Scudo Sports

*****24.08.2006 Perşembe Gecesi Turu*****

Evet...Diet Börek+Çiğ Kola yeni gezi menümüz...Hepinize tavsiye ederim...:D:D:D

Scudo
Bi kere çiğ kola içilmez yenir arkadaşlar onu bilin. :D Malesef bu hafta sizlere katılamayacağım.Malum biisklet parça değişikliğine girecek.Janusun nazarı dokundu bu sefer:)

@benvolki

janusun nazarımı:))muhaha sakın senin kendine değmiş olmasın nazarın malum bu konuda mimlisin..lastik patladı onu atlattık bugünde düştüm (güzel bi düşüştü)umarım sırada başka bir göz değmesi sös konusu değildir...bidaha zaten bana birşey sorarken tahtaya vurmayı unutma:)))

Şiiişt ne oluyoruz ? :) Janus var birde Janus var :) Sakınan göze çöp batarmış hehehe :) dikkat edin bisikletlerinize.. Tanrı sizi korusun :)

• Beğen
Tepkiler: janus_sea
Hepimizi....:D

Geçmiş olsun ablacim...Aman dikkat...Kazasız belasız binelim mekanik eşeklerimize....:D:D:D

• Beğen
Tepkiler: janus_sea
bakalım bu persembe neler olacak arkası yarınlar vardı eskiden radyonun 2 kanal trt ve polis radyosu oldugu donemlerde pıyesler olurdu bu persembe gecesi turlarıda o tad da bir etkinlik oldu tesekkurler her kimin bir zerre kadar bile olsa emegi gectiyse,tesekkürler katılan herkese bedenen veya ruhen,(ruhen kısmı istanbul dısından takip eden dostlar icindi ) :)

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
Hakikaten güzel bir gezi oldu. O akşam yazlığa kaçacağım için erken ayrıldım. Resimlere şimdi bakabiliyorum. Emeği geçen arkadaşlara özellikle fotolar için Behçet ve Tuğrul arkadaşlarıma teşekkürler derim. Yine görüşmek üzere.:)

Sevgiler

MFG(+)

Geri