29-30 haziran kuşadası, davutlar civarındaydım, birazorlasak organize olsak oralarda da denk gelecekmişiz, benim tatil plansız olduğu için bisikleti götüremedim başka zamana inşallah.
İznik turu için facebook sayfamızda yaptım yorumu.
Dostum sanırım Mehmete son yazdıklarım için söyledin. Mehmeti tanısan az bile söylediğimi anlarsın 50 kilo adam 30 km de bir acıktım diyor onun yediği yemek ile orduyu doyururum içtiği suya zaten karışmıyorum Bursa -Mudanya turunda çantadan kocaman ekmek çıkardı karbonhidrat yemem lazım diye
Teşekkürler Tamer fırsat buldukça yapıyoruz işte bir şeyler.Bu yaşta bu meslekte ve aile şartlarında olabilecek en fazla kilometreyi çıkarmaya çalışıyorum.Aslında bisiklete bindiğim her zaman dilimi terapi gibi geliyor yoğun yaşam koşullarında o yüzden bu süreyi uzatabildiğim kadar uzatmaya çalışıyorum.
Abi valla biz şuan öğrenciyiz, zaman bol oluyor fakat iş hayatına atıldığımda umarım devam ettirebilirim bu tutkumu. Birde özel sektörde çalışacağız ki bu daha da zorlaştırcak sanırım. Bu yüzden gerçekten imreniyorum size
Önce mesaiye bisiklet ile gitmeye başlayacaksın sonra ufaktan gurup turlarına katılacaksın bu guruplarda bazı can sıkıcı şeyler göreceksin o zaman kendin bir gurup kuracaksın sonra kısa gurup turları kesmeyecek uzun turlara çıkacaksın oda kesmeyecek şu bisikleti hafifleteyim yol bisikleti yapayım daha uzaklara gideyim diyeceksin sonra bir bakmışsın gün doğumu gün batımı 300 km lik tur yapıyorsun akşam evinde uyuyorsun ertesi gün işe gidiyorsun .Kısacası zaten bende çalıştığım ve zaman çok ayıramadıgım için bir hafta sonu günümde yapabildiğim en uzun yolu yapmaya çalışıyorum.Tabi uzun yaz günlerinde bir günde 200-300 km yapabilmek için de kısa kış günlerinde boş durmayıp her fırsatta bisiklete binmeye devam.Şimdilik sistem bu ileride neler göreceğiz daha bilemem....
Ben biliyordum senin gizli gizli benzinliklere gitmeni, oralarda bilmem ne gücü diye foto çekmeler.
çaktım oluum köfteyi "sen benzinle çalışıyon".
Ferhat tatilin güzel geçmiş anlaşılan. Kampıda bitirmişsin ,
sen başlarken ben Antalya'ya gidiyorum ,dönüşte görüşürüz.Güzel fotolar..
Çok teşekkürler Nuri abi.Güzel geçti Eskişehire döndüm ertesi gün Ankaraya geçtim Şimdi Kırşehirdeyim bu nasıl izin anlayamadım benzinle çalışmıyorum ama içimde benzinle çalışsa anca bu kadar güç üretebilecek bir istek ve aşk var çevirdikçe mutlu oluyor yol uzadıkça güç topluyor.Mudanya turunda Mehmet de anladı kilometreler geçtikçe ben hızlanıyordum o kadar konsantre olmuşum anlatamam şimdi tüm planlar 305 km lik İznik turuna geçti ona hazırlanıyorum