Scudo Sports

25-28 Ekim 2007 Gökova Pedallarımın Altında Bisiklet Buluşması-1

Scudo
Uzun zamandır grup gezilerine katılmadım ve çok özledim.:) Antremanlara çok geç kalmadan başlamak gerek.Gezide görüşürüz.:p

Arkadaşlar ,forma kaydolurken sistem adımı kabul etmedi ve o nedenle mecburen kedimin adını yazmak zorunda kaldım.Ben Aysel ,kendinize iyi bakın.

Değerli dostlar yanlış anlaşılmaması için 4 nolu maddeyi tekrar hatırlatmak istiyorum.

4- Tüm katılımcılar organizasyon komitesince belirlenen parkuru takip edeceklerdir. Parkurun bazı bölümleri toprak stabilize yol ve bazı bölümleri asfalttır. Katılımcıların 26 jant dağ bisikleti (MTB) ile gelmesi önerilir.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
@Kadife

Aysel Hanım eğer isterseniz adınız ve soyadınızdan oluşan bir kullanıcı adı ile şu anki takma adınızı değiştirebilirsiniz.
Bunun için bize özel mesaj ile durumu bildirmeniz yeterli olacaktır.
Saygılar
Halil

Arkadaşlar merhabalar,

25-28 Ekim 2007 tarihinde yapacağımız Gökova pedallarım altında bisiklet buluşması-1 gezimizin güzergahını,logosunu ve afişini sizlerle tekrar paylaşmak istedim.

GPA Afişimiz.
http://img165.imageshack.us/img165/5522/gpaafikkkn8.jpg

Güzergahımız.
http://img168.imageshack.us/img168/3672/gpaguzergahsn9.jpg

GPA Logomuz.
http://img168.imageshack.us/img168/1149/gpalogotd1.jpg

Değerli dostlar tekrar hatırlatmakda yarar var diye düşünüyorum.Zira bana bu konuda geziye gelmek isteyen dostlar tarafından çok sayıda sorular geliyor.

GPA ya kayıt yaptırmak için neler yapmalısınız.

Gökova pedallarımın altında bisiklet buluşmasına katılabilmeniz için;

1-)Yapı Kredi Bankası Muğla Şubesinin Muğla Belediyespor Kulubünün 60433885 nolu hesabına 10 YTL yatırılmalı.Para yatırılırken açıklamalar bölümüne GPA Bisiklet Buluşması ve isim belirtilmesi rica olunur.

2-)İlgili dekont veya eft çıktısı 0 252 211 12 63 numaralı fax'a veya hcandemirel@yahoo.com adresime email ile bildirilmelidir.

3-)Bu işlemlerden sonra bana ulaşarak mutlaka isminizi yazdırmanız gerekmektedir.

Arkadaşlar bu ücreti tura gelecek olan katılımcıların sayısını belirlemek ve organisazyonu bu sayıya göre proğramlamak için düşündük.

Tura gelecek arkadaşlarımıza ödedikleri bu ücretin karşılığında Gökova Pedallarımın Altında Bisiklet Buluşması-2007 yazan birer adet şapka ile tişört alacaklar ve çantaları ile çadır+uyku tulumu ve matları araçla taşınacaktır.

Önemli bir hatırlatma;

Değerli arkadaşlarım üzülerek belirtmek istiyorumki katılımcı sayısını 100 kişide sınırlandırmak zorunda kaldık.Takdir edersinizki tura katılacak kişi sayısı arttıkça kontrolün sağlanması zorlaşacaktır.Anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyor hepinize saygılar sunuyorum.

Gökova Pedallarımın Altında Bisiklet Buluşmasına;

1- Tüm katılımcılar kendi bisikletlerini getireceklerdir.

2- Tüm katılımcılar kayıt için 10 YTL ücret ödeyeceklerdir. Gelecek sporcu sayısına gore organizasyon yapılacağından, kaç kişi geleceğini belirlemek için bu ücreti almak zorunda kaldığımızı belirtmek isterim.

3- Tüm katılımcılar organizasyon komitesince belirlenen kamp yerlerinde çadırda konaklayacaklardır. Çadırlar katılımcılar tarafından getirilecektir. Kamp yerlerinde evlerinizde alıştığınız sıcak su, masa, sandalye vs gibi eşyaları olmayacaktır.

Çadır konaklamalı kamplarımızı tuvalet ve duş olanağı olan merkezlerde kuracağız.Yanınıza şampuan ve sabunlarınızı alınız.Sıcak su sözü vermiyoruz.

