Scudo Sports

24 saatte 58dk mola ile 575km bisiklet sürdüm!

Olağanüstü dayanıklılık gerektiren bir tur , öncelikle maşallah diyip sonra da tebrik etmek gerekiyor.. hani derler ya " her babayiğidin harcı değil" , aynen o hesap işte. Bravo cidden , hem çok keyif aldım izlerken hem de Türkiye 'de bunu yapan tek kişi olarak gurur duydum ... Azmin ve kararlılığın şahsen bisikletteki gelişimime önemli noktalarda destek oluyor itiraf edeyim ..

Başarıların sağlıkla devamını diliyorum ... :harika:

(bu arada aynı lastiği kullanıyormuşuz , f/p olarak cidden iyiler)

Scudo
@Özcan güler , 2.kere tebrikler👏👏👏.

Sizin bu başarınızı gazetede görünce hiç şaşırmadım. Sizi ilk o an tebrik etmiştim içimden...:harika:

Bisikletin böyle güzel bir haber ile gündeme gelmesi, çok sevindirici, teşekkürler.

Sizin mesafeleriniz, bizlerin hedefi oluyor.
Ama bu sefer değil...:D

@Özcan güler canı gönülden tebrik ederim ilk videoyu yüklendiğinde izledim inanılmaz bir deneyim, ben izlerken bırakmayı düşündüm: ) Kazasız, keyifli sürüşlerin olsun sevdiklerinle...
Şimdi 2. Bölümü de izledim. Gerçekten izlerken nabzım yükseldi.

Son düzenleme:
İnsan sınırını merak eder ve bunu da sınar. Tabii cesareti varsa. Cesur birisiniz. Tebrik ediyorum.

Kimse yazmamış heralde. İşten çıkıp tura başlamışsınız. Ben olsam 3 gün önceden uyku düzeni beslenmemi tura gore sekillendirirdim

Özcan Bey'in diğer videolarını da izledim, 5 gün çalışıp haftasonu uzun sürüşler yapıyor ve işe geri dönüyor epey videosunda. Strava'da gözüken 1 yılda yaptığı kilometreyi otomobiliyle 1 yılda yapmıyor pek çok insan :koptum: Büyük emek var.

Emeğinize sağlık, umarım vakit ve nakit bulur ve hayalinizdeki Türkiye turunu daha sonra dünya turunu gerçekleştirirsiniz. Saygılar..

@Özcan güler tebrikler,bu arada anlamak için gerçekten anı yaşamak gerekir, çünkü kimine göre 300,400,500 gibi kmler sadece rakamları ifade ediyor.düşün yapılanın zorluğunu hissetmesede tahmin edip takdir edenlerin yanında, karşına geçip günde 30 lira ota bota verip çok basitmiş gibi algılayıp çüş diyencilerde var,tekrar tebrikler 👏👍👍

çok çok çok tebrik ederim, ayakta alkışlanacak işler yapıyorsunuz @Özcan güler yol bisikletim olmamasına rağmen, sizin videoları izledikten sonra kendimi yollara vurasım geliyor şehir bisikletimle :) birçok insana da bisikleti sevdirdiğiniz bir gerçek. Başarılarınızın devamını dilerim. Yalova’dan bir dahaki geçtiğinizde bende eşlik etmek isterim tabiki :)

çok çok çok tebrik ederim, ayakta alkışlanacak işler yapıyorsunuz @Özcan güler yol bisikletim olmamasına rağmen, sizin videoları izledikten sonra kendimi yollara vurasım geliyor şehir bisikletimle :) birçok insana da bisikleti sevdirdiğiniz bir gerçek. Başarılarınızın devamını dilerim. Yalova’dan bir dahaki geçtiğinizde bende eşlik etmek isterim tabiki :)

Teşekkür ederim. Çok sağolun. Bir gün Yalova'da görüşmek dileği ile. sevgilerle...

Herkese teşekkür ederim. Bir başka turda görüşmek üzere

Geri