Ben perşembe akşamı fuara gittim bisiklet severler olarak resmen motorsikletlerden kalan kısma atmışlar arka planda bisiklet.Fuar açısından diğer bir kötü yan bisiklet standlarının hepsini gezdim ama müşterilere karşı hiç ilgileri yok resmen çağırdığınızda zorla geliyorlar tanıtım yapmaya (standlar da boştu bu arada ona rağmen ilgilenmiyorlar). Görmüş olduğum diğer bir sorunda 2-3 firma hariç diğer tüm firmalar ümit ve bir kaç firma dahil bisiklet bilgisi olmayan insanlardan oluşuyor soru soruyorsunuz cevap veremiyorlar kadro boyu soruyorsunuz bilmiyorlar falan hatta yerli yeni bir firma vardı adını hatırlamıyorum yeriniz nerde bayi falan hani bisiklet almak istersek diye sorduk ona bile cevap veremediler siteden takip edin belli değil gibi fiyat bilgileri yok tahmini sallıyorlar. Diğer bir sıkıntıda fuarda ucuzluk kampanya olur diye beklentim bardı bi bisiklet alırım diye ama nerdeeee adamlar resmen kazıklamaya çalışıyor örneğin carraro big 929 modelinin fiyatını sorduk 1350 dediler bize oluru ne dedik 1150 olur dediler ama aynı bisiklet internette 840 tl dedim olamaz dedi açıp gösterdim telefondan şaşırmış gibi davrandılar.Açıkçası ben pek memnun kalmadım fuardan nisan ayındaki fuarı bekleyeceğiz artık .