Scudo Sports

25 günde Türkiye haritasını çizmek için yollardayım

buyukkacak

Üye
Tepki
500
İsim
MURAT
Bisiklet
Diğer
Merhaba Sevgili Yol Arkadaşlarım
10 Gün önce Ordu Fatsa dan 3 TL ile Hasan Soylemez den sonra benzer bir amacla yola cikilldi. 10 Yılda ülkemizde neler değiştiğini anlak adına sırasıyla Ordu Giresun Trabzon Rize Artvin Ardahan Kars Van Bitlis Şiir il sınırı Diyarbakır il sınırı Mardin Şanlı Urfa ya Vadim. Suan bunları Gaziantepten yazıyorum

Scudo
Arkadaşlar tura çıktıktan sonra 25 günde 600 km sürecek bu türün bir amacı olsun istedim Günlük istahkakimin 6 katını LOSEV Tügev ve Mehmetçik vakfına eşit bagislayacagim Ne kadar az harcarsam o kadar çok bağış olacak Doğuda hiç harcama yapmadım Siz sevgili yol arkadaşlarımdan bundan sonra geçeceğim güzergahlarda bana yemek ve kalacak yer temininde yardımcı olmanız Zira bu güne kadar 3 istisna dışında çadırda konskladi. Dışardan verilenleri yedim Şimdi bundan sonra önce Osmaniye Adana Mersin Silifke Anamur Alanya Antalya Kaş Fethiye Marmaris Birdum Kuşadası İzmir Foça Didim Erdek Çanakkale Tekirdağ İstanbul İzmit Sakarya Zonguldak Kastamonu Sinop Samsun ve Fatsada tür sonlanacaktir Desteklerinizi bekliyorum Watsupptan 5334218195 ekleyip ve Facebook ve instegramda nerelerde olduğumu görebilirsiniz Bu sayfadan tazabilirsiniz Syg ve Svg
@buyukkacak 6000 km olacak yanlışlıkla 600 yazmisim
Birkaç fotoIMG_20200618_190025.jpgIMG_20200619_164652_534.jpgIMG_20200623_182704.jpgIMG_20200623_135820.jpgIMG_20200617_104829.jpgIMG_20200616_200033_266.jpgIMG_20200619_204523_608.jpg

buyukkacak
Öncelikle bu kutsal yolculuğunuzda başarılar dilerim,tekerinize taş değmesin.Hocam forum profil resmi sizemi ait,sakallı halinize benzetemedim,bakıp bakıp tekrar bisiklet üzerindeki resminize bakıyorum :komik: sakallar tamda bir gezgin havası vermiş size yakışmış.

@buyukkacak Hocam oldukça kilo vermişsiniz, darısı başıma...Yakın zamanda bir tur hayalimiz var..Amaçlarımdan biride 2 ay gibi bir sürede 20 kg vermek.

Niyet çok güzel. Sağlıkla bitirmenizi dilerim.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Değerli seyyah arkadaşım bisikletinizin tekerine taş değmesin inşaallah.Hayırlı niyetinizin hayırla tamamlanmasını temenni ediyorum.2 konu hakkında fikrinizi almak istiyorum. 1. si gördüğüm kadarıyla yol-yarış bisikleti ile çok fazla yük almadan yola çıkmışsınız. Kullandığınız çantaları nereden temin ettiniz. 2. bilgi edinmek istediğim konu karadeniz sahil güzergahını izlediğiniz rotanın en zorlu,rampalı kısımları nereler aydınlatırsanız sevinirim. Gelecek yıl Temmuz ayı başında Bursadan başlayıp Sakaryadan Karadenize inip Rize üzerinden Erzuruma gitme gibi bir planım var. Hesaplamalarıma göre 1600 km gibi bir mesafede bisiklet sürüşüm tamamlanacak.Sizin gibi çok yük taşımadan , kamp kurmadan yol-yarış bisikleti ile gitmeyi planlamaktayım.Beni aydınlatırsanız sevinirim. İyi yolculuklar...

Güzel amaç, zor yolculuk. Rotanız üzerinde olsam memnuniyetle sizi misafir ederdim. Olur da bir gün Manisa - Akhisar üzerinden geçecek olursanız lütfen beni notlarınız arasına ekleyin. Elimden ne geliyorsa yaparım.
Güvenli yolculuklar, selamlar.

Arkadaşlar tura çıktıktan sonra 25 günde 600 km sürecek bu türün bir amacı olsun istedim Günlük istahkakimin 6 katını LOSEV Tügev ve Mehmetçik vakfına eşit bagislayacagim Ne kadar az harcarsam o kadar çok bağış olacak Doğuda hiç harcama yapmadım Siz sevgili yol arkadaşlarımdan bundan sonra geçeceğim güzergahlarda bana yemek ve kalacak yer temininde yardımcı olmanız Zira bu güne kadar 3 istisna dışında çadırda konskladi. Dışardan verilenleri yedim Şimdi bundan sonra önce Osmaniye Adana Mersin Silifke Anamur Alanya Antalya Kaş Fethiye Marmaris Birdum Kuşadası İzmir Foça Didim Erdek Çanakkale Tekirdağ İstanbul İzmit Sakarya Zonguldak Kastamonu Sinop Samsun ve Fatsada tür sonlanacaktir Desteklerinizi bekliyorum Watsupptan 5334218195 ekleyip ve Facebook ve instegramda nerelerde olduğumu görebilirsiniz Bu sayfadan tazabilirsiniz Syg ve Svg
Birkaç foto231641 dosyayı görüntüle231642 dosyayı görüntüle231643 dosyayı görüntüle231644 dosyayı görüntüle231645 dosyayı görüntüle231646 dosyayı görüntüle231647 dosyayı görüntüle
Allah kaza bela vermesin abi büyük ilham kaynağım oldun ya 😊

Hayırlı yolculuklar.. Çok güzel kareler. Kazasız belasız bitirmeniz temmenisiyle. Daha çok foto istiyoruz bu şahane memleket görüntülerinden.

Kazasız belasız sürüşler olsun.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Şimdi bundan sonra önce Osmaniye Adana Mersin Silifke Anamur Alanya Antalya Kaş Fethiye Marmaris Birdum Kuşadası İzmir Foça Didim Erdek Çanakkale Tekirdağ İstanbul İzmit Sakarya Zonguldak Kastamonu Sinop Samsun ve Fatsada tür sonlanacaktir Desteklerinizi bekliyorum Watsupptan 5334218195 ekleyip ve Facebook ve instegramda nerelerde olduğumu görebilirsiniz Bu sayfadan tazabilirsiniz Syg ve Svg
Birkaç foto
İzmit ve Sakarya için yardımcı olabilirim, Değirmenderede hostluk yapan arkadaş var iş durumuna göre değişiyor müsaitliği gerçi. Sakaryada ise turcular için bisiklet evi var, yetkilisi ile irtibata geçirebilirim sizi.

@buyukkacak aga kastamonu sinop belirlemişsin rotayı. Merzifon samsun karar verirsen ,özelden yada buradan yaz. Yardımcı olurum. Allah kolaylık versin.

Geri