4- Tüm katılımcılar organizasyon komitesince belirlenen parkuru takip edeceklerdir. Parkurun bazı bölümleri toprak stabilize yol ve bazı bölümleri asfalttır. Katılımcıların 26 jant dağ bisikleti ile gelmesi önerilir.

5- Organizasyon komitesi bagajların taşınması için araç temin edecek ve kalkış saatinde araca verilen bagajlar bir sonraki konaklama yerine götürülecek ve güvenlikleri sağlanacaktır. Bagajını zamanında taşıma aracına vermeyenlerin bagajları için organizasyon komitesi herhangi bir sorumluluk üstlenmez. Bir sonraki konaklama yerine varamayanların eşyalarının tekrar onlara ulaştırılması konusunda organizasyon komitesi sorumluluk üstlenmez.

6- Organizasyon komitesi yemek için herhangi bir sorumluluk üstlenmez. Herkes kendi yemeğini temin edecektir.
Akyaka,Ören,Mumcular,Bodrum,Datça ve Marmaris belediyeleri ile kamp yeri ve yemek konusunda görüşmelerimiz devam etmektedir.Belediyelerimiz projeye yoğun ilgi göstermiş ve ellerinden gelen her konuda yardımcı olacaklarını söylemişlerdir.Bu konuda kesinleşen ve bizlere yemek vereceğini belirten belediyelerimiz vardır.

7- Tüm katılımcılar kask takacaklardır.

8- Tüm katılımcılar kendilerine ait çadır, uyku tulumu, mat, kişisel giyim ve temizlik eşyaları ile birer adet bardak, tabak, kaşık, çatal getireceklerdir.

9- Tüm katılımcılar lastik patlağı, zincir kopması, fren ve vites teli kopması ve diğer tüm arızaları kendileri gidermek zorundadır. Organizasyon komitesi arıza halinde sorumluluk üstlenmez.
Gezi boyunca teknik ekipmanları ile birlikte bisikletçi arkadaşımız Ali Kırbaş teknik ve yedek parça konularında bizlere yardımcı olacak.

10- Tüm katılımcıların bisikletlerinin iç ve dış lastikleri yeni olarak, tüm bakımlarını yaptırmış halde getirmeleri tavsiye olunur.
Arkadaşlarımızdan rica ediyoruz gelmeden önce zaman kaybı ve gezinin seyrini baştan etkilememek için lütfen bisikletlerimizin bakımlarını yaptıralım.Sağlam iç ve dış lastiklerle gelelim.

11- Kaza sonucu yaralanmalar konusunda organizasyon komitesi sorumluluk üstlenmez. Tüm katılımcılar bu hususta hazırlanan belgeyi imzalamak zorundadırlar.
İl sağlık müdürlüğünden tam donanımlı 112 acil servis ambülansı 4 gün boyunca bizlerle birlikte olacak.
12- Bisiklet buluşmasına yabancı sporcular da davet edilmişlerdir. Gelecek yabancı sporculara hepimizin geleneksel misafirperverliğimizi göstereceğimizden kuşkumuz yoktur.

Hepinizi Gökova Körfezi çevresinde gerçekleştirilecek bu buluşmaya bekliyoruz.

Organizasyon Komitesi:

Bülent SAVRAN bulentsavran@gmail.com
Dilek BULUT dilekaybulut@gmail.com
H.Can DEMİREL hcandemirel@hotmail.com
Kürşat ERİŞTİ eristi@hotmail.com
Fırat OKUTUCU firatokutucu@hotmail.com
Mustafa YENİÇERİ mxyeniceri@hotmail.com
Altan KALAY altan_kalay@yahoo.com.tr
Adnan CANGİR adnancangir@gmail.com
Ender ALICIOĞLU enderalicioglu@hotmail.com
Gökhan AK gokhan.ak@gmail.com

Büyük bir organizasyon, yoğun bir çalışma gerektiren turun güzel ve düzgün geçmesi için çalışan Önce Organizasyon komitesine, sonra onlara yardımcı olan BİSİKLET SEVERLERE, Muğla ilinin bu iş için yardımını esirgemeyen yöneticilerine teşekkür eder kolaylıklar dilerim .. S e v g i l e r i m l e..

