Scudo Sports

25 Eylül Beşiktaş - KİLYOS

Mustafa İçdağ

Forum Bağımlısı
Tepki
3.216
Yol'culara duyurulur.

Yarın sabah " yağmur -çamur" olmadığı takdirde;
Beşiktaş - Bahçeköy - Kilyos yapılacak - sahilden.
Full tempo antreman turudur, mangal ve sucuk taşınmayacak.

Kalkış: 8.30 Beşiktaş
Yer: Barbaros heykelini geçince, yol üstünde otabüs durağı ( viyadük altı).

Not: Sabah yerler ıslak ise tur iptal.

(link)

• Beğen
Tepkiler: ramon71
Scudo
başarılar mustafa dostum ...

colnago konuşuyor....

dostum ben yarın bir kanlıca yapacağım ..
hava gayet iyi accuya göre wunderde aynı şekilde ....

valla sahil yolunda yerler ıslak şimdi geldim :) havada bi yağıyor bir duruyor, ama kısmet güzel bir hava olur inşallah.

mustafa dostum hasip beyin çağırması üzerine bende yolcuların kafilesine takılacağım gerçi sizi yakalamak ne mümkün yolu biliyorum kaybolma endişem yoktur...görüşmek üzere ......
hava iyi yerler kuru bütün gün yarı bulutlu rüzgar lodos 6 km akşamda yağmur yok ....

Katılım Listesi :
Volodymir Gutov ( Ukrayna )
Xavier Florencio ( İspanya )
Mustafa İçdağ ( İst Av )
Fabian Cancellara ( İsviçre )
Amgen Vinokourov ( Kazakistan )
Andy Schleck ( Lüksemburg )
Cadel Evans ( Avustralya )
Özgür Nevres ( İst Av )
Ivan Basso ( İtalya )
Savaş Serhat ( İst Avp )
Mark Cavendish ( İngiltere )
Vincenzo Nibali ( İtalya )
Michele Scarponi ( İtalya )
Peter Sagan ( Slovenya )
Tyler Farrar ( A.B.D )
Tom Bonen ( Belçika )
Robert Gesink ( Hollanda )
Aytekin Erzan ( İst Avp )
Sergei Ivanov ( Rusya )
Franco Pellizotti ( İtalya )

evet hasip bey benide çağırdı onursal konuk olarak gideceğizde listeye baktım hiç şansım yok benim tozunu yerim yolcuların artık neyse yolu biliyorum ... bakalım kısmet ....
başa gelen çekilir ......

Katılan bütün arkadaşlara teşekkürler, çok güzel bir tur oldu ve hava süperdi.

son derece güzel bir antreman modunda oldu evet herkes yolcu idi ben melezdim ama yolcu dostlarımı yakalamaya çalıştım bu arada mustafa kaptan ile harbiden onunla çok iyi anlaştım sürekli kaptanı takip ettim ...
rüzgar yoktu....sıcaklık fazla değildi.....şu bir gerçekki tenmuz ve ağustos aylarında bisiklete binilecekse sabahın köründe kalkıp saat 06.00 3 saat antreman yapıp eve çekilmek lazım boş yere sıcaklarda bindim bu sene evet rulmanlar bitik
yarın muhanmed hocama arka tekeri götüreceğim .....
katılan tüm dostlara teşekkür ederim ...çok zevkli bir o kadar adrenalin vardı .....

işin ilginç tarafı böyle yüksek tempo bastıktan sonra artık düşük tempo basamıyacağım anlaşıldı hasip bey benim kanıma girdi....

@Kudret Kurtcebe

Kudret katılmana çok sevindim, süperdin. Bu işin melezi yok, yolda iken hepimiz bisikletçiyiz.

Not: yokuşlarda yedin bitirdin beni, öyle tempo mu basılır.

@Kudret Kurtcebe

polis çevirmesin abi hız sınırı geldi biliyorsun :D

@Mustafa İçdağ

mustafa kaptan...
kesin olan bir şey varki ikili çok iyi anlaştık mustafa dostum vallada billada seninle bundan sonra her yere giderim benim kanıma hasip bey girdi bir de sen dostum ...hocam içimdeki canavarı yıllar sonra ortaya çıkardınız evet yol bisikleti lazım banada ama genede bu çizgide kalayım diyorum mustafa dostum bundan sonra sen nereye ben oraya senin açacağın topikleri dört gözle bekliyorum artık .....

Mustafa abi davet için teşekkürler. Sizin gibi güzel insanlarla tanışmak, yol yapmak çok keyifliydi. Şansımıza havada harikaydı. Gelmeyenler çok şey kaçırdılar.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa İçdağ
@mustafa doğan turhan

dostum mustafa bende gerçekten senin gibi genç bir insanla tanışmanın zevkini yaşadım

...

Geri