Scudo Sports

24 şubat kısa bir gezi (tek kişilik kadro)

Elman TEMEL

Forum Bağımlısı
Tepki
858
Scudo
çok güzel fotoğraflar çekmişsin Elman, eline sağlık
tek kişilik dev kadro olmuş, gövde gösterisi bölümünü bisikletim kısmına da koyarsın, süper olur...

fatih abı ne govde gosterısı adam yenı temızlemıs bısıkletını hemen fotograf cekmıs :D bana nispet yapıo.

Çok güzel resimler valla öyle bir doğada insan tek başına olduğunu bile unutur:)
resmen tam kafa dinlemek ve dinlenmek için yapılmış bir gezi gibi ;)

çok ğüzel gezi olmuş. paylaşım için teşekkürler.

@d.berkay

arkadaşım inan öle,yanlız kalmaya ihtiyacım vardı bende pedallara asıldım kendimi buralarda buldum

@penelope

qanqa sende temizle zormu beyaw.:D
bak sana örnek olmak için yaptım bunu:D

@edi55

teşekkür ederim edi.umarım seninle de tanışma fırsatımız olur.görüşmek üzere.

elman iyi kaçmışsın ya samanlı fena sayılmaz
benim bisiklet bitsin de demirtaş barajı tarafona gidelim bikerede

@nicaleus

ayıpsın sen hele bi toparla şu bisikletini bak neler yapçaz neler.olm bursadayız country cennetindeyiz:D

yeşili bol iç açıcı bir gezi olmuş.gayet güzel fotograflar.teşekkürler...

işte olay budur şu doğa,şu manzara görüntüleri yokmu insanın içini kıpır kıpır ediyor.Bisikletinde güzelmiş kazasız belasız bol keyifli sürüşler dilerim

@hızlı

teşekkür ederim bu dilekleriniz için.fotoğrafları beğendiğiniz için sevindim.

Ellerine sağlık yemyeşil bir doğa ve bisiklet tutkusu. Otomoatik çekim yok muydu makinede. Sanki bisiklet almış başını gitmiş gibi başrollerde hep o var. Kendini de ekleseydin ya...

geziniz çok zevkli olmuş görünüryor doğa müthiş fotoğraflar da gayet başarılı paylaşım için teşekkürler

@KevSerSeri

bu resimlerin tamamı cep telefonuyla çekildi(k750i)otomatik çekim var ama telefonu koyacak yer yoktu kusura bakmayın ama zaten bisikletimin başrol hakkı her zaman var ben ona aşığım:)o beni zaten yansıtıyo.

@felis911

teşekkür ederim.insan kendini ancak doğaya baş başayken çözebiliyor.ben işte bunu yaptım.ve resimler güzel,yeşillik var ama o gün inanılmaz soğuk ve güçlü rüzgar esiyordu.yinede ayrılamadım doğadan:)

Meraba,
Sevimli bir bisikletin var.Gezin de çok güzel olmuş.Hem iyi bisiklet yoktur;iyi bisikletçi vardır diye bir bisikletci atasözü de vardır.Lastik seçimin de çok iyi.O lastiklerden ticari amaclı bisikletlerde 3 yıldır kullanıyorum.hem direnci az hem de yol tutuşu çok iyi.Isparta SDÜ Makina 2 de MTB ci bir hemşehrin(Yiğit) var birlikte pedal bastığımız.Vakit bulursan bekleriz.Bol pedallı günler dilerim herkese

@bikernomad
teşekkür ederim. ben oldum olası TİOGA aşığıyım:)yazın inşalah bol gezili bi sezon geçirmeyi düşünüyorum.fırsat bulduğum anda gelmeye çalışacağım güze ıspartaya.sevgiler saygılar

Geri