25 EKİM GÜNÜNÜ, SİZLERLE OLMA ÖZLEMİ İÇİNDE BEKLİYORUM..

• Beğen
Tepkiler: alikırbaş
mükemmel organizasyon herkesin emeğine çok teşekkürler
ancak şu 100 kişi konusunu anlamadım.
mesela diyelimki 20 kişi yatırdığı 10 ytl ye karşılık gelmedi ve olaki haberde veremedi. ve bu yüzden de yüz den sonraki katılanlarında hevesleri kursaklarında kaldı. hemde boşu boşuna
bu bir yarış haline gelmese keşke. çünkü mükemmel bir organizasyon bu.
110. yada 180. gelecek çok insan olabilir.
bisiklet özgürlük ise bu konu hakkında daha esnek davranılamazmı?
teşekkürler

@swunk

Öncelikle yapıcı ve yerinde eleştiriniz için teşekkür ederim.İnanın bu tür organisazyonların hazırlık aşamaları bile zor.Organisazyon komitesindeki arkadaşlarım ve ben profosyonel anlamda değil sadece bisiklet sevgisine dayanan ve gönüllülük esasına göre amatörce çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Katılımı sınırlı kılma meselesine gelince;

Eğer günü birlik bir gezi olsaydı tüm bisiklet sever dostlarımızın gelmesini bizde yürekten isterdik.Ancak GPA 4 gün sürecek çadır konaklamalı bir gezi olacak.Bu 4 gün boyunca kamplar kurulup yemekler yenecek ve temel ihtiyaçlar karşılanacak.Geziye gelecek dostlarımıza biz yemek konusunda söz vermemekle birlikte ilgili belediyelerimizle temas kurup GPA için neler yapabileceklerini konuştuk.Bizlere çadır kamp yeri ve yemek verebileceklerini söylediler.Şu an itibarı ile 1-2 nokta hariç diğer güzergahımızda kamp ve öğünlerimizi ayarladık.Bize sorulan ilk şey kaç kişi geleceği sorusu oluyor.Takdir edersinizki organisazyonda bizlere hizmet etmek isteyen resmi ve özel kuruluşlar kişi sayısını bilerek hazırlıklarını yapmak istiyorlar.

Aslında 100 kişi bile çok ancak çok yoğun bir ilgi var.Türkiye'de bu kadar geniş kapsamlı 4 gün sürecek bir bisiklet etkinliğin gerçekleştirilmediğini düşünüyorum.Çok katı kurallar koymadık ancak GPA katılımını maalesef 100 kişide sınırlandırmak zorunda kaldık.Takdir edersinizki toplu ve güvenli bir şekilde hareket etmek zorundayız.Katılımcı sayısınız artması organisazyonda aksamalar ve toplu yapacağımız bir takım etkinliklerin uzun sürmesine neden olacak ve planladığımız proğramın gerisine düşmemize sebeb olacaktır.

Katılımcı sayısı 100 değilde 110 olursa bunada hayır demeyiz tabi.Gelmek isteyen bu güzel heyecanı bizlerle tatmak isteyen arkadaşlarımızı geri çevirmeyiz.Bunu düşünerek 10 Ytl'lik kayıt ücreti almak istedik.Amacımız son 2-3 gün kala %90-95 geziye gelecek katılımcı sayısını bilerek hazırlıkları o doğrultuda yapmaktır.

Umarım açıklamalarım yeterli olmuştur.Eğer başka sorularınızda olursa bu başlık altından elimden geldiğince sizlere yardımcı olmak isterim...

@H.Can DEMİREL

açıklamalarınız için çok teşekkürler.
her kentimizden 2 kişi katılsa bu organizasyon gerçekleşemiyecek mi yani. bu çok üzücü elbette sizin yapabileceğiniz bir şey yok ama bisiklet severler açısından çok kötü.

Sevgili Swunk, bu senelik katılımcı kotamızı mazur görün, ne de olsa Can'ın da belirttiği gibi biz bu işi amatör ruhla, tecrübeden yoksun bir şekilde kotarmaya çalışıyoruz. Bununla beraber bu amatör ruh bizim büyük bir özveriyle emek harcamamızı sağlıyor. Bazı hatalarımız ve eksikliklerimiz olabilir ama eğer tur sonunda herkesi mutlu bir surat ifadesiyle eve gönderebilirsek seneye katılımcı sayısını arttırırız.
Yapıcı eleştirilerin için teşekkürler...
GPA'da görüşmek üzere sağlık ve esenlikler dileklerimle...

