Scudo Sports

25 Ekim Ebis Bisiklet Yarışı

Scudo
Arkadaşlar 1 nci Altın 2nci Gümüş ve 3ncü Bronz madalyayı yarışmamız için temin eden Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Tşk Ediyoruz.

belki biri bizede nasip olur :) kısa zamanda böyle organizazyon yapılması gerçekten büyük bir iş inşallah güzel olacak hem trakya bölgesinde iyi bir adım atılmış ve deneyim kazanılmış olacak

Arkadaşlar yarışmadan en az 30 dk once başlangıç nokasında olmaya çalışalım,

(link)

Arkadaşilar yukarıda vermiş olduğum link facebook etkinlik linkidir. Bir Göz atmanızı tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: gokhan erdogan
Arkadaşlar; yarışla ilgili merak edilen bir kaç soruyu cevaplamak istiyorıum;
1-Yarış gunu İl emniyet müdürlüğü gerekli tedbirleri alacak ve yollar trafiğe kapanacaktır.
2-İlk sağlık mudurlugunun ambulansı ve sağlık ekibi hazır bulunup etkinliğe eşlik edecektir.
3-Herhangi bir arıza durumunda yolda kalabilecek yarışcılara yardım amaclı bir teknik ekip araç takibi yapacaktir.
4-Yarıştan sonra tüm bisiklet dostları ile toplanılıp hoş bir ortsamda tanışma amaclı bir toplantı duzenlenecektir.

ben güzel bir organizazyon olacağına inanıyorum bizlerde elimizden geleni yapıcaz trakyanın bu tür organizazyonlara çok ihtiyacı var bu organizazyonlar hem yörenin tanıtımı hemde yöre esnafını mutlu edeceğini düşünüyorum edirneden arkadaşlarında destek vermesi gerektiğini düşünüyorum bisiklet sporu için insanların ilgisini çekmesi için yarışlara ve buna benze faaliyetlere çok ihtiyaç var

Arkadaşlar destekleriniz için çok tşk ediyorum.
Kaç kişi geleceğinizi bilirsek yarışa katılmayacaklarada promosyonlardan ben ayırmaya çalışacam

@doruktuf

neee :eek: :eek: promosyonmu :D :D :p

bu akşamki toplantımızda katılımcılar kendilerini belli edecekler,yarın gelen ilk gurupla birlikte 2. gurup katılımcıları adetsel olarak bildireceğim size.

Ben yarışmayı düşünmüyorum fakat yine de kaskım semi-profosyonel giyimim ve anti-profosyonel bisikletim ile orada olacagım, ve eDirne de bisikletle ilgilenen arkadaşların da orada olması lazım diye düsünüyorum.. yazısmalardan anlasıldıgı kadarıyla ebis i sevmeyenler ya da söyle diyelim henuz ısınamayan kisiler var ben o arkadasları da görmek isterim sahsım adına (ki ebis le ilisigim yok)

Bir de UYARI

Pazar günü kış saati uygulaması sebebiyle saatler degisecek!! gelecek arkadaşlar bunu da göz önünde bulundursun =) kimsenin geç kaldım nasıl olsa
deyip vazgecmesini ya da erken gelip buralarda beklemesini istemem =)
[dogru diyorum degil mi, hep karıstırılır su saatler ileri geri ya =) ]

Yaz saati uygulaması 25 Ekim Pazar günü sona erecek. Saatler 04.00'de 1 saat geri alınacak.

@GiciK eRay ADALI

Eray kardeşim selamlar; öncelikle bisiklet ve kıyafet konusundaki hassasiyetin için tebrik ederim. "Ebis'i sevmeyenler" konusuna gelince; Ebis'i kuran arkadaşlar bizim kardeşlerimiz ve Edosk'tan ayrılan arkadaşlarımız. Onları ya da kulüplerini sevmemek gibi özel bir tavrımız olamaz. Ancak, 2009 sonbahar-kış etkinlikleri yayınlanış tarihlerine bakarsan, senin de görebileceğin gibi, bizim kulübümüz yani Edosk programını daha önceden yayınlamış bulunmakta. O programda Edosk'un 25 Ekim 2009 günü, Edirne-Karakasım-Hüyüklütatar bisiklet etkinliği bulunmakta. Ne ilginç tesadüftür ki; Edosk'tan sonra yayınlanan Ebis'in programında da aynı gün Bisiklet Yarışı etkinliği bulunmakta. İşte bu nedenle bizler kendi kulübümüzün etkinliğini duyurmak ve gerçekleştirmekle yükümlüyüz. Ebisçi arkadaşlarımıza da yarışa katılanlara da başarılar dileriz. Öyle görünüyorki Edirne'de bisiklet sporu beraberinde rekabeti de doğurmakta. Umarım bu rekabet dostça, sportmence ve bisiklet yararına olur.
Selamlar...

