Scudo Sports

24 saatte 58dk mola ile 575km bisiklet sürdüm!

@Özcan güler Bey sizleri can-ı gönülden tebrik ediyorum. Gerçekten ilham veren ve müthiş motive eden bir sürüş olmuş. İNANILMAZ!

Berk Bey ile canlı yayınınızı izledim ancak not alamamıştım. Kullandığınız ışık sistemlerini merak ediyorum. Gece sürüş güvenliği için paylaşabilirseniz çok mutlu olurum.

Ayrıca bikepacking için tavsiyeleriniz varsa müteşekkir olurum. Zira sizin tecrübeleriniz bizim için çok önemli.

Şimdiden çok teşekkür ederim. Heyecanla takipteyiz... :hhhhhh:

Scudo
Finlandiya 'dan Ollie adında biri kuş uçuşu 495.9 yapmış, peki normal mesafe olarak kaç km pedalladı bu adam, üstelik 7000 küsür metre de tırmanmış yanlış anlamadıysam?
Rotanın üstüne tıkladığınızda minik pencere açılıyor. Köşede view routea basarsanız Ridewithgps uygulamasındaki kaydı gözüküyor. 611 km sürmüş.

@Özcan güler kardeşim Maşallah. Hiç bir tebrik ve övgü yapmış olduğun başarılı sürüşü anlatmaya yetmez. Bizlere örnek ve gençlerimize umut oluyorsun. İnşallah nice başarılara imza atarsın. Seni çok seviyoruz ve dualarımız seninle. 😍 🧿 :harika:

Tebrik ediyor, saygı duyuyorum. Helal olsun. Umarım daha büyük hedeflerine de en yakın zamanda ulaşırsın.

İnst. hesabına yaptığım yorumu burayada tekrarlayayım,tebrik ederim insanüstü bir çalışma 💪 bu tarz sürüşleri görüpte feyz almamak mümkün değil,herkesin bir kapasitesi var tabiki ama,insanoğlu gücünün sınırlarını zorlayınca ortaya inanılmaz şeyler çıkarabiliyor.

Apayrı bir kategori, kas gücü ve antrenmanlı olmanın yanında çok sağlam bir sinir sistemi gerekiyor. Ben de aktif bisiklet sporu dönemimde deneme amaçlı konaklamalı bir tur ile Bandırma - Eski Foça rotasını (350 km kadar) 2.5 günde almıştım. Klasik bir yol bisikleti ve tek bir gidon çantam vardı.

Arkadaşımız inanılmaz bir iş başarmış, gerçekten tebrik etmek yetmez....

Gelişinizde karşılardık bilseydik...

Yeni maceralarda güç sizinle olsun

@Özcan güler Hocam tebrik ederim öncelikle bütün bu başarının arasında algıda seçicilik yaptığım bir yer var sürüş esnasında gopronun pilini nasıl değişltirdiniz vallahi şaşırdım..

1 Saat mola ile 30km sürmüşümdür,
Ben: Bugün de iyi sürdük he, yeter bu kadar abartmayım :D

Videoyu dün izledim dedim Özcan abi napıyon :D Tüm yol boyunca Tubi'nin desteğini alarak ilerliyor tabi, başarının sırrı o minik atıştırmalıklar :)

Finlandiya 'dan Ollie adında biri kuş uçuşu 495.9 yapmış, peki normal mesafe olarak kaç km pedalladı bu adam, üstelik 7000 küsür metre de tırmanmış yanlış anlamadıysam?
609km 4090m
@Özcan güler Hocam tebrik ederim öncelikle bütün bu başarının arasında algıda seçicilik yaptığım bir yer var sürüş esnasında gopronun pilini nasıl değişltirdiniz vallahi şaşırdım..
İşte biraz zaman kaybettirdi. Gopor9 göğüste onu kapağı yandan açılıyor. O biraz zor oldu. 7 nin çanta içinde değiştirdim. Bazen yorucu olsa da sonunda güzel hatıra kalıyor.
Nasıl olur bu, biz günde 3 saat sürüyoruz. Popo, kol, bacak her yerimiz ağrıyor. Abi Allah aşkına bir yerin ağrımadı mı?
Videoda hepsinin cevabı var :)
Apayrı bir kategori, kas gücü ve antrenmanlı olmanın yanında çok sağlam bir sinir sistemi gerekiyor. Ben de aktif bisiklet sporu dönemimde deneme amaçlı konaklamalı bir tur ile Bandırma - Eski Foça rotasını (350 km kadar) 2.5 günde almıştım. Klasik bir yol bisikleti ve tek bir gidon çantam vardı.

Arkadaşımız inanılmaz bir iş başarmış, gerçekten tebrik etmek yetmez....

Gelişinizde karşılardık bilseydik...

