Scudo Sports

" 24 Haziran " Çarşamba B.Ada Büyük Tur Keyfi (:

Mükemmel bir haftaiçi gece turu oldu.
Kadıköyde beşiktaş iskelesinde buluşuldu. gır gır şamata muhabbet derken ada vapurunda bu muhabbete devam edildi. büyük ada ya geldiğimizde her gün tonca bisiklet gören halk bizi görünce yine ilgi odağı olduk tabi ki. Kerem in ışık muhabbeti gerçekten komikti. daha sonra yemekler yenildi. ve cğmbğr cemaat yola çıkıldı..ada sakinleri balkonlarından bu güzel turu izleme fırsatı buldular. arka ve ön flaşörler sayesinde gecenin karanlığında güzel bir görüntü oluşturuyorduk. gece ortamında zorda olsa güzel fotoğraflar çektik diye düşünüyorum. bunun dışında geziye katılan herkese çok teşekkürler. büyük adayı kahkahalarımızla inlettik..(kerem ışık,ufo,at boku,köpek şakaları,kerem korna,nal...)

Scudo
Arkadaşlar aranıza yeni katılan bir kardeşiniz olarak dün akşam benim için bulunmaz bir bisiklet deneyimi oldu. Adanın gece sessizliği ve yolların sanki ilk keşfediliyormuşcasına bizleri bekliyor oluşu girdiğimiz her karanlık ortamda büyüleyici idi. Mert Kaptan'ı bu turu düzenlediği ve bizleri biraraya getirdiği için huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum.

Adaya ayak basar basmaz
"Abi ne için geldiniz?",
"Abi yarışalım mı?",
"Aa! Bu ateş böcekleri kimler?"
"Adada birşeyler oluyor? Nereye gidiyorlar bunlar?"

gibisinden söylemler, sanki yabancı bir memlekette hareket ediyormuşsunuz izlenimi verdi bana.

Mert Kaptan önderliğinde ilk etapta Konak Restaruant'ta bizlere uygulanan indirim ile yediğimiz lezzetli yemeklerin ardından adanın etrafını dolaşmaya çıktık. Yolda köpek dostlarımızın her an karşımıza çıkmasını beklerken onların da bizlerden kaçıyor olması ilginçti.

Ufo olduğuna inandığımız cismin altından geçerken ki "İşte bizi de ışınlayacaklar" beklentisi sonuçsuz kalsa gecenin en güzel anı kaçırdığımız manzara molası oldu. Artık geri dönüşü olmadığından hayırlısı ile bir sonraki turda göreceğiz.

Adanın ambiyansına uygun NAL biçimde toplanıp çektirdiğimiz fotoğraf da gecenin eğlenceli anlarındandı. Özellikle Burak kardeşimizin göstermiş olduğu fotoğraf çekim performansı ve sitili büyüleyiciydi.

Son Bostancı vapuruna da yetişip bisikletlerimiz arasındaki voltran oluşumu bizleri keyiflendirdi. Bostancı İskelesi'nden Hasan kardeşim ile tren istasyonun yolunu tutarak grubumuzdan ayrıldık. Her ne kadar bizi Adapazarı Ekspresi'ne almadılar ise de peşinden gelen Banliyo treni ile Kartal'a birlikte gittik. Ben evimi yolunu tutarken Hasan kardeşimi çetrefilli bir yolculuk bekliyordu ki O da sağ salim bu engeli aşmış.

Hepinize kucak dolusu sevgilerle!

yalan lan kimse adaya filan gitmemiş. Karanlıkta bi kaç tane yelek resmi çekmişler bide ada resimleri olmuşmu sana gezi fotosu. montaj bunlar montaaajjj

Geri