B borab Forum Demirbaşı Kayıt 20 Aralık 2005 Mesaj 528 Tepki 145 Şehir İZMİR / BUCA 24 Ağustos 2007 #1 Merhaba arkadaşlar Yarın sabah saat 9'da soner ile bakırköy metin bisikletin önünde buluşup beşiktaş'a yıldız parkına doğru yol alıcaz isteyen herkez gelebilir. yarın görüşmek üzere.
Merhaba arkadaşlar Yarın sabah saat 9'da soner ile bakırköy metin bisikletin önünde buluşup beşiktaş'a yıldız parkına doğru yol alıcaz isteyen herkez gelebilir. yarın görüşmek üzere.
macerakolik Forum Bağımlısı Kayıt 8 Ekim 2006 Mesaj 3.857 Tepki 2.598 Şehir Esenyurt-İstanbul İsim Soner Başlangıç 1985—86 Bisiklet Trek Bisiklet türü Yol bisikleti 24 Ağustos 2007 #2 Soner benim. Güneşli-Yenibosna- bahçelievler tarafından katılmak isteyen olursa Bakırköy'de buluşabiliriz. Bende Güneşli'den geleceğim.
Soner benim. Güneşli-Yenibosna- bahçelievler tarafından katılmak isteyen olursa Bakırköy'de buluşabiliriz. Bende Güneşli'den geleceğim.
Nedret Günaydın Forum Bağımlısı Kayıt 29 Ocak 2007 Mesaj 4.626 Tepki 3.589 Şehir Avrupa Yakası 24 Ağustos 2007 #3 oh oh gezin bakalım darası bizlerin başına.biz çalışalım siz keyifle bikeleri sürün.kıskandım valla.
macerakolik Forum Bağımlısı Kayıt 8 Ekim 2006 Mesaj 3.857 Tepki 2.598 Şehir Esenyurt-İstanbul İsim Soner Başlangıç 1985—86 Bisiklet Trek Bisiklet türü Yol bisikleti 24 Ağustos 2007 #4 @hızlı Tüh Bende hafta sonu spor ayakkabı bakacaktım Güneşli'den neyse bakalım. Bir yol buluruz artık. Terliğe talim
@hızlı Tüh Bende hafta sonu spor ayakkabı bakacaktım Güneşli'den neyse bakalım. Bir yol buluruz artık. Terliğe talim
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 24 Ağustos 2007 #5 Beşiktaşta ne zaman olursunuz??? Gerçi Beşiktaştan katılsam gidilecek pek yol kalmıyor ama olsun Yıldız yinede Yıldız @soneryen Soner abi almış ken SPD ayakkabı, pedal al tam olsun . Aslında ben de bi ara güneşliye gitmeyi düşünüyorum outletlere bakmak için, malum yaz sonu şimdi fiyatlar makuldur, ama yol gözümde büyüyor valla...
Beşiktaşta ne zaman olursunuz??? Gerçi Beşiktaştan katılsam gidilecek pek yol kalmıyor ama olsun Yıldız yinede Yıldız @soneryen Soner abi almış ken SPD ayakkabı, pedal al tam olsun . Aslında ben de bi ara güneşliye gitmeyi düşünüyorum outletlere bakmak için, malum yaz sonu şimdi fiyatlar makuldur, ama yol gözümde büyüyor valla...
B borab Forum Demirbaşı Kayıt 20 Aralık 2005 Mesaj 528 Tepki 145 Şehir İZMİR / BUCA 25 Ağustos 2007 #6 herhalde 10 - 10:30 arası
A asık-ı sadık Üye Kayıt 3 Şubat 2007 Mesaj 59 Tepki 21 Şehir İstanbul-Bahçelievler 25 Ağustos 2007 #7 bende yarın sabah sizinle gelebirim.umarım ayak uydurabilirim tempoya