Scudo Sports

25.09.2010 - Uludağ Sarıalan - Bakacak - Elmaçukuru - Bursa Orman Yolu Gezimiz

Scudo
Harika bir gezi olmuş, ilk kısmı yaya olarak bir zamanlar geçmiştim ama şu an gitsem muhtemelen hatırlayamam. Gerçekten çok güzel yerler, Uludağ'ın her köşesi bisikletçiler için ayrı bir cennet; insan bisikletinin hakkını verdiğinin en iyi orada farkına varıyor, rotanın özellikle ikinci kısmını merak ettim.. katılmayı çok isterdim, ayaklarınıza sağlık tebrik ederim...

@Ahmet ERTAN

Selam Ahmet.
Önümüzdeki günlerde yapalım senle de. Çok keyif alacağımıza eminim...

• Beğen
Tepkiler: Menderes Batmaz
mükemmel bi gezi olmuş ayağınıza sağlık sizin gezinizi görünce kuzenle birlikte dayanamadık atladık gittik bursa ya yalnız sizden bir ricam olacak Zekeriya abinizle bizi de tanıştırsanız haftaya tekrar gitmeyi düşünüyoruz da :)

@mehty

Yorumunuz için teşekkürler.
Dediğiniz gibi Uludağ'ın her köşesi ayrı bir güzel. Özellikle havasının temizliği ve o farklı kokusu. O koku hiçbir yerde yok. Çam, kekik vs.

İkinci kısım işin en eğlenceli yanı. Çünkü orman içinden tam gaz arazi inişi. Umarım bir gün beraber yaparız.

• Beğen
Harika bir gezi olmuş, dağ bisikletlerinin hakkını vermişsiniz, fotoğraflar ve paylaşım için çok teşekkürler.
Bu arada İrfan'ın kırmızı ayakkabıları kırmızıyı seven biri olarak dikkatimden kaçmadı değil:)
Mümkünse nereden aldığını öğrenebilir miyim?

İmrenilecek bir tur yapmışsınız. Çok da kolay olmadığı anlaşılmakla birlikte sanıyorum fotoğrafları gören birçok kişinin yapmak isteyeceğini sanıyorum.

Parkur ve rota hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? teleferikle mi çıktınız, orman yolunu tarif eden tabelalar var mıdır? yoksa mutlaka daha öncesinden az da olsa bilen biriyle mi gitmek gerekir?

teşekkürler

@c___a___n

En güzelini yapmışsınız. Bir dahaki sefere beraber de gidebiliriz. Zekeriya abimize gelince; Haberimiz olursa, kendisine iletiriz ağırlamaktan memnuniyet duyar.

@RECEP İŞLEK

Beğendiğinize sevindim. Güzel yorumunuz için teşekkürler…

• Beğen
@Hakan Eşme

Hakan bey selamlar,
Güzel yorumunuz için teşekkürler..
Ayakkabının markası Salomon. Ancak o ayakkabılar spd değil. Bilginize :)

• Beğen
SEvgili arakadaşlar harika bir gezi.Uludağda pedal basmak bir ayrıcalık.O coğrafyanın kekik kokan doğasında sizlerle beraber pedallamayı çok isterdim .Çektiğiniz karelerde bu duyguyu bizlere yaşattığınız için çok teşekkürler.Emeklerinize, pedallarınıza ,paylaşan gönlünüze sağlık. :in:

İşte tur dediğin böyle olmalı... Doyurmalı insanı doğaya... Biribirinden güzel fotoğraflarınızla, ben de takıldım peşinize... Çok teşekkürler paylaşımınız için... :in:

Geri