Scudo Sports

23 yıllık italyan sarda yarış bisikletimi restore ediyorum

@ebubekir sözbir

Ebubekir bu fotografi nereden buldun? Acaba bu fotografi buraya koydugundan, sahibinin haberi varmi? :evil:

Scudo
@Murat Cömez

Gıdon bogazı , vites fren kolu, sele ,sele borusu, jantları saymazsak sahıbının haberı yok :p

@ebubekir sözbir

Bu yasalara aykırı. Kişiye has bilgileri İnternet ortamında paylaştığınız için Murat abinin sizi dava etme hakkı ortaya çıkıyor ebubekir bey... :):)

@ebubekir sözbir

Lisede kavga eden iki gencin birbirine salladığı tehditler vardır ya.. Bittin sen olum diye.. Bilmiyorum artık Murat abinin insafına kaldın..

Bence güzel bir değişim olmuş. Ama sanki boyası resimlerden mi yoksa gerçekten öyle mi bilemiyorum sanki siyah yağlı boya ve fırça ile yapılmış gibi duruyor..

@ebubekir sözbir

ebubekır saglam ve uygun fıyata anlaşabılecegınız tanıdıgım bır avukat var:)

Yeter artik, dalga gecmeyi birakin da konu kirliligi olmasin. Arkadas bu konuyu size avukat arasin diye acmamis.

@Nil.G
Teşekkürler Nil. tamamıyle söküm işleminden sonra kompresörlü boya tabancası ile sprey boya uyguladım ufak tefek göze çarpan pürüzler var ama onlarda mühim değil sonuçta tam nostaljik bir restore içerisinde değilim. belki ileride nostaljiye dönersem boya dahil değiştirebilirim.

Neden, nasil bir problem var?

@Murat Cömez

mrb murat bey. firen vites kolları ayarlamalarını yaparken baya bi sorunla karşılaştım öncelikle fren kablolarının boyunu ayarlamam gerekirken gidon sargısını yaptım fren kablolarını boyunu kısaltmayı unuttum sargıdan sonra aklıma kısaltim derken kabloları stı kollardan geri çekemedim baya bi zorlu geçti ama sonunda hepsini başardımm kablo boyları vites ayarları sargı hepsi tamam görüşlerinizi merakla bekliyorum. bu arada bende giresunluyum :)

(link)
(link)
(link)

özgürlüğe dair uğraşların olması nekadarda güzel bir duygudur .

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

ÇOK ÇOK ÇOK MUTLUYUM :)))) SONUNDA BİTİRDİMMMMMMMMMMMMM :))))))))

teşekkürler elime koluma sağlık :) okadar aydınlandıki gözüm km lerin canına okuyacağım :))))

Iyi zorluklari atlatigina gercekten sevindin Giresunlu hemserim. :) Bir boy fotografida olsa cok iyi olurdu.
Bir soru sormak istiyorum, ben biraz detaylara dikkat ederim de, boyarken furjtakimini, gidon bogazini ve masayi neden sökmediniz. Mesela furjtakimi sökülmüs olsaydi siyah üzerin de furjun nikelaj rengi cok güzel dururdu ve masa sökülmüs olsaydi daha iyi temizlenir ve paslekeleri giderilmis olurdu.

Saglik olsun yine de iyi is cikartmissiniz.:in:

Hayırlı olsun. Güzel olmuş. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. Bu arada jant & fren sorununu nasıl çözdünüz?

• Beğen
Tepkiler: Chef Karga
ilerleyen zamanlarda profesyonel boya yapılacak tamamen. benim amacım 25-30 yıllık bi kadrodan güzel bişeyler çıkarda binilebilirmi sorusuydu. cevabıma ulaştım . teşekkür ederim

Geri