Bu hava 25 inde düzelir umarım..adeta gök delindi.Gerçi yağmurlukla falan yapılabilir ama katılım sayısı düşer diye tahmin ediyorum bu hava şartlarında...(Hala yağıyor be öf)
saatte bir değişiklik falan yok değil mi? Ya da neyse ya erkenden girediz işte,civar büfelerde kahvaltı faslı falan.Malum okullar açıldı onlarda erkenden açılıyor.Karbonhidrat depolarız
tarifle kafa karışabilir..Aslında google maps'ten baksan daha kolay olur gibi...
maps'te tophane bursa diye aratın solda çıkan listede TOPHANE İÖO nun solunda B harfi var direk orayı gösteren cıkan pencerede diğerden oraya zoom yap var işinizi görür bu
tur F de bitmiyor.Mudanya nın içine kadar giriyor.F diye belirlenen yer turun en kolay bölümü Fden sonra hatırı sayılır bir rampa var.göynüklü hizası su mola yeri ve daha sonra tekrar iniş ve Mudanya son.
FB sayfasından bahsediliyordu, hiç fotoğraf yok mu yahu? Ben de çok katılmak istedim de rahatsızlandım biraz. Havalar malum nanemolla etkisi. Aman dikkat devam ediyor yanar döner haller...