Scudo Sports

24 Mayıs-Eskişehir ÇEVSAD Musaözü Bisiklet Şenliği

@bozuk_para

Hmm o zaman sana Kütahya yolu üzerinden fidanlığı geçince kızılinler dönüşünü önersem? Kızılinlerde buluşur yola birlikte devam ederiz? Az bi rampa var ama sana dokunmaz herhalde:)

Cita gelsen ii olurdu. Dediğin gibi en azından uğurlamaya gelirsen tanışmış oluruz ama.

Bu arada bugün sabah (19 mayıs sabahı aslında) şöyle bir keşfe çıktım gideceğimiz yeri. git gel 2 saatten azıcık fazla zamanda hallettim.yolda bir sorun görünmüyor şimdilik. Akşam da Çevsad da Dinçer'le tanıştık.
Bu arada Çevsad yönetimi yanımızda bir adet araç göndermeyi düşünmüş. İçinde de sağlık heyetinden bir abimiz olacakmış. Oluşabilecek acil bir duruma karşı. Oluşmaması temennimiz ama tedbiri de elden bırakmamak lazım tabii ki.

• Beğen
Tepkiler: todiefor
Scudo
@Battalcan

Bende muhtemelen orayı kullanıcam O rampa sevdiğim bi rampa olması dahada iyi kısa bi süreliğine ufak bir bölünme yaşıyabiliriz :) bi problem olmaz muhtemelen :)

Cevsad nerde bu arada

• Beğen
Tepkiler: Battalcan
@bozuk_para

Problem olacağını zannetmem. Daha önce de dediğim gibi hem trafiğe karışmamak hem de düzden gitmek amacıyla o rotayı seçtim. Yol bisikleti geleceğini tahmin etmemiştim. Gerçi Ömür mahallesinden regülatöre dönüp çeşmenin orada da katılabilirsin bize. Toprak yol asıl Osmangazi'nin altında.Sonrası bozuk da olsa asfalt.Çevsad'ın adresi afişte yazıyor. www.cevsad.org 'a da bakılabilir. Adliye Sarayı'nın karşı çaprazında kalıyor. Tramvay hattıyla beraber yolun karşısına geçip, sonra da sağdaki ufak köprülerden ikincisini kullanırsanız, terzi,berber ve kahvenin olduğu bir binanın önüne çıkacaksınız. o binayı geçin, bahçesinin kırmızı bir demir kapıyla kapalı olduğu bina Çevsad. Bu arada bu akşam 9-9,5 arası doktorlarda olacağım Şekerbank'ın karşısında. Tanışmak isteyen arkadaşları beklerim. Bilmeyen arkadaşlar için adım Gökhan. Telefonda Battalcan diye hitap etmek eminim garip oluyordur biraz:) 20'yi bulduk hadi bakalım hayırlısı.

Liste güncellemesi:
1) Gökhan Duran
2) Yasin Yücel
3) Oktay Tiryakioğlu
4) Selçuk (Bozuk Para)
5) Selçuk'un kız arkadaşı
6) Yasin(Escudos)
7) Alper
8) Semih(Semih26)
9) Hasan
10) Furkan
11) Fatih Toy???
12) Todiefor ???
13) Janny ???
14) Dinçer Ünsal???
15) Serdar
16) Hamdi
17) Fatih Bilen
18) Eray Can
19) Yaşar Mutus
20) Mevlüt Varkal

Süpperrrrrrr...
Haydi Eskişehir göster şehrine bisiklet sevgini...
Tüm katılımcılara güzel bi tur keyifli pedallar diliyorum...
Sizde Perşembe Akşamı Turları düzenleyip İzmir Perşembe Akşamı Turcuları ve Ankara Perşembe Akşamı Turcularına destek verin....
Sloganımız " Tüm Türkiye Perşembe Akşamları Bisiklete Biniyor "

Evet akşam doktorlara çıktım ama hava muhalefeti yüzünden kimse gelemedi sanırım:) Neyse bakalım.Yarın ve cuma akşamları da 9-9,5 arası şekerbank'ın orada olacağım.
@ G-F-U Aslında güzel bir fikir ama maalesef Eskişehir bu tarz bir organizasyona uygun yapıda değil(tamamen şahsi fikrim) trafik oldukça karışık, çeşitli yerlerde yaya yolları(daha önce araç yolu olan) var. ama denemeye değer :)

