büyük adayı gezdirmek artık bisikletforum geleneği oldu neyse işim cıkmassa bende orda olabilirim kendinize iyi bakın

ooo tahminim grup hayalimden de büyük olacak
herkes birbirinin bisikletine hayran kalacak
eğer bir sağanak inerse üstümüze
sonra bizim fotolarımız acaba nollllcak :):):)

olsun be niko abi sen yeterki iyi olda ne olcak hafta sonları bitmedi ya :)
bu arada kevser hn. istanbula hoşgeldiniz...

ya bana oyle geliyorki banu bu kezde biz foto çekmekten gezi falan yapamıcaz:)) fotolar biraz sulu olcak ama ne yapalım idare edeciz bu kez bende foto makinası getircem ya :))

@bluebike

Çok teşekkür ederim, hoş bulduk efenimmm hoş bulduk...

yaw sen atakoyde degılmıydın yarın bıkeandoutdoora gelsene sana cok yakın bızım mekan orası:D

@cobike

banucum özel misafirimiz gelirde nıko mu gelmez,valla topla tüfekle de olsa onu alır getırırım.ama bunlara gerek yok çünkü ekşın olmadan asla olmaz eeee pedalşörler takım ruhundan anlıyo be güzelim,birimiz hepimiz için hepimiz birimiz için.grikartal

@oguz657

oğuz çok üşengeçsin,belgrad gezımız dede ekmıştın ona göre:::::::::::::(

vay vay kimler gelmiş byan kevser hee,yahu sen gelirsin de sultanlar şehri senı karşılamazmı,tüm bulutlar ve martılar senden bahseder oldu,deniz bile bır başka coştu be,hoş geldin,evet kesınlıkle çok güzel bir gezi olcak,onurlandırdın bizi gelişinle...:)

@hızlı

yawww kanka nedemek gelmeyebılırım,senı sırtımda gezdirme pahası olsa bıle yaparım.dostum bır kızılderili ata sözü derki,yarı yolda kalan savaş çı arkadaşını ASLA geride bırakma ki sende geride kalma.hem özel misafirimiz için çiğ tavuk yicez:)grikartal

hehe kevs sonunda varabildin hoş gittin istanbula....antalyaya yağmuru getirttiğin gibi istanbula da getirtmişsin....

aranızda olmak vardı İSTANBUL ekibi ama neyse sağlık olsun inş bi dahakine ... kevs ön tanışmaya gidiyor zaten bi dahaki sefere geldiğimizde ANKARA ekibi olarak büyük adayı bizde isteriz....hatta şimdi bile kaçmak istiyorum şu ankaradan ....

arkadaşlar forumumuza bir arkadaşım daha katıldı... umarım önümüzdeki gezilerde onu da aramızda görebiliriz ....

hoşgeldin rahile forumumuza umarım sende en kısa zamanda bir pedalşör olursun..

Geri