Scudo Sports

24 saatte 58dk mola ile 575km bisiklet sürdüm!

Muhteşem bir performans. Benim gibi insanların kendini deli gibi zorlasa da en iyi 3 günde hatta 4 günde yapabileceği bir yolu bir günde bu kadar az molayla gitmek müthiş. Azim irade sağlamlık... Diğer videolarınızı da keyifle izledim. Bu başka bir seviye olmuş. Tebrikler. Videodaki anlatımın muhabbetin tarzın da çok iyi.

Scudo
@Özcan güler tebrikler üstadım :harika: Güç azim ve kararlılık gerektiren zor sürüşlerini heyecanla takip ediyoruz. İnsan bisikletin de aracılığıyla kendine karşı meydan okumak ve çok zor hedefler koyup bunun altından kalkabilmek ve bu sayede eskisinden daha güçlü olmak istiyor ve bunu başardığı gördükçe daha da iyisini yapmak istiyor! İnsan sınırlarını zorlayan daha da zor rekorlarınızda tekrar görüşmek üzere!:ssrtcbya: Takipteyiz:harika:

merak ettiğim için soruyorum bilmem kaç km gittiniz şu kadar mola verdiniz noldu peki ?
Bilmem kaç km gidip şu kadar mola verirseniz ne oluyor cevap basit değil mi; Antalya'ya varıyorsunuz.:harika: Denemesi bedava emme @Özcan güler gibi yapabilmek kolay değil.

Bilmem kaç km gidip şu kadar mola verirseniz ne oluyor cevap basit değil mi; Antalya'ya varıyorsunuz.:harika: Denemesi bedava emme @Özcan güler gibi yapabilmek kolay değil.
Antalya’ya 10 günde de varılıyor :) mesele Antalya’ya varmak mı bence Antalya yolunun üstünde olduğundan abtalyaya varıyor :)

"Müthiş bir adanmışlık yoksa muhteşem bir başarı da yoktur." Tebrik ediyorum.Birçoğumuz için sanırım bu bambaşka bir seviye.Saygı duyuyor, yeni tur videolarını heyecanla bekliyorum.Tebrik ederim 👏👏👏

Her başarılı erkeğin ardında bir kadın vardır sözü doğru mu yahu?
Küçük sandeviçlerinden söz ediyorum.😁
Tubi hazırlık konusunda bana yardımcı oluyor hep sağolsun. Zaman kazandırıyor. Yoğun bir hayat geçiyor. Sadece birbirimize destek oluyoruz aslında :)

Emeğine sağlık @Özcan güler .Severek takip ediyorum.Bana yol bisikleti aldıran hep senin bu videolarındı.Kazasız belasız nice sürüşlere.😉🚴‍♂️
Teşekkür ederim. Bisiklet sporu gerçekten medeniyet demek. Umarım daha da fazla artar. Hissiyatım sizlere de geçiyorsa ne mutlu bana
"304 km'de 4 dk mola"...lanet olsun! İnsanlar arasında bu kadar fark olmamalı, bunu başaran adam sıradan bir beşer olamaz.
Et, sinir ve kemik sıradan düz bir insanım :) Beslenmeme dikkat ediyorum. Antrenman yapıyorum. Kafamda sürüşü bitiriyorum. Demir gibi bri ruha sahip olmak gerekiyor. Bu çok önemli bri husus. Ne kadar olumsuzluk çıkarsa çıksın hedefe odaklanmak gerekiyor. Sürüş bıraktığım videolarımda var. O zaman pes ettim. Ama kendimle elbette hesaplaştım. Her başarısızlık bir tecrübedir.
Özcan Bey napıyosunuz ?
Daha fazlası nasıl oluru deniyorum :) Rutin hayatımın dışına çıkıyorum. Keyifli oluyor. Metropol hayattan uzaklaşmak... Her pedal özgürlük.
Uzun sürüş yapmak isteyipte, hep bi çok mu yorulurum. Dönerken sıkıntı olur mu. Gibi soruları aşmamda büyük katkılarından dolayı Özcan Güler’e minnet duygularımı sunuyorum. 👍👍🚴‍♂️
Süper haberler çok sağolun. Sürmeye devam
"Yetenekli insanlar, yaptıkları işi o kadar düzgün yaparlar ki bu da işi kolaymış gibi gösterir" Sizin yaptığınız da tam olarak bu sayın @Özcan güler.

İyi de benim suçum ne? Yakında @Cemal Ç. başlar gene, Süleyman Ağabey biz de bir günde 600 km gidelim mi "diye.
Oldu Cemal biz zaten" iron toto" yuz. 600 değil 700 yapalım.:snzdglsn:
Teşekkür ederim çok sağolun. Elimden geldiği kadar sürmeye çalışıyorum. Tabii ki zorlukları var ama imkansız değil.

Son düzenleme:
Nasıl olur bu, biz günde 3 saat sürüyoruz. Popo, kol, bacak her yerimiz ağrıyor. Abi Allah aşkına bir yerin ağrımadı mı?

