Scudo Sports

23 ya da 24 Nisan Belgrad Ormanında çamur turu.

C.tesi bana uyar.Peki ormanda rota yol bilgisi olan var mı ? AKUT'luk olmayalım sonra ;)

Scudo
@ihsan demir

Belgrad'a 3-4 kere gittim ama orman içindeki rotayı çok bilmiyorum. Piknik yerlerini, girişleri çıkışları biliyorum. İnş bir bilen vardır. Ömer Beyin dediği gibi iki güzergahtan gidebiliriz. Bana kalırsa hepimiz Maslak yolundan gidelim. Biz Otogar tem yolundan Edirnekapı - Mecidiyeköy - Levent üzerinden gideriz. Anadolu tarafından ya da Beşiktaş taraflarından gelenlerle Levent - 4. Levent - Sanayi Mahallesi gibi bir yerde buluşur, beraber gideriz.
Listeyi yeniden düzenliyorum. Katılacak arkadaşlar telefon numaralarını yazarsa çok iyi olur. Özelden de atabilirsiniz.
Benim tlf: 0506 618 20 98
1 - Uğur Yılmaz (Esenler)
2 - İhsan Demir (Kesin bir şey yazmamış ama ismini yazıyorum.)
3 - A.Taha Tercan (Bahçelievler)
4 - Dervis Özcan
5 - Aaydın Agca (Eyüp)
6 - İhsan Demir (Kadıköy --> Beşiktaş)
7 - Uğur Demirtaş

@uğur yılmaz
05548174160 Abi akşam eve gidince ararım ben seni sabah için anlaşırız esenlere gelirim ben senin için de uygunsa.

Arkadaşlar rotayı söylüyorum. Yarın sabah 8 gibi Taha Tercan kardeşimle buluşup, metrobüs yolundan Zincirlikuyuya pedallıyoruz. Eyüpten gelecek arkadaşlarla Ayvansarayda buluşalım. Oradan saat 9 da Zincirlikuyuda İhsan Beyle buluşup Sarıyer tarafına pedallıyoruz. Gelmek isteyen arkadaşlar iletişime geçerlerse çok iyi olur.(0506 618 20 98). Kiminle nerede buluşacağımızı öğrenirsek yarın sıkıntı yaşamayız. Sabah kalvaltı yapmadan yola çıkmamakta fayda var. Yolumuz uzun çünkü. Ormanda da güzel bir açık hava kahvaltısı yaparız tekrar :)

arkadaşlar ben baştan beri pazar günü gidilir sanıyordum.. cumartesi bana uymuyor.. pazara denk gelen bir tur da görüşmek üzere..,size iyi eğlenceler

@uğur yılmaz

Kusura bakmayın arkadaşlar Cuma akşamı işyerinden emekli olan arkadaşımız için düzenlediğimiz geceden çok geç döndüm.:( Son mesajlara bakamadım.Umarım kazasız bol eylenceli bir tur olmuştur sizin için.Vesselam..

Selam Arkadaşlar,

Dağ bisikletimle katıldığım en zevkli turlardan birisi oldu. Özellikle çamura batmanın apayrı bir zevki varmış. İlk düşüşüm olması sebebiyle de ayrı bir yeri olacağı kesin :) Katkılarından dolayı bütün katılan ve tanıştığım arkadaşlara teşekkür ediyorum. Rotalar için de ayrıca teşekkürler, tek başıma kesinlikle keşfedemeyeceğim çok güzel yerler gördüm. İstanbul'un içinde cennet gibi, hayret etmemek mümkün değil.

Fotoları facebook'a koydum ama size nasıl ulaştırabilirim? Forumda tek tek mi eklemek gerekiyor?

Başka turlarda görüşmek üzere.

ihsan

Geri