Scudo Sports

24 Mayıs-Eskişehir ÇEVSAD Musaözü Bisiklet Şenliği

Maalesef Musaözü'nden başka bir yer olmaz çünkü bildiğiniz gibi düz ve kısa bir rota sadece orada var. Gelecek grubu sade bisiklet üstünde yaşayanlar olark düşünmeyin. Bisiklete az binen insanlar da gelecek ve bu pikniğin onlar için zevkli olarak hatırlanmasını tercih ederim, eziyetli değil :)
Bu arada arkadaşlar bana yavaş yavaş ulaşmaya başlarsanız ücretler konusunda, ona göre kişi sayısını belirleriz ve gereken erzak teminine karar veririz. Son güne bırakmazsanız bize sıkıntı olmaz.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Özdağ
Scudo
@Furkan_26

Önceki senekinde 28 kişi olmuştu en son yanlışl hatırlamıyorsam. Bu seferde o civarda olur diye tahmin ediyorum ama belli olmaz tabi.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Özdağ
Böyle bir organizasyona katılmayı çok istiyorum
ama atletizm-okul-aile üçgeninden bir çıkış bulursam söz geleceğim.(2 kişi olarak)
ÇEVSAD da sizi bulabilirmiyiz.
Alanönü bize yakın gelip bir tanışmak ve kesin bilgi vermek isterim size.

• Beğen
Tepkiler: Battalcan
@Battalcan

2-3 saat geriden gelebilirsin diyorsun yani.... :D :D :D :p

Bu geceden itibaren çok sıkı bir çalışma içerisine giriyorum(final için) ve haftasonuna kadar sınava hazır olmayı hedefliyorum. Bir aksilik olmazsa geleceğim inşallah.Sizlerle tanışmak çok istiyorum.

Bu arada konuyla ilgisi yok ama cevaplarsanız sevinirim.:) Assize marka as-829 model bir km saati buldum.Almayı düşünüyorum.Nasıldır? Fiyatı 20 lira...

• Beğen
@Dinçer ÜNSAL

Hadi bakalım. Ders 1. önceliğe sahip tabii ki. Kimsenin başarısız olmasını istemeyiz, hele ki bisikletsever bir kardeşimizin asla. Km saati konusunda da gerçekten üst düzey birşey almayı düşünmüyorsan(çok işlevli ve yüksek fiyatlı olanlardan :D ) işini göreceğini düşünüyorum. Özelliklerini tam olarak hatırlamamakla birlikte ortalama hız, maksimum hız, toplam km, gezi km vermesi temel işlevleri. Bunlardan eksik yoksa normal bir kullanıcının işini gayet rahat görür. Ki benim km sayacım yok :) Ama yaza almayı düşünüyorum. (Uzun yol özlemiyle tutuşuyorum 2 senedir :,( )

2. bir Uludağa ne dersin? :D :p Kafaya koydum, bu sene bisikletle çıkıcam.Daha önce 4 kez yürüyerek çıkmıştım büyük zirveye.2 senedir cıkmıyorudum, dün zirve fotoğraflarını gördüm, çok hoşuma gitti,eski günleri hatırladım.
Finalden hemen sonra spor salonuna yazılıp yoğun bi programla eski gücüme geri dönmeyi planlıyorum.Sonra ver elini zirve defteri...(kağıt parçaları mı demeliydim... :p )

Büyük ihtimalle ben de geleceğim.

• Beğen
Uludağa beraber çıktığımız Serhat bizden sonra bir de Oktay Abi'yle çıktı 2. ye. Şimdi 3. için zirvede mangal planları yapıyor. Yalnız bırakır mıyız:D:D:D Bakalım bir yaz gelsin de hele.

Arkadaşlar listeyi artık hazırlamaya başlasak ii olur.Son güne sıkıştırmadan. Şimdilik kesin katılacağım diye bana ulaşanları aşağıya yazıyorum. Lütfen mümkün olan en yakın zamanda bana ulaşın, hatta buluşup görüşelim. Bu arada yarın akşam Çevsad'da olacağım (CİTA) gelmek isteyen arkadaşlarla orada tanışabiliriz. Selçuk sen de arkadaşların isimlerini verirsen bana bir ara listeye yazalım hepsini.

1) Gökhan Duran
2) Yasin Yücel
3) Oktay Tiryakioğlu
4)-10) Selçuk (Bozuk Para)+6 kişi
11) Furkan
12) Onur Kula
13) Fatih Toy???
14) Todiefor ???
15) Janny ???
16) Dinçer Ünsal???