'Yetenek nedir? Azimle birleșince ne olur?' Sorularının cevaplarının canlı bur örneğisin @Özcan güler abi, tebrik ederim. :)
Zaman buldukça antrenman yapmaya çalışıyorum. Yoğun bir hayat, yorucu bir hayatım var. Bazen koltukta otururken uyuya kalıyorum :) Yorulmak güzel. Azim konusuna gelince daha çok ileriye gitmek istiyorum. Bakalım neler çıkacak. Her şey zihin gücünde bitiyor.
olağanüstü bir azim ve adanmışlık... kendimi bu şekilde hayal bile edemiyorum, günde 100km yapınca çok sürmüşüm gibi geliyor.

Ayaklarına sağlık. Çevirmek güzel az çok fark etmez. Sürmeye devam :)

Muhteşem bir performans. Benim gibi insanların kendini deli gibi zorlasa da en iyi 3 günde hatta 4 günde yapabileceği bir yolu bir günde bu kadar az molayla gitmek müthiş. Azim irade sağlamlık... Diğer videolarınızı da keyifle izledim. Bu başka bir seviye olmuş. Tebrikler. Videodaki anlatımın muhabbetin tarzın da çok iyi.
Çok sağolun değerli yorumunuz için. Sürmeye devam!

@Özcan güler , krall kullandığın lastik hangisi?Birde sele 😁😉

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
@Özcan güler tebrikler üstadım :harika: Güç azim ve kararlılık gerektiren zor sürüşlerini heyecanla takip ediyoruz. İnsan bisikletin de aracılığıyla kendine karşı meydan okumak ve çok zor hedefler koyup bunun altından kalkabilmek ve bu sayede eskisinden daha güçlü olmak istiyor ve bunu başardığı gördükçe daha da iyisini yapmak istiyor! İnsan sınırlarını zorlayan daha da zor rekorlarınızda tekrar görüşmek üzere!:ssrtcbya: Takipteyiz:harika:
Çok sağol abi eyvallah. Dağlar bizi bekler. Sürmeye devam. Bisikletin gerçekten insanın ruhuna işleyen bir yanı var. Beni fena ele geçirdi. Doğada dağlarda olmak gerçekten harika. İnsan zorlanınca neden daha fazlasını ister bilmiyorum; ama bunun peşinden gideceğim.
Antalya’ya 10 günde de varılıyor :) mesele Antalya’ya varmak mı bence Antalya yolunun üstünde olduğundan abtalyaya varıyor :)
Mesela ben 10 günde Antalya'ya giden kişilere yorum yapmıyorum. Destekliyorum ve kazasız bir şekilde sürüşünü tamamlaması için iyi dileklerimi iletiyorum. Belli ki turcu biri olarak sürüş yapıyorsunuz. Ben de mtb sürünce zamanı ortalamayı düşünmüyorum. Eşimle Karadeniz turu yaptık. Yaylalarda sürdük doğayı yaşadık. Hem bu tarz sürüyorum, hem kendimi zorlamayı seviyorum. Sizin takıldığınız konu nedir? Sizi rahatsız eden nedir mesela? Global olarak düzenlenen apidura challenge Türkiye'nin adını duyurdum. Sitesine girince Türkiye'den de bunu yapan birisi var demek ne kadar kötü olabilir! Limitlerinizi veya düşüncelerinizi bir kenara bırakarak yorum yapmak daha yapıcı sanki :) Sevgilerle (link) Buyrun sitesine girince Türkiye'yi de görüyorsunuz... Biz neden diğer ülkelerden geride kalalım? Sen yine 10 günde git Antalya'ya ama karşılaştırma yapmadan :)
"Müthiş bir adanmışlık yoksa muhteşem bir başarı da yoktur." Tebrik ediyorum.Birçoğumuz için sanırım bu bambaşka bir seviye.Saygı duyuyor, yeni tur videolarını heyecanla bekliyorum.Tebrik ederim 👏👏👏
Çok sağolun elden geldiği kadar diyelim. Sürmeye devam
@Özcan güler , krall kullandığın lastik hangisi?Birde sele 😁😉
Kullandığım sele (link)

Kullandığım lastik: Vittoria rubino pro 25c ucuz diye bundan alıyorum. Birde İstanbul malum her yer bozuk hemen yıpranıyor lastikler

Son düzenleme:
Tebrikler @Özcan güler Abi. Takipteyiz. Umarım senin gibi kişiler sayesinde Türk toplumumuz bisiklet sporunu daha çok sever ve ülkemizde bisikletlilerin değeri anlaşılır. Umarım toplumda tayt giyerek spor mu yapılır diye yargılayan insanlar azalır ve yok olur.

Bu tür başarılar genç arkadaşlarıda cesaretlendirip, sadece spor dünyasında değil , hayatlarında da başarmak isteyecekleri hayalleri için ilham kaynağı olacağını düşünüyorum. Cesaret edip başlamak zaten işin yarısı ,gerisi bi şekilde geliyor. :)

Geri