aynı durum benim içinde geçerli eldivenim var ama kaskım yok sanırım bende katılamıyorum ama olsun ben tarabyada oturduğum için genelde hep belgrad turuna çıkıyorum üzücü olan sizinle gelip tanışıp ve mangal keyfini çıkaramamak
Ben ve kız arkadaşımda büyük ihtimal katılacaz.
Büyük bir şans olarak büyükdere oturuyoruz, sahilden bahçeköy girişine saat kaçta varır sınız?
Bizde katılmak isteriz.
mertin (sportman ) düzenlediği ve niko nun destek verdiği benim ise arka takım
kaptanlığını yaptığım belgrad şenliğine 107 bisikletli katıldı (geçen sene)
şenlik güzel bir şekilde başladı akabinde trafik polisleri bizi çevirdi yüksek katılım olunduğu vakit valilikten izin alınması gerekiyor geçen sene valilikten izin alınmamıştır sadece emniyet yetkilileri ile konuşmak ve onları durumdan haberdar etmek ne kadar doğru bir harekettir takdirlerinize sunarım
gerçi katılım az olursa sorun olmaz diye düşünüyorum aktif pedalın destek verdiği ve bisikletliler derneğinin katkıları ile gerçekleştirilen tura bizde pedal sesi formalarımızla katıldık beşiktaştan 65 bisiklet start verdi mert emniyet yetkililerini önceden uyarmıştı gene böyle bir durumu yapacağından eminim
(ne kadar etkili olur bilemem ) katılım sayısı çok olursa arkada ve ortada birer
adet kaptan olmalı artı sorunsuz gezi isteniyorsa valilikten izin alınması gerekmektedir (eğer katılım çok olursa )
robocop
çavuş steiner
Mert kaptan merhaba orienteering adlı bir spor dalıyla yeni tanıştım. Henüz yapma imkanım olmadı ama güzel birşey gibi. Orman içinde oluyor yön ve ipucu bulmaya yönelik bilenleriniz kesin vardır. Kuzenim anlattı bana çok ilgimi çekti. Ayrıca mountain bike orienteering adı altında bisikletle de katılabiliyorsunuz. Benden bir öneri müsait bir günde bir organizasyon düzenleyip katılalım derim. Siz ne dersiniz?