Scudo Sports

25-28 Ekim 2007 Gökova Pedallarımın Altında Bisiklet Buluşması-1

Arkadaşlar gözüm hep hava durumunda, 4 hava durumu sitesinden ayrı ayrı kontrol ediyorum. Eğer tahminler doğru giderse muhteşem bir havada yol yapacağız. Hafif yağmurlu ancak sıcak bir hava görünüyor. İnanın hafif bir yağmurda Gökova'da pedallamak harika bir tecrübe olacak. Aşağıdaki sitede hangi gün hangi saatte sıcaklık kaç derece olacak, rüzgar ve yağmur durumu gibi çok ayrıntılı bilgiler var. Hava durumunu buradan takip edebilirsiniz.
(link)

Scudo
@Serkan Taşdelen

hoşgittin kardeşim :) belki tel ettin ama telin şarjı bitmişti. :( sevinfim vardığına.. görüşmek üzere...............

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
@Serkan Taşdelen

hadi bakalım serkan keşfeden sen oldun .. iyileşelimde güzelce biz de ayak basalım inşallah oralara :) ...

• Beğen
@Serkan Taşdelen

OOOooooo uzak muzak yollar seni durduramıyor Serkan. Sabret çarşamba sabahı da biz ayak basmış olucaz...

Haydi bakalım gün saymaya devam...

• Beğen
merhaba
öncelikle belirtmek isterimki milliyetci falan değilim ama ülkemi çok severim sizler gibi. peş peşe gencecik insanlarımızın ölmesi çok üzücü. 100 kişi oldukça büyük bir topluluk son kaybettiğimiz 12 askerimiz için uygun bulursanız gidonlara siyah kurdele bağlanmasını önerecektim yada aklınıza daha iyi bir fikir geliyorsa onu yapalım.

@kayhan1907

Sevgili Dostum;

Son günlerde yaşanan kavram kargaşasından anlaşılan sen de nasibini almışsın. Milliyetçi olmak kötü bir şey değildir. Önemli olan faşist milliyetçi değil demokratik milliyetçi olabilmektir. Demokratik milliyetçi olan insan ulusunun, milletinin çıkarının zedelenmesine üzülür ve onları korumaya çalışır. Ne kendini üstün görür ne de başka milletlerden aşağı. Amacı kendi ulusunun ve diğer ulusların mutluluğudur. Bu nedenle Ata'mızın da çok yerinde belirttiği gibi yurtta ve dünyada barışı arzular. Faşizan milliyetçi kişiler ise burada çok kısa olarak dile getirmeye çalıştığım özelliklerin tam tersini sergilerler. Bu insanların aslında psikolojik yapıları bozuktur. Muhtemelen sosyolojik alt yapısı da bozuk bir çevrede yetişmişlerdir. Bu nedenle bir insanının vatanını, milletini, ulusunu sevmesi ona yapılan kötülüklere üzülmesi kadar doğal bir şey olamaz. Vatandaş bilincine sahip herkesin de zaten böyle davranması gerekmektedir. Ulu önderimiz bu nedenle "Ne mutlu Türk olana" dememiş "Ne mutlu Türküm diyene" demiştir. Bu ülke sınırları içinde yaşayan, bu ulusu kuran ve bu milleti yaşatacak her birey dil, din, ırk farkı gözetilmeksizin Türk vatandaşıdır. Kavramlar arasındaki farkı iyi bilelim ve iyi anlayalım dostlarım. Eğer bu turda şehitlerimiz ile ilgili bir aktivite olacaksa seve seve katılmaya hazırım. Zaten yanımda "Cumhuriyet Haftası" olması nedeniyle Türk bayrağını da getirmek istiyorum.

Not: Konu hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isteyenlere son günlerde yaşadığımız vahim olayların nedenlerinin de çok iyi bir şekilde irdelendiği Sn. Emre Kongar'ın "Demokrasimizle Yüzleşmek" kitabını okumalarını öneririm.

Sevgi ve Saygılarımla

MFG(+)
MOTİVATÖR

@precipice

Ramazan senin geleceğini bilmiyordum. Çok sevindim dostum. Görüşmek üzere.