• Beğen
Tepkiler: H.Can DEMİREL
arkadaşlar organizasyona gerekirse dışarıdan bir ekiple müdahele ederiz=)
yeter ki gelmek isteyin siz=) ayrı bir ekip kurar onlardan iki adım geriden gideriz=)

şaka bir yana, farklı bir linkte toplu katılımın yapılabileceği bir pedallama fikri var. bu fikri yaymanız da hepimiz için çok iyi olur. keyifli bir günümüz daha olacağını düşünüyorum.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=16158

Değerli dostlar merhaba,

Daha önce yaptığımız Akyaka-Akbük arasından ve gezimizin ilk 30 km'lik etabı olan bölümlerden geziye gelmek isteyen arkadaşlarıma fikir vermesi için bir kaç fotoğraf ekliyorum.
İlk 2 fotoğraf 2006 yılında yaptığımız Muğla-Akbük-Akyaka gezimizden.
http://img237.imageshack.us/img237/1907/dscf1175bm3.jpg
http://img237.imageshack.us/img237/3184/dscf1167eg0.jpg

Bundan sonraki fotoğraflar Mayıs 2007 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Akyaka-Akbük-Akyaka gezimizden.Özellikle gelmek isteyen arkadaşlarım yolun durumuna ve doğanın güzelliğine dikkat etsinler.Buyrun fotoğraflar...
http://img461.imageshack.us/img461/3364/enderabi500om2.jpg

http://img245.imageshack.us/img245/3957/enderabi501nm5.jpg

http://img237.imageshack.us/img237/3935/enderabi506cf3.jpg
Lütfen denizin rengine dikkat ediniz.Tamamen doğaldır.
http://img166.imageshack.us/img166/2177/enderabi563yu2.jpg
Akbük koyu
http://img245.imageshack.us/img245/5636/enderabi557eq1.jpg

http://img166.imageshack.us/img166/324/enderabi210jy3.jpg

http://img166.imageshack.us/img166/9827/enderabi496jo5.jpg

Fotoğraflar için İlknur hanıma,Ender abime ve Fırat'a çok teşekkürler ediyorum.

o gün gelince bir engel çıkmaması için dua ediyorum. hele de bu fotoğrafları gördükçe herkes gibi can atıyorum. fotoğraflar , güzel ayrıntılı bilgilendirmeler
ve her nekadar kendilerine amatörce deseler de böyle bir organizeyi her yönüyle düşünüp sırtlayan arkadaşlarıma kardeşlerime abilerime şimdiden teşekkür ediyorum

@AHMET GİRAY KÜTÜK

Sevgili Ahmet merhaba,

Aramıza hoşgeldin,bende sizler gibi değerli bisiklet dostları ile pedallamaktan çok büyük keyif alacağım.Gezi için kayıt işlemini yaptım.Umarım gelebilirsin ve bu büyük buluşmada sende olursun.Güzel dileklerin için teşekkür ederim.Herşey bisiklet kardeşliği için.:)

Tanışıp pedallamak dileği ile ...

hatta müsayit olursam bir iki gün önceden gidip marmaris -turunç-kumlubük yapmayı düşünüyorum

Değerli dostlar tekrar hatırlatmakda yarar var diye düşünüyorum.Zira bana bu konuda geziye gelmek isteyen dostlar tarafından çok sayıda sorular geliyor.

GPA ya kayıt yaptırmak için neler yapmalısınız.

Gökova pedallarımın altında bisiklet buluşmasına katılabilmeniz için;

1-)Yapı Kredi Bankası Muğla Şubesinin Muğla Belediyespor Kulubünün 60433885 nolu hesabına 10 YTL yatırılmalı.
Para yatırılırken açıklamalar bölümüne GPA Bisiklet Buluşması ve isim belirtilmesi rica olunur.

2-)İlgili dekont veya eft çıktısı 0 252 211 12 63 numaralı fax'a veya hcandemirel@yahoo.com adresime email ile bildirilmelidir.

3-)Bu işlemlerden sonra bana ulaşarak mutlaka isminizi yazdırmanız gerekmektedir.

Arkadaşlar bu ücreti tura gelecek olan katılımcıların sayısını belirlemek ve organisazyonu bu sayıya göre proğramlamak için düşündük.

Tura gelecek arkadaşlarımıza ödedikleri bu ücretin karşılığında Gökova Pedallarımın Altında Bisiklet Buluşması-2007 yazan birer adet şapka ile tişört alacaklar ve çantaları ile çadır+uyku tulumu ve matları araçla taşınacaktır.

Önemli bir hatırlatma;

Değerli arkadaşlarım üzülerek belirtmek istiyorumki katılımcı sayısını 100 kişide sınırlandırmak zorunda kaldık.Takdir edersinizki tura katılacak kişi sayısı arttıkça kontrolün sağlanması zorlaşacaktır.Anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyor hepinize saygılar sunuyorum.

Gökova Pedallarımın Altında Bisiklet Buluşmasına;

1- Tüm katılımcılar kendi bisikletlerini getireceklerdir.

