Scudo Sports

''25 ağustos tavşanlı-boyalıca ölüm yolu ''

@Ertuğrul Mengi

ertuğrul dostum ,,
,şimdi daha önce gittim bostancıdan izmit ' e ,sapancayada gittim ,yalnız aşağıda ise iznik güney yolunu biliyorum çok sarsıntılı adamı yorar yol bisikletleri orada dağılır ,,mıcır asfalt yol berbat..orhangazi yolunu tırmandım yalnız bu etapta malesef araç çoktur ve bende nefret ederim araç gürültüsünden evet tavşanlıda ise araç yoktur 58 km boyunca kafayı dinliyor insan orada,
karbonmonoksitli yollarda pek performans olmuyor ,500 rakımlar evet, ama sahil yolları aman aman uzak dursun bizden ..
bostancıdan ta sapancaya kadar çok fazla eğim yok ve iznikten orhangaziye oradan yalovaya ise sadece 10 km rampa var asfalt ve oldukça geniş orhangaziden sonra eğim 6 felan ...

Scudo
(link)

rota iyi fena değil ,sabah erken çık adem 06.30 da ....saat tut dereceleri yaz..

bu akşamda uyku tutmadı acaip sıcak erkan sen herhalde yattın ...
evet sabah bakarsın mesaja,,şimdi ,11 inde bi cila yaparız barışa da çıtlatırız duruma göre 100 yapmak ister ise barış sen onla takılırsın ben 60 a yazılırım ...evet barış rahatsızlandı geçen sefer ,sıcak çarptı ,sürat yapılmıyor ,aşırı sıcakta insan mazallah beyin kanamasından gider ,yüksek tansiyonu olan bi arkadaşımızı sıcakta sürat yaparken azrail yakalamış idi 44 yaşında gencecik gitti ..o gün cenazesinde bi tuhaf olmuştum ki beraber pedallamış idik biz biz olacağız sıcak yaz aylarında çıkışlarımız 06.30-09.00 arası olacak ,evet şile darlık yaptık ama o gün şansımıza hava bulutlu idi ama öğle sonrası açınca normalde süratle aldığım yolu tempoyu keserek yaptım ,,,evet en ideal aylar performans açısından nisan ayı ve mayısın ilk haftası mayıs ortalarına kadar iyi ondan sonra haziran ,temmuz, ağustos ,eylülde dahil sıcak geçiyor ..ekimde uzunlar ele alınır tam ayı çünki ve kasımın ilk haftası ,,valla erkan kartepe hafta sonu bitti artık hafta içi olacak yalnız sen gelemezsin adem işine ayar çeker ise belki ekim sonu bi kartepe yaparız ya da ne zaman izin alırsa..ekime iki sıkı etap olabilir biri tavşanlı diğeri hafta içi kartepe ve hatta hafta sonunada şile- darlık bayağıda iyi olur yani..

@Kudret Kurtcebe
ben senle geleyim şimdi barış abiye ayak uyduramıyorum adam fişek oldu tozunu yutarız şöyle 1 2 ay antereman yapalım kendimizi toparlayalım yoksa tavşanlıda eziliriz

• Beğen
Tepkiler: Adem Dualı
@Erkan Közen

eeeeeeeeeeeeeeee
tabi barış çalıştı ama sende haklısın iş var güç var barışın vakti bol sabah akşam, neyse tavşanlıya çok var ama bellide olmaz hava şartlarına bakıyorda 15 eylüle kadar accudan yalova hava durumuna baktım berbat ..evet bu günde bi tur yaptık ama lay lom lom oldu ..:):mlk::islik::D

http://3.bp.blogspot.com/-SLBFxhBFeI4/Td79frbcMSI/AAAAAAAACig/s8uiqRyjwCE/s1600/TT%2BBike%2B3.7.09%2Bklein.jpg

bu bisiklet zamana karşı bi canavar istanbulda nerede kullanacan bunu ,,,rampa bisikleti değil dümdüz yolda sürat yapacağın bi roket tabi, istanbulda düz yol mu var kasis cehennemi .....büyük şehir asfalt dökecek bunun için ve 10 yıl o asfalt asla çatlamayacak ...:D

@Kudret Kurtcebe

Diskalifiye oldum. :))))

Seneye vitesli yol bisikleti alacam o zaman kesin katılırım.

@cenkduran

cenk bey,
yol bisikleti tavşanlıda risklidir 32 hacim teker altları ,cyclo cross yol alırsanız 700 x32 olursa ideal olur seneye çok var genede düşünün siz avrupa yakada iseniz bizim antremanlara katılmanız için feragat edeceksinizki adem dualı dostum avrupa yakadan bize katılmştır, bu topikte bir tanışma antremanı yapacağız ,,yalnız bu antreman yardımlaşmalı olacak evet ora bıçkıderedir, yeni yeni elemanları toplamak istiyoruz ...barış güney bundan bir yıl önce düzenlediğim polinez yardımlaşmalı tura geldi evet orada kullandığı bisiklet şehir bisikleti idi ve onu rampalarda bekledik ama aradan bir yıl geçti kendi sabit topiği var ,kadıköy pedal diye azim etti çokta para saydı 9000 lira kadar altındaki focus yol canavara dönüştü ve bana şile -darlık ta 1 saat takdı ki o dostum barış güney kilolu idi 1 yıl önce şimdi, zımba gibi ve azimle devam ediyor ama onu tavşanlıya kandıramıyoruz bence haklı çünki o yol bisikleti orada tavşanlıda dağılır ,o bisikleti barış dostum boyalıca yolunda kullandı yol bisikletini ama bi daha asla diyor evet erkan közende de yol var ama o sarsıntıyı seviyor zoru seviyor yalnız tek çekindiğim serkan fakat şile -darlıkta iyi bi derece yaptı orada çok yoruldu ama burada daha çok yorulacak tavşanlı yol bisikleti için tam anlamı ile azaptır ama erkan azabı sever herkes erkan gibi düşünür ise sorun yok ,,,