Sevgiler

MFG(+)
MOTİVATÖR

• Beğen
Tepkiler: ramazankurucay
Arkadaşlar GPA'ya 2 gün kaldı. Kesin olmamakla birlikte size hava durumu hakkında biraz bilgi vereyim. 24 ekim çarşamba günü sabah 08-11 arası hafif yağmur ihtimali var. 14:00 ile 20:00 arası büyük ihtimalle hafif yağmur olacak. Ancak buranın yağmuru çok keyiflidir :p . Merak etmeyin :rolleyes: . Hafif yağmur perşembe sabah saat ikiye kadar sürebilir. Sıcaklık 18.5 C ile 24 C arasında değişiyor.
Perşembe sabahı paçalı bulutlu harika bir hava olacak 21 C derece sıcaklık 6 km saat hızda güneybatı rüzgarı bekleniyor, öğlen rüzgar 13 km/h e çıkıyor yönü güneybatı. Gece sıcaklık 18.9 C dereceye düşüyor.:) Gün boyu parçalı bulutlu nefis bir hava olacak:cool: . Kalan günlerde ise hava genellikle açık zaman zaman parçalı bulutlu olacak. Sadece pazar günü bulutlanma artıyor, yağmur yok. Rüzgar yön olarak olmasa bile şiddet olarak bizimle dost olacak;) .

Çok Önemli
Arkadaşlar GPA'ya sadece birkaç gün kaldı. Sizleri Akyaka'da ben karşılayacağım, geldiğinizde her şeyin hazır olabilmesi için yardımınıza ihtiyacım var.
Konaklama:

1.Eğer 24 ekim akşamı Çadırda kalmak isterseniz kamping alanında konaklama ücretsiz. Manzara süper, duş, tuvalet mevcut, market var, merkeze bisikletle uzaklık 5 dakika, hava sıcaklığı gezi boyunca 18,9 ile 27 arasında değişiyor yağmur yok ( çarşamba hariç ).
2.Apart Otel; ilk gece şöyle rahat bir şekile uyuyayım nasıl olsa 3 gün çadırda yatacam diyenlere...
Idyma Apart: 1 oda 1 salon şeklinde apartlarda 5 kişi kalma şansınız var apart ücreti 50 ytl eğer 5 kişi kalırsanız kişi başı 10 ytl oluyor. Ayrıca 2 adet 3 yataklı 1 oda şeklinde apartları var. Sıcak su, klima ( ekstra 5 ytl ), tv ( seyretmeye fırsat bulacağınızı sanmıyorum ), merkezde, her yere bisikletle 5 dk uzaklıkta.
Web sayfası (link)

3. Esen Apart: 1 oda 1 salon seklinde 5 yataklı. Apart ücreti 50 ytl, kişi başı 10 ytl oluyor. Geniş ve ferah bir teras, tv, kablosuz internet bağlantısı, sıcak su ( güneş enerjili, hava yağmurlu olursa sıcak su problemi yaşanabilir!!! ), merkezde bisikletle her yere 3-4 dakika. ( Ankara'dan Kevser ve Mesut ve Ender Abi'ler daha önce konakladılar bilgi onlardan alınabilir )
Web sayfası (link)

4. Erdem Apart deniz'e çok yakın, 1 oda 1 salon 4 yataklı 70 ytl, kişi başı 17.5 ytl, sıcak su, tv, merkezde.
Web sayfası (link)
5. Erdem Hotel 2 kişi 50 ytl, kahvaltılı 60 ytl, sıcak su, tv, merkezde.

6. Hamle Otel 2 kişi 60 ytl kahvaltı dahil, sıcak su, tv, merkezde.
Web sayfası www.hamle48.com
Bütün bu konaklama tesislerinde ve Akyaka'da sivrisinek ücretsiz olarak bulunmaktadır. Mevsim itibariyle vampirlikten normal sinek haline dönmüş olsalar da Akyaka'ya geldiğinizde, özellikle çadırda kalacak arkadaşların mutlaka bir sinkov tarzı vücuda sürülen losyonlardan almaları şiddetle tavsiye olunur.

Arkadaşlar sizden ricam :
1.Ad, soyad
2.Geldiğiniz şehir
3.Toplam kişi sayınız
4.Tahmini varış saatiniz ( çıkış saatinizi yazarsanız varışı tahmin edebiliriz )
5.Gelme yönteminiz ( otobüs, özel araç )
6.Konaklama tercihiniz
Bu bilgileri bana en kısa zamanda e-posta, özel mesaj veya cep telefonu ile bildirebilirseniz çok sevinirim. Sizleri en iyi şekilde karşılamak ve yardımcı olmak için bu bilgilere ihtiyacım var.
firatokutucu@hotmail.com

TELEFON : 0533 815 03 09

Gün yaklaştıkça heyecanım artmaya başladı. Sanki ilk defa tura çıkıyormuş gibiyim. Doksan dokuz BİSİKLET DOSTU arkadaşla görüşmek, tanışmak çok güzel olacak..
Grip olmam sebebiyle iki gündür istirahat ediyorum. Eşim bu vaziyette nasıl gidersin, inşallah yağmur yağar da gidemezsin temennisine, ben Allahın izniyle giderim inşallah diyorum. Süleyman beyle Karadeniz Turunda sağnak altında öyle güzel pedal basmıştıkki. Yağmurluklar bizi korumuş yalnız ayakkabılarımız ıslanmıştı Hopa ya girdiğimizde güneş bizi karşılamıştı.
GÖKOVA da GPA'da buna hazırlıklıyız..