@M.Ergun GÖZET

abi gerçekten bu olay benide rahatsız etmişti sen çok güzel konuşsun amaç bir spor kardeşlik dostluk rekabet güzel şeyler içinse ne mutlu inşallah kimse kimseye kırgın dargın olmaz bizlerde dostluğun kardeşliğin olduğu her yerde varız

Öncelikle herkese Merhaba;
Anlaşılan EBİS ve EDOSK'un faaliyet programları birbirine denk gelmiş olabilir. Fakat bazı art niyetli arkadaşlar yeni kurulan EBİS adlı grubu çekemiyorlar! Onlara bir sözüm yok. zaten söylenecek pek fazla birşey yok. yarışmak isteyenler yarışa katılıp yarışabilirler. istemeyen arkadaşlarda EDOSK adlı kluübün faaliyetine katılabilir. herkes istediğini yapmakta özgürdür. sizler neyin kavgasını yapıyorsunuz hâlâ..? Bu tartışmaya bir son verin artık..!!!

Sevgi ve Saygılarımla...

• Beğen
Tepkiler: doruktuf
Umut kardeşim kullandığın kelimelere dikkat et !

Lütfen burada insanları rencide edici, suçlayıcı, yanlış yönlendirici ithamlarda bulunmayalım..

Ben hem EDOSK hem de EBİS'in calısmalarına saygı duyuyorum, biri kulüp diğerini dernek olarak görüyorum. EDOSK adından anlasılacagı gibi doğa sporları üzerine kurulu, daha eski ve deneyimli ve daha genis bir topluluk.. EBİS ise bisiklete yönelmis yeni kurulmus bir topluluk..EDOSKtaki üstadlarımızın ağırlığı uzun mesafeler iken, EBİS daha cok sehirici mesafeler ile ilgileniyor diye dusunuyorum..Fark görmek de istemiyorum acıkcası... Belki ilk oluşum esnasındaki dikkatsizlikler belki anlık öfke ile yapılan sezonluk programlar; sebep nedir, ne degildir bilinmez ama sonuc onemli olmalı.. Daha önce EDOSK etkinligi icin İstanbul'dan eDirne'ye gelip hatta buradan Bulgaristan ve Yunanistan'a gecen üstadlarımız oldugu gibi bugünlerde de EBİS in düzenledigi yarıs icin üstadlarımız geliyor, belki havalar düzeldikce Lüleburgazlı dostlarımız daha sık ugrayacaklar, belki İstanbul'dan atlayıp gelen arkadaslarımıza tava ciger ısmarlamak haftalık bir ritüel olacak bizi sevince boğan.. Bu gerek eDirne'm gerek Bisiklet Sporu icin cok güzel bir durum.. Bugün uğradıgım bisiklet tamircisi abim bile tam telafuz edemese de "deore" "alivio" hakkında detaylı bilgi edinmeye baslamıs uyum durumlarını arastırmıs, önceden hicbirinin adını dahi bilmez iken; "talep oldukça biz de gelistiriyoruz kendimizi son iki yılda biz bile sasırdık" dedi.. Edirne de bisiklet kiralamalar arttı.. Okula, carsıya bisikletle giden kardeslerimi hatta bayan arkadasları gördükce cok mutlu oluyorum.. Hatta bundan 3-4 hafta önce Devlet Hastanesinin önüne kilitlenmis yanlış hatırlamıyorsam corratec'i görünce ne kadar mutlu oldum anlatamam.. Demem o ki; Umarım bundan sonraki sezonlarda catısmalar yerini ortak calısmalara bırakır.. Bisikletci kazanır, eDirne kazanır..

ayrıca ufak bir acıklama da yapmak isterim; ben de özellikle "sevmeyenler" dedikten sonra düzelterek "ısınamayanlar" dedim.. cünkü temennim saygı duydugum ve merk ettigim EDOSK ile kendini yeni yeni tanıtan EBİS i ortak faaliyetlerde görmek.. Tabi bu kulüpten ayrılıp dernek olusturma olayı forum sakinleri tarafından pek bilinmedigi icin belki de ufak laf atışmaları site üyelerini yanlıs yönlendirmis olabilir...

Ve acıklamalarınız icin size bir tesekkür borcluyum Ergün Bey, size ben de katılıyorum ;

@M.Ergun GÖZET

Tüm bisiklet sevdalılarına saygılarımla..

eRay...

Geri