@Battalcan

1-Ben
2-Kız Arkadaşım
3-Yasin(Escudos)
4-Alper
5-Semih(Semih26)
6-Hasan

benim liste birkişi eksik veya fazla olabilir carsamba gununden felan belli olur ama %99 bu liste gecerli Birde Hasan polatkandaki hangi migros 2 tane var ?

• Beğen
@bozuk_para

Hmm. Tamam. O zaman güncelleriz tekrar. Eski Migros'ta buluşalım.Cosmic Bowling'in olduğu. Pek kimse olmaz o saatte sokaklarda ama gene de gövde gösterimizi yapalım. O kadar bisikletli dikkat çekiyor bir şekilde. Bizim de var olduğumuzu bir şekilde anlasınlar artık.Aslında Adalar Migros önünü de düşündüm ama trafiğe çok bulaşmak istemedim açıkçası. Zırtın biri çıkar, birimize çarpar falan. Güvenemiyorum ki bizim şoförlere.

Listenin son hali:
1) Gökhan Duran
2) Yasin Yücel
3) Oktay Tiryakioğlu
4) Selçuk (Bozuk Para)
5) Selçuk'un kız arkadaşı :)
6) Yasin(Escudos)
7) Alper
8) Semih(Semih26)
9) Hasan
10) Furkan
11) Onur Kula
12) Fatih Toy???
13) Todiefor ???
14) Janny ???
15) Dinçer Ünsal???

Eniştemde volki tolki olucaktı alabilirsem onu alıyım koordine olmayı kolaylaştırır sanıyorum bu arada ben Alper :)

• Beğen
@cESk_

Hmm iyi fikir. Uludağ'a gittiğimizde almıştık biz de. İstanbul ekibinde de vardı.Süper oldu. Çevsad dan ben de alayım o zaman. Bu arada yarın (artık bugün olmuş.Salı yani) akşam 6dan itibaren Çevsad da olacağım. Tanışmak isteyen arkadaşlar gelebilir. Eğer kapının önünde değilsem asansörle 1. kata çıkarsanız oralarda olurum. Bulamayanlar için numaralarım açık. Çevsad yaklaşık olarak Adliye Sarayının çaprazında kalıyor.Tramvay hattının yolun karşısına geçtiği yerden sonra ikinci köprüden suyu geçerseniz, köprü bitiminde birkaç basamak çıkacaksınız. Orada berber ve kahvehane var. Onları geçin, demir kapıyı açın veee Çevsad :)

gökhan abi bende geziye arkadaşımla katılacağım.Bizide listeye yazarmısın?
Serdar ve hamdi olarak.

• Beğen
Üzülerek söylüyorum. Gelemeyeceğim.:( İstanbul'a gitmem gerek 1 haftalığına ve büyük ihtimal yetişmem zor gözüküyor.

Eh be Onur üzdün beni şimdi...Neyse bakalım hayırlısı diyelim. Daha gezeriz seninle. Değişik memleketlerin otlarını tıkamalıyız tekerleğe :) yetişebilirsen bekleriz ama...

Liste güncellemesi:
1) Gökhan Duran
2) Yasin Yücel
3) Oktay Tiryakioğlu
4) Selçuk (Bozuk Para)
5) Selçuk'un kız arkadaşı
6) Yasin(Escudos)
7) Alper
8) Semih(Semih26)
9) Hasan
10) Furkan
11) Fatih Toy???
12) Todiefor ???
13) Janny ???
14) Dinçer Ünsal???
15) Serdar
16) Hamdi

• Beğen
Tepkiler: Onur Kula
Güzergah planını da verirsen belki pazar günü dönüş yolunda sizlerle buluşabilirim. Eğer ki sahamızdaki son maç olan Tranbzonspor maçı cumartesi olarak belirlenirse federasyon tarafından, Musaözü etkinliğinin başından sonuna kadar berbaer olabiliriz. Ancak eğer pazar gününe karar veririlir ise dönüş yolunda buluşabiliriz belki..

Hangi yoldan gidecek, hangi yoldan döneceksiniz?

• Beğen
@Murat CER

OO Murat Abim çok sevindim. Gidiş dönüş ikisini de Osmangazi'nin altından toprak yoldan,rayları geçip Kızılinler üzerinden planlıyorum. Düz yol yani. Gelirsen çok sevineceğim. Uzun zamandır görüşemiyorduk zaten. Oh oh mutlu oldum bak şimdi:D

@Battalcan

Ben yol bisikleti kullanıyorum o yol bana uymaz üzgünüm farklı bir rota izleyebilirim yanlış anlaşılmasın herhangi bi başka niyetim yok

ben malesef gelemiyorum
ama sizi geçirmeye gelir arkanızdan su dökerim

Geri