23 Ekim akşamı İnşaaallah Kamil Koç'un 22.30 Otobüsü ile İstanbul'dan sekiz istekli MUĞLA'ya geliyoruz. Yolculuğumuz 14 saat sürecekmiş.
Buradan Bisikletlerimizle Sakar'a çıkacağız ve ineceğiz.

Yolda olacak arkadaşlara hayırlı yolculuklar dilerim.

Organizasyon yetkililerine tekrar TEKRAR TEŞEKKÜRLER Apart Otelimiz iyi düşünülmüş. Görüşmek dileğiyle Pedal Dostlarına S e v g i l e r ..
.

@bulentsavran

Arkadaslar
Ben dahil bircok arkadasimiz herhalde carsamba sabahi Mugla'da otobusten inecek. Mugla'dan Akyaka'ya bisikletlerle gidisi daha iyi organize edebilirmiyiz acaba? Mesela belirli bir saatte hep beraber toplanabiliriz. Birde bazi arkadaslarimizin cantalarini arabayla gondermek mumkun olurmu acaba? Herhalde Muglali arkadaslar bu organisazyon konusunda yardimci olurlar.
Tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: alikırbaş
@Ahmet Mumcu

Ahmet bey merhaba,

Katılımcı arkadaşlarımızın bir çoğu 24 Ekim Çarşamba günü Muğla'ya gelecekler.Birkaç arkadaşım ve ben sizleri Muğla'da karşılayıp Muğla'da kısa bir turdan sonra Akyaka'ya inelim istiyoruz.Ancak havanın yağışlı olması durumunda bisikletle değil araçla Akyaka'ya inmemiz daha mantıklı olur düşüncesindeyim.Havanın durumuna bakılarak geldiğiniz otobüsle Akyaka yol ayrımına kadar devam edebilirsiniz.

Eşyaları sorun etmeyiniz bir şekilde araca veya Akyaka belediye otobüslerine verebiliriz.GPA'ya katılacak tüm dostlara iyi yolculuklar dilerim...

Arkadaşlar normal tur eşyalarının yanında 4 adet en büyük boy çöp torbası, torbaların üzerine yapıştırabileceğiniz etiketler ve 4 adet plastik kelepçe getirirseniz iyi olur. çünkü çadır uyku tulumu, mat gibi eşyalarınızı büyük çöp torbalarına koyup ağızlarını bağlayacağız. Üzerinde etiketleriniz olacak ve konaklama yerlerinde eşyalarınızın karışmasını veya kaybolmasını önlemeye çalışacağız.

@H.Can DEMİREL

Tesekkurler
Gursel ve ben sali aksami 22.00 de Istanbul'dan Pamukkale otobusuyle hareket ediyoruz umarim Mugla'da sizi bulmak guc olmaz.
Gorusmek uzere selamlar

• Beğen
Tepkiler: alikırbaş
Arkadaşlar bisikletlerimize bayrak fikri ortaya atıldı fakat bu konunun gerisi gelmedi. Hiç şüphesiz herkes Bayrağımızı bisikletine takabilir. Aslında bu konuda geçen hafta yaptığımız toplantıda bütün katılımcılara bayrak verilmesi konusunu konuşmuştuk, ancak bayrak temin edecek kurum bulamadığımız için herkesin kendi bayrağını kendisinin getirmesini kararlaştırmıştık. O yüzden bayrağınızı getirirseniz daha iyi olur.

@tırt kaptan

bayrağımı hazırlamıştım zaten,
netice itbariyle ne yer kaplıyor nede ucuk kaçık fiyatları var.
getirmek isteyen her katılımcı yanında bayrağını getirebilir.

herşeyi devlettende beklememek lazım organizasyon komitesinden de...

@hakan1135

Hakan bey merhaba son İzmir listesi.
1- Araz HEYDARNEJAD - İzmir
2- Dilek KARAGENCE - İzmir
3- Dilek KÜÇÜKYELKENCİ - İzmir
4- Eda YAŞAR - İzmir
5- Emre Onur KÖSE - İzmir
6- Gürcan YILMAZ - İzmir
7- H.Hakan KOÇ - İzmir
8- H.İbrahim TOPRAK - İzmir
9- H.Olcay ORMANKIRAN- İzmir
10- Hakan KÜÇÜKYELKENCİ- İzmir