Scudo Sports

24.01.2010 Kaçkar Bisiklet Kış Ant. Yarışlarından fotolar..

Scudo
@canerr

emeğine sağlık arkadaşım :) bısıkletı elıne alıp kosan arkadaslara cok guldum :D

Çok güzel görüntüler :)
Zevkle izledim. Emeği gecen herkese çok teşekkürler.

Saygılar,

• Beğen
Tepkiler: Burak ELMAS
her geçene destek verip o soğuk parkurda tüm yarışcılara destek vermeleri takdire şayan süpersiniz kardeşlerim arada sizde yarışın sizede destek olalım : )

@ysnymn

abi öss hazırlıkları nisanda bitiyo 11 nisanda sınava girip direk eve gelicem ve sezonun ilk antrenmanını yapıcam :D yarışlarda peşine takılırım artık..:D (inş. takılabilecek düzeye gelirim :dua: )

• Beğen
Tepkiler: Okan Bozkurt
yaa fotolar eksik çeken kişileri gördüm pozda verdım şimdi yoq piyasada :D:D fotolar nerde ???? :D

@cesar çakas
fotoların bir kısmı diğer makinada kaldı muhtemelen ondadır o fotolar elime geçince hemen bi galeri daha yaparım :in:

• Beğen
Tepkiler: cesar çakas
fotoraf ceken okadar cok kişi vardıki poz vermekten yarışamadık:)

• Beğen
Tepkiler: cesar çakas
@Ali İhsan

:in: gerçektende ölee işi gücü bırakmıştım poz veriyordum yarışmak umrumda değildi :D isteğim şu karlı havada ,yarışta bir kaç foto almak

merhaba,gerçekten çok güzel bir yarış olmuş gibi görünüyor.biraz zorluklar olsa bile heyecanlı oldugundan eminim.zeminin karlı olması nedeniyle şeritlemeye bile ihtiyac duyulmacak şekilde ,parkur belirli olmuş(lastik izleri camur gerisi beyaz).hayırlı yarışlar.

Geri