Selçuk abi ve diğer arkadaşlarla eskiden her hafta mutlaka aksamları dolaşmaya çıkıyoduk ve güzelde oluyodu ancak şimdi fırsat olmuyo yani bi problem olmadan rahatça gezebiliyoduk

• Beğen
Tamam o halde gelecek haftadan itibaren başlarız biz de :) Bugün sağanak yağmur var zaten biraz zor olur. Zaten akşam yağmur olursa doktorlara da çıkmayacağım ama para işini acilen halletmemiz gerekli arkadaşlar. 20 kişi geleceğim dedi ama 2 kişiden para alabildim daha. Yanlış anlaşılmasın, mangal ve meşrubat için tamamiyle. Ama önceden alamazsam malzeme alamam bildiğiniz gibi... Bana Msn veya cep yoluyla ulaşabilirsiniz.(durangokhan@hotmail.com-0505 512 9418- 0535 794 9817) Cuma akşamı da doktorlarda olacağım inşallah.Görüşmek üzere...

Düzeltme: Bu akşam ve cuma akşamı 9-9,5 arası doktorlardayım.Gelecek arkadaşlarla tanışırız.

Gökhan abi mangal ve meşrubat alışverişini ne zaman yapmayı düşünüyorsun ona göre ben sana arkadaş ile benim parayı getireyim.Cumartesi öğleden sonra alacak isen giderken getirebilirim.

• Beğen
Evet bu akşam doktorlarda yağışa rağmen Selçuk ve Semih ile buluştuk, tanıştık. İyi oldu.Özlemişim bisiklet muhabbeti etmeyi :) Yarın akşam da 9 da Şekerbank'ın önünde buluşmayı planladık. Gelirseniz oturur iki muhabbet ederiz. Yarın yağış yok görünüyor hava durumunda :) Alışverişi cumartesi yapacağız ama saat kaçta yaparız onu bilemiyorum. Mangalbaşı arkadaş çalıştığı için ona bağlı. Yarın ulaşabilirseniz bana daha iyi olur.

Katılıp sizlerle tanışmayı çok isterdim ama finaller yaklaşıyor malum:( Yazında yaparsanız böyle bir etkinlik mutlaka gelirim.

• Beğen
@Tolga Can Sabah

Tolga gel abi sınavlara cumartesiden çalış kaçmaz bu :)

doğrusun güzel fırsat eğlenceli olur da insanın haftaya 5 sınavı olunca olmuyo öyle :( herkese ii eğlenceler ;)

Eveeet bir aradan sonra modemi tekrar çalıştırmayı başarıp birşeyler yazabiliyorum sonunda :) Bu akşam doktorlarda buluştuk birçok arkadaşla, açıkçası mutlu oldum tanıştığıma. Neyse an itibariyle 14 kişi geleceğini kesinleştirmiş bulunuyor. Yarın kesinleşecek birkaç kişi daha var.Sanırım 20'yi geçeceğiz gene.

Geleceği kesinleşenler:

1) Gökhan Duran
2) Yasin Yücel (Mangalbaşı :) )
3) Fatih Bilen
4) Semih
5) Selçuk (Bozukpara)
6) Yasin (Escudos)
7) Sercan (Todiefor)
8) Alper (Cesk)
9) Serdar
10) Hamdi
11) Dinçer
12) Eray Can
13) Yaşar Mutlu
14) Mevlüt Varkal
15) Oktay Tiryakioğlu

Yarın bana ulaşacak 7 kişi var gibi şimdilik.Hadi bakalım hayırlısı:)

@Battalcan

Abi bende kesin geliyorum bisikleti toplayamadım bir sürü aksilik çıktı..Yarın doktorlara çıkacakmısın ?

Kusura bakma Furkan.İnternetim problemli kesilip duruyor. Bu belki 10. deneyişim buraya yazabilmek için. Neyse yarın akşam doktorlara çıkmayacağım muhtemelen. Artı alışverişe 2-3 gibi çıkacağız.Bana 2 den önce ulaşabilirsen ii olur. Listeyi de güncellemeye çalışacağım ama bağlantım izin verirse:(

ya ben gelemicem ya :( üff sbs den tam 1 hafta önce :D inşallah 6 hazirandan sonraki turlarda siz abilerime katılacam

Arkadaşlar sıkmayın canınızı ya. Daha yeni başladık turlamaya.Bu piknik havasında olacak zaten. Sonrasında da ufak ufak mesafeleri uzatmaya başlayacağız.Daha gideceğimiz yerler var siz merak etmeyin:)

Geri