Lütfen burada insanları rencide edici, suçlayıcı, yanlış yönlendirici ithamlarda bulunmayalım..
Ben hem EDOSK hem de EBİS'in calısmalarına saygı duyuyorum, biri kulüp diğerini dernek olarak görüyorum. EDOSK adından anlasılacagı gibi doğa sporları üzerine kurulu, daha eski ve deneyimli ve daha genis bir topluluk.. EBİS ise bisiklete yönelmis yeni kurulmus bir topluluk..EDOSKtaki üstadlarımızın ağırlığı uzun mesafeler iken, EBİS daha cok sehirici mesafeler ile ilgileniyor diye dusunuyorum..Fark görmek de istemiyorum acıkcası... Belki ilk oluşum esnasındaki dikkatsizlikler belki anlık öfke ile yapılan sezonluk programlar; sebep nedir, ne degildir bilinmez ama sonuc onemli olmalı.. Daha önce EDOSK etkinligi icin İstanbul'dan eDirne'ye gelip hatta buradan Bulgaristan ve Yunanistan'a gecen üstadlarımız oldugu gibi bugünlerde de EBİS in düzenledigi yarıs icin üstadlarımız geliyor, belki havalar düzeldikce Lüleburgazlı dostlarımız daha sık ugrayacaklar, belki İstanbul'dan atlayıp gelen arkadaslarımıza tava ciger ısmarlamak haftalık bir ritüel olacak bizi sevince boğan.. Bu gerek eDirne'm gerek Bisiklet Sporu icin cok güzel bir durum.. Bugün uğradıgım bisiklet tamircisi abim bile tam telafuz edemese de "deore" "alivio" hakkında detaylı bilgi edinmeye baslamıs uyum durumlarını arastırmıs, önceden hicbirinin adını dahi bilmez iken; "talep oldukça biz de gelistiriyoruz kendimizi son iki yılda biz bile sasırdık" dedi.. Edirne de bisiklet kiralamalar arttı.. Okula, carsıya bisikletle giden kardeslerimi hatta bayan arkadasları gördükce cok mutlu oluyorum.. Hatta bundan 3-4 hafta önce Devlet Hastanesinin önüne kilitlenmis yanlış hatırlamıyorsam corratec'i görünce ne kadar mutlu oldum anlatamam.. Demem o ki; Umarım bundan sonraki sezonlarda catısmalar yerini ortak calısmalara bırakır.. Bisikletci kazanır, eDirne kazanır..
ayrıca ufak bir acıklama da yapmak isterim; ben de özellikle "sevmeyenler" dedikten sonra düzelterek "ısınamayanlar" dedim.. cünkü temennim saygı duydugum ve merk ettigim EDOSK ile kendini yeni yeni tanıtan EBİS i ortak faaliyetlerde görmek.. Tabi bu kulüpten ayrılıp dernek olusturma olayı forum sakinleri tarafından pek bilinmedigi icin belki de ufak laf atışmaları site üyelerini yanlıs yönlendirmis olabilir...
Ve acıklamalarınız icin size bir tesekkür borcluyum Ergün Bey, size ben de katılıyorum ;
@M.Ergun GÖZET
Tüm bisiklet sevdalılarına saygılarımla..
eRay...