2- Tüm katılımcılar kayıt için 10 YTL ücret ödeyeceklerdir. Gelecek sporcu sayısına gore organizasyon yapılacağından, kaç kişi geleceğini belirlemek için bu ücreti almak zorunda kaldığımızı belirtmek isterim.

3- Tüm katılımcılar organizasyon komitesince belirlenen kamp yerlerinde çadırda konaklayacaklardır. Çadırlar katılımcılar tarafından getirilecektir. Kamp yerlerinde evlerinizde alıştığınız sıcak su, masa, sandalye vs gibi eşyaları olmayacaktır.

Çadır konaklamalı kamplarımızı tuvalet ve duş olanağı olan merkezlerde kuracağız.Yanınıza şampuan ve sabunlarınızı alınız.Sıcak su sözü vermiyoruz.

4- Tüm katılımcılar organizasyon komitesince belirlenen parkuru takip edeceklerdir. Parkurun bazı bölümleri toprak stabilize yol ve bazı bölümleri asfalttır. Katılımcıların 26 jant dağ bisikleti ile gelmesi önerilir.

5- Organizasyon komitesi bagajların taşınması için araç temin edecek ve kalkış saatinde araca verilen bagajlar bir sonraki konaklama yerine götürülecek ve güvenlikleri sağlanacaktır. Bagajını zamanında taşıma aracına vermeyenlerin bagajları için organizasyon komitesi herhangi bir sorumluluk üstlenmez. Bir sonraki konaklama yerine varamayanların eşyalarının tekrar onlara ulaştırılması konusunda organizasyon komitesi sorumluluk üstlenmez.

6- Organizasyon komitesi yemek için herhangi bir sorumluluk üstlenmez. Herkes kendi yemeğini temin edecektir.

Akyaka,Ören,Mumcular,Bodrum,Datça ve Marmaris belediyeleri ile kamp yeri ve yemek konusunda görüşmelerimiz devam etmektedir.Belediyelerimiz projeye yoğun ilgi göstermiş ve ellerinden gelen her konuda yardımcı olacaklarını söylemişlerdir.Bu konuda kesinleşen ve bizlere yemek vereceğini belirten belediyelerimiz vardır.

7- Tüm katılımcılar kask takacaklardır.

8- Tüm katılımcılar kendilerine ait çadır, uyku tulumu, mat, kişisel giyim ve temizlik eşyaları ile birer adet bardak, tabak, kaşık, çatal getireceklerdir.

9- Tüm katılımcılar lastik patlağı, zincir kopması, fren ve vites teli kopması ve diğer tüm arızaları kendileri gidermek zorundadır. Organizasyon komitesi arıza halinde sorumluluk üstlenmez.

Gezi boyunca teknik ekipmanları ile birlikte bisikletçi arkadaşımız Ali Kırbaş teknik ve yedek parça konularında bizlere yardımcı olacak.

10- Tüm katılımcıların bisikletlerinin iç ve dış lastikleri yeni olarak, tüm bakımlarını yaptırmış halde getirmeleri tavsiye olunur.

Arkadaşlarımızdan rica ediyoruz gelmeden önce zaman kaybı ve gezinin seyrini baştan etkilememek için lütfen bisikletlerimizin bakımlarını yaptıralım.Sağlam iç ve dış lastiklerle gelelim.

11- Kaza sonucu yaralanmalar konusunda organizasyon komitesi sorumluluk üstlenmez. Tüm katılımcılar bu hususta hazırlanan belgeyi imzalamak zorundadırlar.

İl sağlık müdürlüğünden tam donanımlı 112 acil servis ambülansı 4 gün boyunca bizlerle birlikte olacak.

12- Bisiklet buluşmasına yabancı sporcular da davet edilmişlerdir.

Gelecek yabancı sporculara hepimizin geleneksel misafirperverliğimizi göstereceğimizden kuşkumuz yoktur.

Hepinizi Gökova Körfezi çevresinde gerçekleştirilecek bu buluşmaya bekliyoruz.

Organizasyon Komitesi:

Bülent SAVRAN bulentsavran@gmail.com
Dilek BULUT dilekaybulut@gmail.com
H.Can DEMİREL hcandemirel@hotmail.com
Kürşat ERİŞTİ eristi@hotmail.com
Fırat OKUTUCU firatokutucu@hotmail.com
Mustafa YENİÇERİ mxyeniceri@hotmail.com
Altan KALAY altan_kalay@yahoo.com.tr
Adnan CANGİR adnancangir@gmail.com
Ender ALICIOĞLU enderalicioglu@hotmail.com
Gökhan AK gokhan.ak@gmail.com

• Beğen