Yeni maceralarda güç sizinle olsun
Tabii ki yapan kişiler daha iyi empati kurabiliyor. Kendilerinden bir şeyler bulabiliyor. Dediğiniz gibi sinir sistemi demir gibi olmalı. Yoksa Anında bırakabilirsiniz. Motive olup sürüşün sonuna kadar mücadele etmek zor ama çok değerli. Elden geldiği kadar ben de bunu yapmaya çalıştım. Teşekkürler... Sevgilerle
Tebrik ediyor, saygı duyuyorum. Helal olsun. Umarım daha büyük hedeflerine de en yakın zamanda ulaşırsın.
Çok çalışmak lazım :) Daha yeterli değilim. Kafam bazı projeler var ama çok daha fazla ftp ihtiyacım var :)
@Özcan güler kardeşim Maşallah. Hiç bir tebrik ve övgü yapmış olduğun başarılı sürüşü anlatmaya yetmez. Bizlere örnek ve gençlerimize umut oluyorsun. İnşallah nice başarılara imza atarsın. Seni çok seviyoruz ve dualarımız seninle. 😍 🧿 :harika:
Çok değerli bir yorum! Çok sağolun elimden geldiği kadar sürmeye devam edeceğim. Sevgilerle

Antalya’ya 10 günde de varılıyor :) mesele Antalya’ya varmak mı bence Antalya yolunun üstünde olduğundan abtalyaya varıyor :)

Ben de bu sene fixie ile dört günde İzmir'e gitmeyi deneyeceğim. Tabii hanımdan izin kâğıdı çıkarsa...

Bir günde Antalya'ya varan Özcan Güler "Abtalya'ya" varmış olduğuna göre ben de dört günde "Kerizmir'e" varmış mı olacağım.

Aklımda deli deli sorular?
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Bir de benim bu yorumumdan sonra Wittgenstein, Tractatus'u yazdığına pişman olmuş mudur?

@Özcan güler Bey sizleri can-ı gönülden tebrik ediyorum. Gerçekten ilham veren ve müthiş motive eden bir sürüş olmuş. İNANILMAZ!

Berk Bey ile canlı yayınınızı izledim ancak not alamamıştım. Kullandığınız ışık sistemlerini merak ediyorum. Gece sürüş güvenliği için paylaşabilirseniz çok mutlu olurum.

Ayrıca bikepacking için tavsiyeleriniz varsa müteşekkir olurum. Zira sizin tecrübeleriniz bizim için çok önemli.

Şimdiden çok teşekkür ederim. Heyecanla takipteyiz... :hhhhhh:

Teşekkür ederim çok sağolun.

Kullandığım ışıklar: (link)

(link)

(link)

(link)

bikepacking için / Ne gibi bir tavsiyeye ihtiyacınız var?
Ben de bu sene fixie ile dört günde İzmir'e gitmeyi deneyeceğim. Tabii hanımdan izin kâğıdı çıkarsa...

Bir günde Antalya'ya varan Özcan Güler "Abtalya'ya" varmış olduğuna göre ben de dört günde "Kerizmir'e" varmış mı olacağım.

Aklımda deli deli sorular?
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Bir de benim bu yorumumdan sonra Wittgenstein, Tractatus'u yazdığına pişman olmuş mudur?
Türkçe güzel bir dil :) hahah denemek lazım yani. Başarısız olmak olağan denemek çok değerli.
@Özcan güler yoluna hiç köpek çıktı mı? Bizim 20 km yol da 5 tane köpek çıkıyor karşımıza :)
Çıktı elbette. 2 tana çoban köpeği ile emniyet şeridin de karşı karşıya geldik. Tasmaları vardı. Kocaman kocaman sivri sivri. Orada göz göze geldik. Ortam gergindi. Bir şey olmadı ve olaysız dağıldık

@Özcan güler üstadın insan üstü olduğunu şurdan da biliyorum, birgün kendisini çiğ köfte partisine davet ettim (hemide etli ), kibar birşekilde kabul etmedi işim var dedi. Bi baktım sürüş yapmış. Hiç bir insan etli çiğ köfteyi bisiklete tercih edemez . Büyük bir irade tebrik ederim. :)
Hocam bisiklete ,sürüşe bakış açınız bana ilham veriyor, keyif ile takip ediyorum.

@Özcan güler harikasin. Bizlere ilham kaynagi oluyorsun.

Bize de her platformda etkilesimde bulunarak destek olmak dusuyor.
Teşekkürler dostum. Herkese teşekkürler. Çok sağolun. Sürmeye devam!
@Özcan güler hocam valla ben iki elimle yandan zor açıyorum ondan şaşırdım demek ki benim parmakların güçsüzlüğü! :)
Belki de alışmak gerekli. Bilemedim valla. Ben sürüş öncesi tırnağımı uzattım bilerek. Baskı yapabilmek için. Cidden bunu bile düşündüm
Çok iyi valla. Yanlız merak ettiğim bir durum var. Sele popona yapışmadı mı? :)
Aramız çok iyi sorun yok. Artık popiş demir gibi diyeceğim de konu farklı yerlere gidecek :) Aşağısı farklı bir alem. Şaka bir yana sele pozisyonu ve tayt çok önemli

Geri