Bu çizdiğiniz Tavşanlı Boyalıca rotası çok güzel kaliteli rota. Topic'teki yazıların hemen hepsini okudum. Açık tursa ben de gelmek isterim. Bu topiği takipte olacağım.

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Kemal Caner

kemal selam ,
tavşanlıya çok var bu sıcaklarda olmayacak ekim sonuna gider bu arada bu topiği ekime kadar açık tutacağız ağustos ayında pazar günleri saat 06.30 bostancı çıkış 60 km lik antremanlar olacak ,,,aydos rampalarında çalışma olacak, eylül devam edecek eylülde uzunlar gündeme gelmeyecek ekimde olacak uzunlar ,,evet ekim sonu tavşanlı olur anca ...
kurallar var ekip beklemiyor lastiği patlayan kendi değiştirecek ve ekibe yetişmek ile mükellef tavşanlı için prosedür budur ,tavşanlıya gelene kadar epey antreman yapılacak isteyen bu antremanlara katılır saat 06.30 -09.00 arası bostancı çıkış pendik kurtköy bağlantısından direk viaport oradan aydosa ,yakacıkdan teme oradan ideal tepeden giriş ve bostancı çalışmalar 60 km ile kısıtlı sıcaklara asla kalınmayacak..

evet erkan ramazan bitti.bayramda herhalde sen bi yerlere gidersin eş dost akraba ziyaretleri, şu anda istanbul boşaldı ben bayramda anadolu yakada seyir yaparım bi yerlere ama bunlar lay lom lom olur sürat felan olmaz öğlen sonrası ,,,
bu gün çok anormal sıcak oldu 30 derece..bu 2 ay 20 derece hava arada bulasın ,rüzgarda olacak 10 km felan nerede bu bolluk,
ekimi iple çekiyoruz tabi ve hatta kasım başı ve ortası kış bindirdi gene geçen kış hatırlar isen bıçkıdere yapmış idik yanılmıyorsam ocak ayı idi ama ne rüzgar vardı arkadaş ve üstelik soğuktu hava o rüzgar adamı hasta ederdi ama hasta olmadık ayrı mesele ,şimdi bu bıçkıdere antreman sahası ne idi demirbaş idi..hele okullar açılsın şile yolları boşalır şimdi bu günden sonra aman allah şile yolları ölüm yolu..
evet ,11 ağustos saat 06.30 da üzerimizdeki pasları atalım 60 km de ,,,

18 Augustos 26 derecelerde okadar sıcak degil ama siz bilirsiniz.
Benim Antraman rotam Gölcückden Sapanca Gölü, Kartebe ve Iznik Gölu 120 - 180 km olabilir
Katilmak üstiyen katilabilir.
Fikriniz 18 weya 25 Austos icin Isnik diye degistirirseniz haberlesiriz

• Beğen
@Volkan Akboga

volki facede kredim bitti artık ,face e giremiyorum aytek e iletirsen sevinirim ,aytek buraya gelmiyor şimdi aytek ile irtibat senle olur buraya mesaj atarsın, bende cep yok kullanmıyorum ev telefonu bile yok ,volki sana son mesajı attım face den
18 ağustosda son anda durum ne olur ona bakacağım tabi accudan son anda durum değişirse o vakit sen bizi topçularda saat 10.30 da bekle volki bostancıya felan gelme zati nasıl gelecen sabah saat 08.30 da bostancıdan çıkarız kesin olarak 18 ağustos olması için hava şartlarının iyi olması ısının 25 derece olması ama rüzgar fazla o işi bozmakta 29 km fazla rüzgarın hızı düşük olacak artık kendimizi anlamsız yere yormuyoruz sonuçta yarışlara girmiyoruz gidecek isek adam gibi havada gidelim diyoruz bu nedenle kesin bi durum yok ayın 17 sinde tavşanlı belli olacak benim etap belli tavşanlıdan gireceğim boyalıcada duracağım oradan altın ovaya ve yalova 100 km de kalırım..

son durum yalova kötü 30 derece hissedilecek ısı ,rüzgar fazla 32 km 18 ağustos yatar son anda durum değişirse olur ..,,

(link)

@Volkan Akboga

(link)

1 eylül şartlar süper ,,,,tabi değişirse ertelenir 25 ağustos kötü 32 km rüzgar,,

Kutret Abi Almanyda 25 -32 derecede.
Temponu (Hizini) ve Icecegini ayarladiktansonra birsey olmaz.

• Beğen
Kudret abi, 1 aydır Side'deyim. Herhalde 1.5-2 ay daha buradayım görünüyor. Turlar çok güzel görünmekte amma velakin katılamıycam maalesef :(

• Beğen
@Bugsbunny

eylülde olacak gibi hava müsait şimdilik evet tavşanlı eylülde....

(link)

Geri